Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר לחיבור של הטלפון לאינטרנט.

אני מציע שתשאל בפורום באתר של WAZE עצמם, סביר להניח שהם ידעו יותר טוב מה הבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בהחלט קיים קשר של חיבור הטלפון לאינטרנט. אם לא קיים WIFI או חיבור לאינטרנט קבצי הקול לא יורדים לטלפון בזמן ההתקנה או נתקעים.

קבצי המידע בזמן נסיעה מתקבלים דרך החיבור לאינטרנט ויותר מזה שירותי המיקום משתמשים במידע שמועבר דרך האינטרנט.

איזה כייף לי :)

פורסם

1. אם האינטרנט שלו לא היה תקין, גם את האפליקציה הוא לא היה מצליח להתקין, וגם אם זה ירד בצורה לא תקינה, האפליקציה תבקש להוריד שוב את קבצי הקול מניסיון אישי.

2. waze מסוגלת לעבוד גם ללא חיבור אינטרנט. האינטרנט נועד לעדכוני דיווחי תנועה ודברים שכאלה כדי למקסם את יכולות הניווט של האפליקציה, אין לזה קשר לניווט נטו.

in the face

with a chair

פורסם

אולי יש לו הרבה ניתוקים מהאינטרנט ?

אם אין אינטרנט אז בזמן הנסיעה המפות לא התעדכנו במידה ולא כול המפה של המסלול הורדה למכשיר. ואם תסטה מהמסלול אז המפה בכלל לא תהייה רלוונטית.

בקיצור ללא אינטרנט וויז לא שווה כתוכנת ניווט.

פורסם

הבדיקות תקינות של קבצי הקול של ווייז לא משהו והם מפספסות הרבה פעמים קבצים שירדו תקולים.

כמו שהציע מרק לעשות חיבור ראשוני לתוכנה על גבי WiFi פתר לי בזמנו את התקלה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התקנתי את האפליקציה הזאת עשרות פעמים, מעולם לא קרה שהיא עשתה בעיות שכאלה. כשהיו פספוסים (מעטים מאוד), הם היו תמיד לטובתי, משמע האפליקציה דרשה להוריד שוב קבצי קול למרות שהם היו מותקנים בצורה תקינה.

מרק, רק בשבילך ביצעתי ניסוי עם הטלפון המיושן שלי שהעדכון הרשמי האחרון היה לאנדרואיד 2.3 והיום יש לו 4.2.2 לא רשמי.

בבית סגרתי את כל חיבורי האינטרנט של הטלפון, נסעתי עד למרחק של 3 ק"מ (אוירי) מהבית ושם הפעלתי את האנטנת GPS ואת waze ללא שום חיבור אינטרנט.

התחלת הנסיעה הייתה בעיר רחובות, סיום הנסיעה אזור תעשיה החדש ראשון לציון.

1. המפה הוצגה לאורך כל הדרך ולא היה צורך בחיבור אינטרנט כדי לטעון חלקים מהמפה.

2. האפליקציה עבדה לאורך כל הדרך על GPS בלבד.

3 לא רק שהאפליקציה הדריכה אותי בצורה קולית כל הדרך כולל הנחיות של "בעוד X מטרים פנה ימינה", היא גם ביצעה חישוב מחדש פעמיים כאשר החלטתי לנסוע דרך מסלול אחר ולא זה שהיא קבעה לי.

4 הסתכלתי מידי פעם ולא היו קפיצות של הסמן על גבי המפה. זאת אומרת שהאפליקציה עבדה חלק ללא איבוד אות gps וללא איבוד המיקום שלי.

בסוף הגעתי ליעד ללא שום בעיה, ועם הנחיות קוליות מלאות ללא גימגומים או כל שטות אחרת. כמובן כל זה ללא חיבור לאינטרנט.

in the face

with a chair

פורסם

הבדיקה שלך לא מוכיחה שום דבר. כול עוד וויז הורידה את מסלול הנסיעה שלך הכולל גם את איזור הסטיה שלך מהמסלול בזמן שעוד היה חיבור לאינטרנט אז הכול בסדר.

אבל אם תסטה בצורה חריגה מהמסלול או תשנה מסלול בצורה חריגה המפה לא תתעדכן כי אין לה איך להתעדכן.

אולי במהלך הנסיעה בעיר המכשיר התעדכן דרך WIFI ?

פורסם

איך WIFI מרק?

הסברתי לך שהכל כבוי, הדבר היחידי שדלק זה GPS. איך האפליקציה תוריד את המסלול נסיעה שלי אם הכנסתי את היעד שלי כשהאפליקציה הייתה ללא חיבור אינטרנט?

לפי מה שידוע לי (אולי זה השתנה), האפליקציה מורידה את המפה למכשיר עצמו כי המפה של ישראל קטנה ולכן אין בעיה.

in the face

with a chair

פורסם

העיקר הבריאות.

חזרתי מנסיעה קצרה בתוך העיר רמת-גן/גבעתיים כאשר ברקע עובדת וויז ללא אינטרנט. את המסלול הורדתי בבית ולאחר כן ביטלתי את שירותי האינטרנט ולצערי ובזמן הנסיעה חוויתי כמה בעיות.

1. יותר מידי הנחיות לא נכונות כמו פנה ימינה/פנה שמאלה/פנה ימינה ברצף.

2. נכנסתי לחניון תת קרקעי למשך 5 דקות ולאחר מכן המשכתי את הניווט ולצערי וויז התבלבלה ולקח לה זמן ארוך להתאושש ולכוון אותי למסלול הנכון לעבר היעד.

במקרה שלך לפי דעתי פשוט וויז הורידה מפה של איזור גדול לכן הניווט היה תקין.

מה יקרה אם בזמן הניווט במסלול נסיעה ארוך פתאום יש פקק ואתה צריך לבצע מעקף רציני ? לא תקבל דיווח.

פורסם

הורדת את האפליקציה מחדש דרך WIFI?

אם כן, אני מציע לך לפנות לפורום תמיכה באתר של האפליקציה.

in the face

with a chair

פורסם

שלומות,

יש לי גלקסי S4.

ניסיתי הרבה מקלדות טאץ'. אף אחד לא עונה על ציפיותיי. נכון לעכשיו ההכי מוצלחת שהתנסיתי ושנמצאת בשימוש זו המקלדת Swype.

אני מחפש מקלדת שנוחה לשימוש עם סימני פיסוק ומספרים. בדומה למה שיש בבלקברי (למי שמכיר, יש לחצן shift שלחיצה עליו+ המקש התאים, כותב את הסימן/ הספרה הרצויה, בדומה למקלדת מחשב), ובנוסף גם מקש ALT לכתיבת אותיות אנגליות פה ושם.

יותר חשוב לי הצירוף האפשרי של shift+ המקש הנדרש. יש חיה כזו? ולא, ללחוץ shift ואז סימן ואז שוב shift זה לא נוח כשרוצים לכתוב מהר, אני מתכוון שלחיצה ממושכת על הshift תראה את הסימנים, וכשאני עוזב את הshift זה חוזר למקלדת הרגילה, בדומה לצורת השימוש במקלדת מחשב רגיל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...