Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לאחר ביצוע עידכון קושחה התחילו להופיע תקיעות מוזרות במעבר בין אנשי קשר/מועדפים.

בנוסף לקריסות רנדומליות. מה התופעה המוזרה הזו? העידכון היה לצורך יציבות המערכת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני שאלה.

לאישה נפל הגלקסי נקסוס מהיד, פעם ראשונה שדבר כזה קורה.

מאז כל פעם שפותחים את הנעילה בהסטה המסך נהיה לבן לכמה שניות, אח"כ שחור עם פסים ירוקים ואז מסתדר.

זה קורה כל פעם אבל חוץ מזה הכל תקין.

בעיית חומרה מהנפילה או בעיית תוכנה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש פיתרון לאתרים שמשתמשים בפלאש? נמאס לי לראות את הסימן שאלה המטופש הזה. אני משתמש בכרום בטלפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מבקש המלצה לאפליקצית מצלמה שיודעת לצלם ללא צליל ומרגע ההפעלה ועד הצילום יש מינימום זמן.

פורסם

בזהירות עם זה...

So it looks like that iMessage on Android hack is super sketch and is spoofing iMessage requests as a mac mini: pic.twitter.com/TYT6Djumdv

Should you decide to try downloading the app from the Google Play store, we recommend only testing it with a throwaway Apple ID that has none of your payment or personal information attached. We really can’t stress that point enough.

פורסם

כן, ל9505. אציין כי לאחר העידכון הנ"ל מורגשים קירטועים שונים בעיקר ב"טלפון" -

לוקח כמה שניות במעבר בין טאבים, תקיעות ופריזים לסרוגין.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אכן אנשים שעדכנו את המכשיר טוענים ללאגים מסויימים שלא היו.

תנסה לחזור לגרסא קודמת עד שיתקנו את הבעיה הנ"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נוט 2 בידינו, 2500 ש"ח לגרסה הרשמית של סקיילקס.

אני מתחיל לקנפג, יש המלצות וטיפים? רום 4.1.2 סטוק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...