Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש אפליקציה שלא מאפשרת לי להתקין אותה מהחנות של גוגל בגלל שהמפתח הגדיר אותה עד אנדרואיד 4.2 ואצלי יש 4.4.

יש לחבר סמסונג עםאנדרואיד 4.1 עם רוט והוא יכול להוריד את האפליקציה (חינמית), גם המכשיר שלי עם רוט אבל עם אנדרואיד 4.4. האם יש אפשרות להעתיק מהמכשיר שלו את קובץ ההתקנה (APK) של האפליקציה כדי להתקין אותו אצלי?

אם כן, מה המיקום של הקובץ?

אם המכשיר פרוץ, תוריד Lucky Patcher

ושם יש לך אפשרות לעשות גיבוי לכל אפליקציה ומועתקת לתיקייה מסויימת.

ומשם אתה יכול לקחת את הקובץ ולהתקין היכן שתירצה.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה, בסוף עשיתי חיפוש תיקיה תיקיה ומצאתי את הקובץ התקנה. העתקתי אותו לטלפון השני והתקנתי בלי בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מישהו יודע איך לטפל בקבצים האלה? אין אפשרות למחוק אותם כמובן

אנדרואיד 4.4

Capture.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רציתי לדעת אם משהו השתנה ומה התוכנה המומלצת להקלטת שיחות כיום(בנוחות, שתקליט הכל באופן אוטומטי ועדיף חינם אבל גם אין בעיה להוריד APK)

פורסם
מישהו יודע איך לטפל בקבצים האלה? אין אפשרות למחוק אותם כמובן

אנדרואיד 4.4

קרה לך אחרי שחיברת את זה למחשב עם ווינדוס 7?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

למה הנוט 3 שלי שולח הודעות SMS (לא וואטסאפ) בג'יבריש?

מתקבלת גם הודעה "ייתכן שההודעה בהתקן הנמען פגומה. שנה מצב קלט לאוטומטי" .

מקלדת סטוק של סמסונג , רום 4.3 , דגם N9005 .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

INPUT MODE-AUTOMATIC

במקרה שיש לך בעברית אתה נכנס לאפליקציה של ההודעות>הגדרות>מצב קלט>אוטומטי

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת שאין לי מושג- זה מגוגל.

אבל הכי פשוט תנסה לישלוח למישהו SMS ותישאל אותו אם הגיעה תקין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
רק מוודא שלא טעיתי , העברי מ-GSM לאוטומטי (האפשרות השנייה היא יוניקוד) .

תקין?

תקין, ככה הודעות שתכתוב באנגלית יישלחו בצורה רגילה (עד 255 או 254 תווים בהודעה) והודעות בעברית יישלחו ביוניקוד (עד 127 תווים בהודעה)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כך עשיתי , נראה שעובד .

הבא :

ה-Waze קורס פה ושם , לעתים כבר בפתיחה של האפליקציה מגיעים למסחר שחור ואין תגובה מהאפליקציה (והמכשיר קצת מתעכב לשנייה-שתיים עד שהוא יוצא ממנה) , מחקתי (כולל קאטץ') והתקנתי - עדיין ממשיך .

בעיה של וויז או מכשיר?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

נראה לי ווייז, גם אצלי הוא מגהק לפעמים ואפילו קורס בהפעלה, יותר מזה לפעמים הוא קורס באמצע ניווט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה , נחיה עם זה בינתיים .

הבא (מצטער , יש הרבה שאלות) :

למה אני אוכל פרסומות בכל האפליקציות יותר ממה שהיה באייפון? למשל יד 2 אני אפילו לא מצליח לחפש פריטים , כל פעם שאני עושה דלג לפרסומת נטענת אחת חדשה .

• תוכן חדש...