Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המכשיר בKSP אילת לפני 4 חודשים . לא יודע אם הם יחליפו לי ולא כזה משנה לי בשביל עוד 50 שקל ..

מישהו פה קנה סוללה חדשה מקורית דרך איביי ויכול להמליץ על מוכר \ לתת קישור למוצר ?

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך המלצה לאפליקציית סמס קלה. משתמש ב gosms כבר הרבה זמן אבל היות ומדובר בדיזייר ישן אז היא מעמיסה על המכשיר וכמובן שהפרסומות שלהם מציקות.

ניסיתי textra אבל היא נתקעת.

מותקן רום cm10 עם גרסת ג'לי בין 4.2.

Veni Vidi Vici

פורסם
קניתי את המכשיר בKSP אילת לפני 4 חודשים . לא יודע אם הם יחליפו לי ולא כזה משנה לי בשביל עוד 50 שקל ..

מישהו פה קנה סוללה חדשה מקורית דרך איביי ויכול להמליץ על מוכר \ לתת קישור למוצר ?

גם אני קניתי את המכשיר שלי מKSP אילת והתעקשתי על מכשיר מהיבואן הרשמי.

במידה והמכשיר שלך מהיבואן הרשמי ואני מבין שיש לך סוללה מסדרת יצור BD כמו שהייתה לי אז יחליפו לך במקום.

אם תרצה להזמין מאיביי יש לך את המוכר הזה

http://www.ebay.com/itm/Genuine-OEM-SAMSUNG-Battery-for-Galaxy-S4-i9500-i9505-i545-M919-R970-L720-i337-/121141866257?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item1c349e2f11

פורסם
צריך המלצה לאפליקציית סמס קלה. משתמש ב gosms כבר הרבה זמן אבל היות ומדובר בדיזייר ישן אז היא מעמיסה על המכשיר וכמובן שהפרסומות שלהם מציקות.

ניסיתי textra אבל היא נתקעת.

מותקן רום cm10 עם גרסת ג'לי בין 4.2.

ויקי, ניסית handcent?

Chomp?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

השתמשתי בהן בעבר וב-handcent הרבה אפילו עד שהיא התחילה לעשות בעיות אבל זה היה לפני שנתיים.

מזכרוני, הן לא פחות כבדות מהגו אבל אולי משהו השתנה.

Veni Vidi Vici

פורסם

פה גם שרשור פתירת תקלות כן? :)

כנראה שבכל מכשירי האנדרויד (לא יצא לי לבדוק יותר מדי) יש את פיצ'ר ה"צביטה" במסך הראשי שנותן לראות את כל ה"דפים" עם האייקונים שבמסכי המכשיר.

במסך הראשי לאחר הביצוע ניתן להוסיף ו\או למחוק דפים (שללא אייקונים,או ללא שימוש וכו')

קרה מה שקרה (לאדע עד עכשיו מה,רק היום שמתי לב) ואני לא יכול למחוק דף ריק.

כשאני גורר אותו לסל מחזור למטה המכשיר קופא (יותר נכון הממשק טאצ'וויז) והוא נותן הודעה שמבשרת על כך (כמובן שהדף הסורר לא נמחק)

מה הפתרון?

מצ"ב שני תמונות

1.jpg

2.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

וואלה עזר -תותח!

איך אחד הפריע לשני ? חשבתי שאין קשר ביניהם..)

תודה ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אפליקציה מומלצת לצפות ביוטיוב ב HD מלא

VIRAL

אפשר גם לשמוע יוטיוב ברקע, וגם בחלון מצומצם.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טוב, פונה שוב לעזרת הפורום כי הבעיה משגעת אותי.

ברשותי כרטיס סאנדיסק 16GB קלאס 10 שנמצא בתוך הטלפון. כל פעם שאני מנסה לגשת דרך astro, es file manager וכו' לתיקיית מוזיקה, האפלקציות הללו וגם אחרות זורקות אותי החוצה. זה קורה רק עם תיקייה שיש בה קבצי מוזיקה. רק אפלקציית root explorer כן נותנת לגשת ולפתוח את התיקייה הזו. אציין ואומר שזה לא התחיל פתאום אלא קורה כבר הרבה זמן ורק החלפת שם התיקייה דרך המחשב עוזרת אבל גם אז לזמן מוגבל. כרטיס הזיכרון תקין ובעיה זהה עם כרטיס זיכרון זהה קיימת גם בטלפון של בת זוגתי למרות שאצלה יש מן הסתם קבצי מוזיקה שונים. לא מצליח להבין אם זה בגלל שמות הקבצים (חלק באנגלית, חלק רוסית וגם בעברית) או בעיה אחרת. חוץ מזה לא נתקלתי בשום בעיה אחרת עם כרטיס הזכרון.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? בגלל הבעיה הזו, רוב נגני המוזיקה לא עובדים ובעת ניסיון לקנפג להם את תיקיית המוזיקה, זורקים אותי החוצה.

אציין ואומר שאפילו גרסאות האנדרואיד שונות אצלנו ומדובר על מכשירי HTC שונים.

Veni Vidi Vici

פורסם

ההרשאות תקינות ממה שבדקתי. הבעיה לא קשורה לרום אלא איכשהו לתוכן של התיקייה. בתיקייה קבצי mp3 ותיקיית רינגטונים. מצרף תמונת הרשאות.

uploadfromtaptalk1383047951333.jpg

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...