Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ על מגנים של SGP.

לי יש את השילוב של המגן אחורי מסוג SLIM ARMOR+ המגן מסך מסוג GLAS.tR.

הם לא זולים, אבל לדעתי שווים את המחיר.

לגבי מגן מזכוכית מחוסמת (כמו שיש לי) ביחס למגני מדבקה, אני לא אוהב את תחושת המגני מדבקה שמסיליקון, ומצד שני המגנים הרגילים שנותנים תחושת מגע טובה לא נראים ככאלה שיחזיקו ויעשו את העבודה בשעת הצורך.

הזכוכית נותנת תחושה ותמונת מסך שזהה למה שיש בלי המגן כלל. ומצד שני הוא בדרגת חוזק גבוהה ולא נשרט בקלות.

לחבר שלי יש נסיון עם מגן כזה- פעם אחת נפל לו הגלקסי 4 שלו מגובה מטר וחצי לערך (גובה חלון של VW טוארג), ישירות על אבן במרכז המסך (איפה שאין הגנה מהכיסוי), המגן עצמו נשבר (לא התנפץ) ורואים בבירור איפה האבן פגעה. המסך עצמו נשאר שלם לחלוטין וללא סימנים. כמובן שהמגן הוחלף באחד חדש.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

סביר להניח שגם המסך עצמו לא היה נשבר.

הזכוכית גורילה הזו זה חתכת tough mofo.

אני כבר שנה וחצי עם הגלקסי 2 רק מראה לאנשים עם סכין יפני וברגים למה להסתובב עם מגן מסך זה מטופש לגמרי ואין לי אפילו פיפס על הפלאפון.

אני מסתובב עם מגן סיליקון רך על גב המכשיר רק לשם הנוחות והאחיזה ביד.

הוא נפל לי לא מעט ואין עליו שריטה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הזכוכית גורילה עמידה בשריטות. ופחות מתיימרת להחזיק מעמד בנפילות.

הנה סרטון השוואתי בין אייפון 5, גלקסי 4 ו-גלקסי 3 (האייפון ו-S4 עם גורילה 3, והS3 עם גורילה 2):

XNIn0BAUjv4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הנה סרטון תדמית של Rhino Shield על העמידות של המגן שלהם. שם רואים עד כמה הזכוכית גורילה שיש בגלקסי 3 "עמידה":

zNM-1HPZ5uI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מאחר ולRhino Shield יש תחושת מגע מציקה והחלקה על המסך עושה רעש (עשוי מסיליקון), לקחתי את המגן זכוכית של SGP שכבר הוכיח את עצמו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
סביר להניח שגם המסך עצמו לא היה נשבר.

הזכוכית גורילה הזו זה חתכת tough mofo.

אני כבר שנה וחצי עם הגלקסי 2 רק מראה לאנשים עם סכין יפני וברגים למה להסתובב עם מגן מסך זה מטופש לגמרי ואין לי אפילו פיפס על הפלאפון.

אני מסתובב עם מגן סיליקון רך על גב המכשיר רק לשם הנוחות והאחיזה ביד.

הוא נפל לי לא מעט ואין עליו שריטה

ספר את זה לגורילה 3 שיש על המכשיר שלי.

עם מגן מסך ומגן חיצוני.

נפילה קלילה של אולי 30 ס"מ על איזה צעצוע פלסטיק שהיה על הריצפה.

1185611_10151843236264461_652925061_n.jpg

פורסם

אם אתה חובב מסך גדול אז שווה בכלל.

לגבי 2 או 3, אני מאמין שה 3 יעלה לפחות 3600-3800 באוקטובר/נובמבר כשהוא יגיע.

שווה? לא נראה לי במיוחד שסמסונג הבטיחו תמיכה עד אנדרואיד 5 בנוט2/S3.

בוא נגיד שאם נורא חשוב לך 8 ליבות (על הנייר, בפועל עובדים רק 4), מסך FHD ומצלמה 13 מגהפיקסל, חכה וקנה את ה 3.

אחרת, אין שום סיבה.

אגב, מסתמן שלכאן תגיע הגרסה המסורסת ללא תמיכה ב LTE, צילום ב 4K ומעבד הסנאפי 800 שהוא החזק בשוק היום.

את כל שאר הדברים תקבל בוודאות בנוט2 (את רוב התוכנות והמראה אפשר כבר להוריד היום.)

פורסם

לא מאמין שתראה הבדל גדול בחוויית משתמש בין נוט 2 לנוט 3, הטכנולוגיה כבר הגיעה לשיא שלה, ואין כל כך מה להמציא.

עדיף לחכות להשקה של נוט 3, ולקנות... נוט 2 (בגלל במחיר) :mm_cool:

לגבי גירסאות - אני מאמין שכמו עם S4, יימכרו כאן במקביל שתי גירסאות - N9000 עם מעבד EXYNOS, ו-N9005 עם SD800 ו-LTE

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
שלום, קרה לי מקרה עם הגלקסי 3 שהוא התחמם יתר על המידה (היה בטעינה ברכב) והציג הודעה שהוא מפסיק את הטעינה עקב ההתחממות.

קרה לי פעמיים.

וויז היה פתוח והבלוטות' ונגן המוזיקה, ניתוק של רבע שעה בערך והחזרת המטען פתרה את הבעיה, אני חושש שיש בעיה אולי בשקע הטעינה.

המכשיר נקנה מהוט מובייל ונמצא תחת אחריות, הרום הוא ג'לי בין סטוק ללא רוט.

מקפיץ.

פורסם
מקפיץ..

אם אתה רוצה לפרמט את המכשיר ולהחזיר אותו להגדרות יצרן זאת הדרך הנכונה לעשות את זה:

Power off the N7000 Galaxy Note. Press and hold both Volume Up + Home+power on. In the recovery menu select wipe data factory reset with Volume button. Press power to confirm. All data will be lost!

תוציא את הכרטיס זכרון כי אני לא זוכר אם הוא מוחק ממנו מידע גם כן.

פורסם
מישהו יודע למה בזמן ניווט בעזרת GOOGLE MAPS הטלפון משמיע BEEP בעוצמה גבוהה ?

נקסוס 4 סטוק רום 4.3.

הקפצה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...