Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה Adobe Reader מציג לי קובץ יחיד בשתי תיקיות שונות ?

מה ההבדל בין -

/STORAGE/EMULATED/0

לבין -

STORAGE/EMULATED/LEGACY

תודה

Screenshot_2013-08-20-21-35-33.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

שום הבדל, זה אותו קובץ בדיוק, זה משהו במערכת כתבית הקבצים של אנדרואיד החל מ- 4.1 אם אני לא טועה, כשהם הכניסו אפשרות של הרבה יוזרים. אחת מהתיקיות האלה היא וירטואלית ולא תופסת מקום כך שאין לך מה לדאוג לגבי זה. פשוט אותו קובץ עם גישה ממספר תקיות.

לגבי הקובץ באי-מייל- תבדוק אולי מופעלת לך הגבלת הורדה של קבצים גדולים בתוכנת מייל או בהגדרות אלחוטיות. אני יודע שיש אופציה בפליי סטור לא לעדכן אפליקציות על אינטרנט סלולארי כי זה אוכל דאטא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הללויה!

הצלחתי! 4.1.2 פידרס אצלי! כל האפליקציות וההודעות נשארו, המכשיר כל כך יפה עכשיו (עדיין לא קולט לי GPS :(

נתקע לפעמים אבל יעבור לו

עכשיו אוכל להתקין כל אפליקציה שבא לי :)

תודה לכולם, כבר לא מפחיד להתעסק עם זה, בהמשך אבטל את משולש האזהרה.

פורסם
אם ככה מהו הגודל המקסימלי של קובץ שניתן לשלוח במייל מהמכשיר ? האם קיים מידע בעניין ?

לך לCHANGE LOG של הרום שלך (אמור להיות לכל מפתח שמכבד את עצמו CHANGE LOG מפורט לכל רום) ותראה שם. יכול להיות שזה אכן משהו בהגדרות, אבל באנדרואיד אין הגבלה על הורדת קבצים. מה שכן, יש אזהרות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לך לCHANGE LOG של הרום שלך (אמור להיות לכל מפתח שמכבד את עצמו CHANGE LOG מפורט לכל רום) ותראה שם. יכול להיות שזה אכן משהו בהגדרות, אבל באנדרואיד אין הגבלה על הורדת קבצים. מה שכן, יש אזהרות.

תודה לכולם.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק בכיף! שבוע טוב.

משה - כנס ל-remotedroid.net ותוריד משם אפליקציה למחשב. כנס למרקט, חפש אותו דבר ותוריד לטלפון. תוכנה פשוטה ויעילה.

עריכה: עובד פרפקט. צריך JAVA מותקן במחשב וWI-FI.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש דרך למנוע מאפליקציה לגשת ל-GPS?

הכוונה למנוע זה שמבחינתי האפליקציה תחשוב שאין GPS במכשיר ולא תנסה בכלל לגשת אליו וגם אם היא תיגש היא תקבל חסימה מיידית.

יש לי אפליקציה שכנראה מנסה לגשת אליו ובזמן שאני עם WAZE זה גורם לאיבוד קליטה ואז קשה לנווט עם WAZE ללא נעילת GPS.

המכשיר עם רוט (סוף).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מרק בכיף! שבוע טוב.

משה - כנס ל-remotedroid.net ותוריד משם אפליקציה למחשב. כנס למרקט, חפש אותו דבר ותוריד לטלפון. תוכנה פשוטה ויעילה.

עריכה: עובד פרפקט. צריך JAVA מותקן במחשב וWI-FI.

תודה רבה.

עובד ממש טוב רק שהמקלדת לא מקלידה בעברית אבל זה לא כזה משנה

פורסם

הכוונה למנוע זה שמבחינתי האפליקציה תחשוב שאין GPS במכשיר ולא תנסה בכלל לגשת אליו וגם אם היא תיגש היא תקבל חסימה מיידית.

יש לי אפליקציה שכנראה מנסה לגשת אליו ובזמן שאני עם WAZE זה גורם לאיבוד קליטה ואז קשה לנווט עם WAZE ללא נעילת GPS.

המכשיר עם רוט (סוף).

עד כמה שאני זוכר כשה-GPS דלוק ויש תוכנות שנרשמו לאירוע GPS, המ"ה שולחת Broadcast לכל אפליקציה שנרשמה לאירוע, ככה שלאפליקציה אין ממש גישה ל-GPS (וגם חוסך בזמן סוללה, אין פנייה לאנטנת GPS עבור כל אפליקציה שמבקשת, והיא לא יכולה לבקש נתוני GPS במרווחים קטנים מדי).

מצד שני יכול להיות שעם ROOT תוכל לקבוע שאפליקציה לא תוכל להרשם בכלל לאירוע GPS.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המכשיר עם רוט (סוף).

יש לך את lbe security (בפליי סטור רשום LBE עם כמה אותיות סיניות מחוברות לזה).

גם אנטיווירוס וגם אנטי ספיי ועוד הרבה דברים, בין הייתר אתה יכול לחסום הרשאות של תוכנות לגשת ל gps וכו'.

בxda יש גרסא מתורגמת לאנגלית, למרות שנידמה לי הגרסא האחרונה שהורדתי מהפליי סטור הייתה עם אופצייה לאנגלית.

בהצלחה!

עריכה:

נזכרתי שאצלי (לפחות) יש תחת settings יש אופצייה לpermission management שם יש לך אפליקציות וכשאתה לוחץ עליהן יש לך את כל השרותים שהאפליקצייה צריכה להשתמש, שם אתה יכול לבטל גישה לשרותים מסויימים כמו gps.

משתמש בrootbox 4.2 גרסאת אנדרואיד 4.2.2 עבור i9100.

uqeny8az.jpg

a9yqareg.jpg

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

תודה אני אבדוק.

משהו מתנגש עם WAZE או שאולי WAZE גורמת להתנגשות אני עדיין לא יודע. בכל אופן אין לי GPS אם שתי האפליקציות רצות במקביל, עם GPS STATUS פתאום אין בכלל קליטת לווינים כשזה קורה, כאילו מישהו חוסם לי את הקליטה ולא משחרר אותה עד שאני מרסט את המכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...