Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר אפליקציה לחישוב ומעקב אחר שכר?

האמת שהדרישות שלי קצת בעיתיות, כי אני עובד במשמרות, כאשר שעות לילה זה 150%, שעות נוספות זה 125% ושעות שבת (משישי בערב עד ראשון בבוקר) זה 200%.

הכי נורמלי שמצאתי עד עכשיו זה WorkTrack, הבעיה שהוא מחשב לי בשבת גם שעות נוספות ושעות לילה, ואין את זה. זה תעריף של 200% בשבת קבוע. בנוסף אי אפשר להגדיר שם ששבת זה משישי בערב עד ראשון בבוקר.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגוס

מוודא שהדרייברים של סמסונג מותקנים.

1. נכנס לדף ב-xda של CF Root ומוריד את הקובץ מהפוסט השלישי המתאים למכשיר שלך.( GT-N7100: CF-Auto-Root-t03g-t03gxx-gtn7100.zip)

2.פתח את קובץ ה ZIP שהורדת לתיקיה. בתוכה תמצא קובץ עם סיומת MD5, ואפליקציה בשם ODIN.

3. פתח את אודין (קודם לוודא שכל התהליכים ברקע של Kies, אם מותקנת, סגורים - ולבדוק גם במנהל המשימות. אם יש KEIS פתוח, להרוג אותו) ולחץ על PDA.

4. בחלון שנפתח בחר בקובץ MD5 שהורדת בשלב 1 ).

5. נכנס ל-Download Mode בטלפון.(כיבוי של המכשיר - לחיצה על כפתור הבית+ וליום למטה + כיבוי בסדר הזה, אחרי שמופיעה הודעת אזהרה, לוחצים וליום למעלה).

6. מחבר את המכשיר למחשב ומוודא שהוא זוהה באודין (צריך להיות רשום Added ראה תמונה)

7. לוחץ על start באודין.

8. אם הכל הלך כהלהכה, אתה צריך לראות PASS באודין והמכשיר יעלה מחדש.

כשמכשיר יעלה יהיה לך את superSU ורוט כמובן.

Screenshot_2013-09-19-22-19-02.png

פורסם

מצחיק איך תהליך של 2 דקות נכתב בכלכך הרבה מילים :)

לא מתכוון באופן רע CEYAL, כל הכבוד על הפירוט :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש אנשים שגם אחריי שיקראו את זה 10 פעמים ויקח להם רבע שעה לעשות את זה, עדיין יעשו טעות.

בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה.

אני זוכר כשאני רציתי לעשות root בפעם הראשונה זה היה בשבילי כמו פחד מוות, הפורומים בxda נראו כמו הקוד של המטריקס שרץ ואני לא מבין כלום.

אבל אחריי טבילת האש הראשונה וקצת שיפשוף פה ושם אתה כבר מכיר טוב ויודע על מה מדברים איתך...

שלא תטעו, עדיין יש מדריכים שאני קורא והם קצת מסובכים לי להבנה וגם כשאני עושה הכל כמו שצריך "על פי הספר" לפעמים לא עובד...זה הכל עניין של ניסוי וטעייה, בסוף עם קצת רצון ויכולת הכל עובד :)

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

2 דקות זה אוברקיל רציני :lol:

30 שניות. אם יצא יותר, תתאמן.:wink:

פורסם

הוא הכי סקיני שאפשר.:-)

אני מקווה שאתה יושב רוב הזמן מול המחשב כי הוא לא מגן על כלום.

אבל הוא יפה..

(אגב אני כבר ריסקתי מכשיר אחד ועדיין לא למדתי לקח. אני בלי מגן. אני בקטע של אם בחרתי מכשיר יפה ודק, אני לא עוטף אותו בפלסטיקים)

פורסם

זה המגן היחידי שמאפשר להכניס את הנוט לעריסות ברכבים שלי.

כל הלמטה והלמעלה חשופים לגמרי... לפחות זה משפר את האחיזה, אראה לך כשנפגש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
האם הנקסוס 4 תומך בכל התדרים בארץ?

הוכנסו לו סימים של הוט מובייל ושל סלקום והוא לא מזהה רשתות.

מה ניתן לעשות?

הוא עבוד עם כול הרשתות.

הכנס את הסים כאשר המכשיר כבוי ולאחר מכן הדלק אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאז הגלקסי נקסוס (אבא של ה4) כל מכשירי גוגל הם מכשירי פנטה-באנד כלל עולמיים. מה שאומר שהם תומכים בחמשת הרשתות שבהם משתמשות כל ספקיות הסלולר הגדולות בעולם.

*אני מדבר על מכירי נקסוס שנקנו מגוגל, לא מכשירים של ספקיות כמו ורייזן או T-מובייל

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לפני כמה ימים התחילו לקפוץ לי הודעות מעצבנות ב-drop down menu שמדברות על prevention information בשביל whatsApp. אני לא מצליח להיפטר מהן, לא משנה מה אני עושה.

cancel מעלים את ההודעה לכמה שעות

OK מקפיץ את ה-app info של whatsapp

don't show for 30 days לא עוזר בשיט - זה קופץ שוב תוך כמה שעות

update מקפיץ Security Policy update שמבקש ממני לאשר או לבטל את הupdate, אבל כשאני מאשר הוא כותב connecting to server ואחרי כמה שניות update failed due to network issues.

למישהו יש עצה?

2013-10-04 09.57.14_800.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...