Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכשיר DHD עם רום 4.4 CM11.

אתמול שמתי את הטלפון על שקט וחיברתי אוזניות לשמוע קצת שירים. תוך כדי, התחלתי להוריד הרשאות לכל מיני אפליקציות דרך settings - security - privacy guard. מאז בשיחות אני לא שומע את הצד השני והצד השני לא שומע אותי, הנגן לא מנגן יותר שירים וגם באוזניות ובספיקר אין צליל.

מחקתי את הרום לגמרי, התקנתי מחדש, ועדיין אותה הבעיה.

שיחזרתי לאיזה גיבוי שיש לי לגרסה 4.2.2 והצליל חזר.

התקנתי שוב CM11 4.4, עכשיו יש צלילים רגילים אבל לא של נוטיפיקציות ורינגטון ולא של שעון מעורר.

עריכה: 2 דקות אחרי שכתבתי את הפוסט כל הצלילים חזרו.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

המשתמש.:-P

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחרי מעל לשלוש שנים, משהו ב- AnySoftKeyboard התחיל להתחרבש, קריסות, המון טעויות הקלדה שלא מתוקנות והרגשה של מקלדת בשלבי אלפא מוקדמים יותר מאשר כמה וכמה שנים. אז אחרי הרבה התלבטויות אני בשוק (מחפש לקנות, לא נדהם) למקלדת חדשה.

הדרישות:

מעבר נוח (כפתור גדול) בין שפות.

מצב ייעודי למספרים (כמו לוח מקשי טלפון).

תיקון טעויות טוב ואינטואיטיבי, לא כזה שחוזה שאתה רוצה buttmuncher כשכתבת butterscotch או שאר זוועות סטייל אפל אוטו קורקט. אני צריך שידע לתקן אות אחת או שתיים במילה (למשל במקום "לנוריד" שידע לשהות ולתקן ל"להוריד", לא לתהות על משמעויות נסתרות בטקסטים שאני כותב).

זהו בעצם.

סמיילים של אמוג'י לא מעניינים אותי, מצב סווייפ מבחינתי מיותר, אם יש ואפשר להשתמש בלי אז בסדר.

אם זה חינם זה נחמד, אבל אין לי בעיה לשלם גם מספר שקלים - המקלדת של הטלפון היא שנייה אולי למקלדת של המחשב שלי מבחינת הכלים שבהם אני משתמש יום יום.

*מדובר בגלאקסי נקסוס שיוחלף בעוד פחות מ-48 שעות (קצת אובססיבי, רק טיפה) בנקסוס 5, ככה שנדל"ן במסך לא חסר.

28 ימים אחרי - חוזר לדווח.

משתמש כרגע באופן בלעדי בסוויפט.

יתרונות:

המעבר בין השפות נוח (החלקה על הרווח).

תיקון הטעויות מהיר, נוח ומדוייק והמקלדת לומדת ונותנת הצעות למילה הבאה במשפט ממה שהיא למדה, ככה שעכשיו הודעות כמו "מצטער מאמי את צודקת אני טעיתי אני יודע אני אידיוט זה לא יחזור על עצמו" נכתבות עם מינימום השקעה, בדיוק הכמות שאמורה להיות מוקדשת לאמירות מסוג זה.

תפעול עם שתי ידיים נוח מאוד ונדיר שקורות טעויות הקלדה.

מצב סווייפ נפעל (זאת מילה בכלל?) בלי כל כניסה לאופציות כמו שהיה פעם אלא פשוט ע"י החלקה על האותיות, הוא עושה עבודה טובה כשלא רוצים לפנות יותר מידיי קשב למכשיר כשזה נמצא על השולחן או משהו בסגנון. אבל הוא פחות נוח מהקלדה רגילה ונוטה לעשות טעויות.

מה שמביא אותי לחסרונות:

הסווייפ רחוק מלהיות מושלם, עושה טעויות לעיתים קרובות ובוחר אוטומית את האופציה שנראה לו שאליה התכוונת כשזה לא באמת מה שקרה.

אוטוקורקט - אמנם עובד בצורה מושלמת 98% מהזמן, לפעמים עושה טעויות מפגרות (הייתה לי דוגמה מהיום אבל שכחתי, באמת, משהו סופר הזוי שגרם לי לתהות עמוקות על מה עובר למפתח בנבכי התודעה). הבעיה היא גם שלחיצה על מקש הרווח מכניסה אוטומטית את הבחירה ש"נראית" למקלדת ורווח אחריה, כדי לתקן צריך ללחוץ על המילה ולבחור ידנית באופציה אחרת (מתוך 3- הטקסט המקורי עם הטעות, מה שהמקלדת חשבה, ועוד אופציה הגיונית) או למחוק ולהתחיל מחדש. קצת מציק אבל בגלל שכמו שאמרתי היא עושה עבודה מצויינת רוב הזמן אפשר לסבול את זה.

צריך להתרגל לרווח האוטומטי שמקלדת משאירה אחרי סימני פיסוק ויצא לי מעט פעמים לשלוח הודעות עם רווחים כפולים.

כפתור מעבר למצב מספרים קטן נורא וחוסר באפשרות לעבור אוטומטית חזרה לאותיות אחרי לחיצה על רווח (כמו ב- AnySoft). אבל זה כבר סתם אני שאוהב להקטנן על כל מיני חארטות.

תכל'ס? אחלה מקלדת, אחלה אפליקציה, לא נראה לי שאחליף אותה בקרוב (עם בכלל). ציון (כי חייב לתת ציון אם אתה רוצה שאנשים יחשבו שאתה יודע על מה דה פאק אתה מדבר, זה גם נותן נופח הרבה יותר רציני ומקצועי לביקורת.. או משהו..): 9/10

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

RTFM :lol:

את ההגדרות לגבי מקש הרווח ניתן לשנות מתוך לוח הבקרה של התוכנה. ניתן לכוון כמה אופציות בהקשה על רווח, כגון להכניס תחזית למילה, רווח או נקודה.

ניתן גם לשנות פריסה, וצבע-ועוד הרבה דברים. תשחק בהגדרות ותראה.

אני משתמש בסוויפט כבר למעלה מחצי שנה, והיא מצוינת. הניחושים שלה לא משהו על ההתחלה, כי אתה צריך לעדכן אותה באופן יזום בכל המילים מתוך ההודעות, הפייסבוק וכו'.

כנס ל swiftkey cloud,personalization ותקיש ללימוד של המילים מכל מיני מקורות. בצע את זה פעם, פעמיים בשבוע.

המקלדת הזו כל כך טובה בחיזוי, שעכשיו ישנן שיחות שבהן אני רושם משפטים שלמים (נפוצים) בלחיצה על כל מילה שהמקלדת מציעה לי.

10/10.

פורסם

קראתי, קראתי.

לגבי הרווח - בAnySoft הייתה אופציה לתקן רק "טעויות נפוצות" (עזוב שהיא לא הייתה עושה את זה לאחרונה, העיקר הכוונה) ולא להכניס תחזיות למילים, זאת לדעתי האופציה הכי טובה (כשהיא עובדת, כן?), אם אתה רוצה להכניס מילה אחרת, אתה בוחר אותה.

צריך להכנס לרפסונליזיישן פעם בתקופה? הפעלתי אותה כשהודרתי את המקלדת ואני רואה שהיא כל הזמן לומדת.

*אתמול, אחרי פחות מחודש של שימוש המקדלת הודיעה לי חגיגית שנחסכו ממני 10,000 לחיצות. כבוד.

**שלא יתפרש מדבריי שאני לא ממליץ עלייה, נכון לעכשיו לא נתקלתי במקדלת יותר טובה. אפילו יש לה אנטר בסמסים (אהמ אהמ..)

פורסם

איזו אפליקציה ל-"מתזמן משימות" הכי מומלץ?

(כזו שעושה כמה פעולות לפי מה שהוגדר)

אפשר גם בתשלום.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

Tasker, ואידך זיל גמור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

automateit. אתה מגדיר לתוכנה טריגרים (מה צריך לקרות כדי ש..) ואז פעולות שהתוכנה עושה.

אצלי למשל היתה בעיה של שאיבת סוללת בעקבות בעיות קליטה של הג'יפיאס אז השארתי אותו מכובה, אממה, כל פעם שהייתי נכנס לווייז הייתי נזכר שלא הדלקתי, יוצא, מדליק, חוזר. האפליקציה הזאת פשוט מפעילה את הג'יפיאס אוטומטית ומכבה אוטומטית.

אחד מהדברים האלה ש"איך לא חשבו על זה קודם".

פורסם
Tasker, ואידך זיל גמור.

אם האפליקציות החינמיות לא יעשו את העבודה, אני אנסה אותה - תודה!

automateit. אתה מגדיר לתוכנה טריגרים (מה צריך לקרות כדי ש..) ואז פעולות שהתוכנה עושה.

אצלי למשל היתה בעיה של שאיבת סוללת בעקבות בעיות קליטה של הג'יפיאס אז השארתי אותו מכובה, אממה, כל פעם שהייתי נכנס לווייז הייתי נזכר שלא הדלקתי, יוצא, מדליק, חוזר. האפליקציה הזאת פשוט מפעילה את הג'יפיאס אוטומטית ומכבה אוטומטית.

אחד מהדברים האלה ש"איך לא חשבו על זה קודם".

הורדתי אותה, ויש לי שאלה:

ניתן להוסיף לכל טריגר רק פעולה אחת?

אם אני רוצה להגדיר מספר פעולות לאפליקציה מסויימת (למשל Waze), אני צריך לפתוח כל פעם טריגר חדש?

פורסם

אם אני לא טועה נדמה לי שהייתה אופציה לחבר מספר פעולות לטריגר אחד אבל זה היה כרוך בתשלום על האפליקציה המלאה. תשחק עם התפריטים שם, אני לא זוכר בוודאות. מצטער.

פורסם

קיבלתי לפני כמה שבועות את ה MK809 לטלוויזיה ומשום מה אני לא מצליח לראות וידאו באפלקציות השונות (מאקו VOD, ערוץ 10 וכו') הפרסומת לפני הוידאו כן מתנגנת ויוטיוב עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
חברים, מהו הרום הכי טוב ומומלץ לגלקסי S 1 ?

למישהו יש מסקנה?

אני כבר כמה שנים עם CM (וקרנל של סמפור) ומרוצה ממנו.

(האמת שחוץ מ-PilotX שהייתי משתמש בו בתחילת דרכו של הגלקסי, לא בדקתי רומים אחרים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכם

לאחרונה הגלקסי S3 שלי מתחיל להיות איטי. אני לא יודע איך זה קורה אבל אחרי שעוברים את "משבר השנה" עם הפלאפון משהו צריך להידפק. המכשיר איטי,נתקע הרבה, ובכללי אם מבצעים בו כמה פעולות קשה לו לרוץ חלק,בנוסף לא מותקנות עליו יותר מידי אפליקציות יש לציין שהסוללה התחילה להראות סימני עייפות אם זה קשור. הגרסה על המכשיר היא 4.1.2, של החברה הסגולה עם הלוגו של הכוכב. אני לא יודע לבצע שינוי גרסה באודין,יעזור אולי איפוס מוחלט של הטלפון?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

בקשר לבאג ששיתוף ביוטיוב פותח ישר את המייל ולא ניתן לשתף לוואטסאפ למשל (או לכל דבר אחר),

יש למישהו פתרון חוץ מ Andmade Share ? אפילו שבינתיים זה עושה את העבודה.

Settings -> Apps -> menu -> Reset app preferences לא עזר.

4.4+סנס5.5

• תוכן חדש...