Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני עם נקסוס 5, אולי בגלל שאני עם רום של PA האפליקציות מתנגשות. נחכה לעדכון GAPPS ונראה אם האפליקציה הזאת מחליפה את המצלמה המקורית.

אגב, הפעלה של מצב HDR+ מקריס את האפליקציה, אולי בגלל העובדה שבאפליקציה שלי אין את המצב הזה, אולי בגלל שהוא פשוט לא עובד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מרק, אתה בטוח שזאת האפליקציה המקורית של קיט קט? הורדתי אותה עכשיו והיא לא החליפה את האפליקציה המקורית, סתם התיישבה ליידה.

כנראה חיפשה חבר לשבת איתו :wink:

כן זו האפליקציה המקורית והיא מחליפה את האפליקציה הקודמת.

באפליקציה החדשה נעלמו הרבה אפשרויות שהיו קיימות בגרסה הקודמת כמו אפשרות של טיימר/צילום באור יום/צילום בתנועה ועוד.

למה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

היי חברים,

עברתי בשבוע שעבר ל-LG G2 אחרי 4 שנים עם אייפונים, עולם אחר!!

רציתי לשאול שאלה שממש מציקה לי, בעת חיבור של כבל אוקס למכשיר שומעים נורא חלש, אפילו בעוצמה הכי גבוהה במכשיר ובמערכת זה ממש חלש.

יש דרך לשפר את זה?

והאם כדאי לי לעשות רום למכשיר? תודה לכם.

פורסם

תתחדש אברג'ל! מכשיר מעולה!

לגבי מה שאמרת - זה מעין פיצ'ר שנועד לשמור לך על האוזניים. מבחינת המכשיר זה כאילו חיברת אוזניות - שים לב שכשאתה מחבר AUX/ אוזניות המכשיר מקפיץ הודעה כלשהי.

אתה יכול פשוט להגביר בחזרה את הווליום ע"י לחיצה על לחצן הווליום > לחיצה על סמן "הגדרות" (בחלונית שקופצת) > שם תגביר הכל עד הסוף.

8)
פורסם

ברשותי נקסוס 5 שנקנה בארה"ב, ניסיתי להתקין את האפליקציה של "שופרסל" לשם קבלת הטבות ומבצעים ישירות לנייד. אך בחנות של גוגל הוא רושם לי ש"פריט זה אינו זמין במדינתך". החלפתי בכל מקום אפשרי את הכתובת לישראל ועדיין זה לא מאפשר להתקין את האפליקציה.

אשמח לעזרתכם.

פורסם

בגוגל+ ניסית?

היה לי משהו דומה, שחיפוש בשורת הכתובת בכרום היה מפנה אותי ל- google.ca כי המחשב שלי נקנה בקנדה וגרתי שם תקופה אז בכל מקום היה רשום שאני נמצא שם. אחרי ששיניתי בגוגל+ ובחשבון של גוגל זה הסתדר לבד אחרי זמן מה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בעיית סוללה ב Galaxy Tab 3

ירדה מ 100% ל 43 ב 5 דקות. ואחרי עוד כמה דקות ל 17. משהו לא נורמלי.

הפעלתי מחדש ומראה 50% סוללה. אני לא מצליח להבין איפה הבעיה, במטען או בסוללה.

לגבי המטען של ה S4, הגיע באריזה עם הפלאפון שנקנה לפני שנה והוא כבר נהרס, לא מטעין לי בכלל למרות שיש את הציור של הטעינה

או מטעין ממש ממש לאט ולא כמו שצריך.

פורסם

סאני עשו טובה ושחררו 4.4 למכשרי סמסונג S4 9500,ממליץ לעדכן המכשיר עובד חלק בהרבה וזמני הסוללה השתפרו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מנסה לחבר את הנקסוס 4 דרך MHL לטלויזיה. הזמנתי את האביזר הבא

http://www.ebay.com/itm/171237062117?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

חיברתי אותו למכשיר ואותו לחשמל(דרך המטען של הנקסוס) וכמובן גם את החיבור לטלויזיה דרך HDMI, הוא מטעין לי את הנקסוס אבל שום תמונה לא עוברת לטלויזיה, יש צורך באיזה הגדרה מיוחדת או משהו כזה?

• תוכן חדש...