Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ל-ya_pl, m3x7r3m3, ToMeR על ההסברים.

צילום מסך עובד, בנושא של שיפור ביצועים וחסכון בסוללה נראה לי שאממש את חלק מהאפשרויות, כי כרגע, כשהמכשיר בתול, אין לאגים.

בתור חובב תוכניות ניווט, אנסה להתקין בהמשך היום גירסה של iGO8 או Primo. ווייז כבר התקנתי והשתמשתי אתמול, למרכות שיש לי דעות קדומות עליה, אבל היא הביאה אותי למחוז חפצי בשלום.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש משמעות היכן מתקינים? הכוונה על כרטיס ה-SIM (נחשב להתקנה "על המכשיר"?) או על כרטיס הזכרון SD?

איך שולטים על מיקום ההתקנה במידה ורוצים?

פורסם

אתה יכול להתקין או על המכשיר עצמו (הזיכרון המובנה) או על הכרטיס SD חיצוני. הסים הוא לא כרטיס זיכרון לאפליקציות וקבצים.

settings -> applications

שם אתה תראה את כל מה שמותקן לך על המכשיר, כנס לתוך אפליקציה ספציפית שאתה מעוניין להעביר, ואתה תראה שם כפתור move to... לחיצה על זה תגרום לאפליקציה להעביר את עצמה מהטלפון לכרטיס וההפך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כשאני מחבר את המכשיר למחשב, אני רואה מחיצות (Application,DCIM,Documents,Pictures,Movies,Waze,WhatsApp).

איפה ממוקמות המחיצות הללו, על הזכרון הפנימי של המכשיר?

במחיצה DCIM נשמרות התמונות שאני מצלם. יש אפשרות לשנות ברירת מחדל כדי שהתמונות והסרטים ישמרו על כרטיס הזכרון החיצוני SD ולא במכשיר עצמו?

פורסם

לא כל אפליקציה ניתן להעביר ל-SD אלא רק כאלה שהאפשרות הזאת מומשה בהם.

עריכה: ראיתי את ההודעה שלך, יש אפשרות לקבוע הסבר מילולי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו משתמש באפליקציה כלשהי לנקישה על המסך על מנת להעיר את המכשיר כמו שיש ב-LG החדש ?

אשמח לשמוע המלצה לאפליקציה כזו אם יש בנמצא.

Veni Vidi Vici

פורסם

ויקינג, זה חייב להיות מוטמע בקרנל כדי לחסוך בסוללה.

בנקסוס אני משתמש בזה

אם זה יהיה באפליקציה יהיה לך wakelock שישרוף לך את הסוללה תוך עשר דקות.

תחפש קרנלים עם sweep2wake, sweep2sleep, dt2wake (double tap 2 wake)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא קשור לאנדרויד,אבל חבל לפתוח שרשור ייעודי.

איך אני משיג קוד לפתוח נעילת סים ? המכשיר הינו E52 ומשמש "גיבוי" למקרה שהראשי יתקלקל מסיבה כלשהי (SGS3).

עדיף פלאפון זול ותקין בהישג יד מאשר המכשירים בשקל תשעים שיש במעבדות בד"כ

הE52 נרכש מסלקום לפני אי-אלו שנים.. - אם אגש אליהם ואבקש לפתוח,האם ידרשו סכום כלשהו בגלל שאני כבר לא לקוח שלהם?

תודג! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

במידה וזה נירכש אצלם הם חייבים ליפתוח- זו הייתה אחת המהפכות בניוד- הם לא יכלו להמשיך ליכבול אותנו ביגלל נעילת המכשיר.

עשיתי זאת למכשירים ישנים שעברתי מאורנג לפלא בשנה שעברה (סמסונג J630).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הייתי היום אצל שני משווקים מורשים (חנות עם לוגו והכל)

רוצים 80ש"ח עבור ה"תענוג" :\

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

פנה לסלקום. אם אתה רשום אצלם כבעל המכשיר ל תהיה בעיה - הם חייבים לשחרר אותו, וחינם.

עם אורנג' זה הכי נוח - בשיחת טלפון הם משחררים בלי שום ויכוח. פלאפון רוצים שתפנה למרכז שירות, והשמועה אומרת שגם סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פנה לסלקום. אם אתה רשום אצלם כבעל המכשיר ל תהיה בעיה - הם חייבים לשחרר אותו, וחינם.

זה מה שעשיתי כאן עם שני "סניפים" (משווק מורשה,כאמור,אחד דוכן בקניון והשני חנות קטנה עם מעבדה)

כשיזדמן לי לסוע לק"ש או טבריה,שם יש מרכז שירות גדול,אנסה את מזלי שם.

גם את שיחת הטלפון לסלקום אנסה עכשיו - תודה :)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

שיחה של 42דקות,אם לחיצה על "2" כל דקה בשביל להשאר על הקו (הרי לחזור אלי לא יחזרו,כי אני לא לקוח).

באמצע ענתה נציגה שאמרה שלא יכולה לעזור כי המנוי מבוטל,העבירה לטכני,עוד 20דקות ובסוף ענה נציג טכני שביקש את ה IMEI ונתן את הקוד המיוחל חינם אין כסף :)

הוא אמר ברגע שאני שם סים אחר הוא אמור לדרוש ממני קוד - כרגע הוא רק שואל "Continue using phone in offline mode" ..לחיצה על YES משאירה מסך לבן ללא תגובה,בעוד ש NO מכבה את המכשיר.

רעיונות?

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

היי,

אני משתמש ב - apex launcher 2.2 beta1.

כפתורי הניווט והסטטוס בר אמורים להיות שקופים.

הסטטוס בר אכן שקוף, אבל שורת כפתורי הניווט נשארת שחורה, יש משהו לעשות שהיא תהיה שקופה?

נקסוס 4.

אנדרואיד 4.4.

רום סטוק בלי רוט.

• תוכן חדש...