Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מעל לשלוש שנים, משהו ב- AnySoftKeyboard התחיל להתחרבש, קריסות, המון טעויות הקלדה שלא מתוקנות והרגשה של מקלדת בשלבי אלפא מוקדמים יותר מאשר כמה וכמה שנים. אז אחרי הרבה התלבטויות אני בשוק (מחפש לקנות, לא נדהם) למקלדת חדשה.

הדרישות:

מעבר נוח (כפתור גדול) בין שפות.

מצב ייעודי למספרים (כמו לוח מקשי טלפון).

תיקון טעויות טוב ואינטואיטיבי, לא כזה שחוזה שאתה רוצה buttmuncher כשכתבת butterscotch או שאר זוועות סטייל אפל אוטו קורקט. אני צריך שידע לתקן אות אחת או שתיים במילה (למשל במקום "לנוריד" שידע לשהות ולתקן ל"להוריד", לא לתהות על משמעויות נסתרות בטקסטים שאני כותב).

זהו בעצם.

סמיילים של אמוג'י לא מעניינים אותי, מצב סווייפ מבחינתי מיותר, אם יש ואפשר להשתמש בלי אז בסדר.

אם זה חינם זה נחמד, אבל אין לי בעיה לשלם גם מספר שקלים - המקלדת של הטלפון היא שנייה אולי למקלדת של המחשב שלי מבחינת הכלים שבהם אני משתמש יום יום.

*מדובר בגלאקסי נקסוס שיוחלף בעוד פחות מ-48 שעות (קצת אובססיבי, רק טיפה) בנקסוס 5, ככה שנדל"ן במסך לא חסר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה. הורדתי, ננסה, בינתיים לא מת על הלייאאוט (מחק מחיקה קטן נורא ואין מצב ספרות יעודי) אבל נראה איך היא בתיקון שגיעות, זה יותר חשוב.

פורסם
היי,

אני משתמש ב - apex launcher 2.2 beta1.

כפתורי הניווט והסטטוס בר אמורים להיות שקופים.

הסטטוס בר אכן שקוף, אבל שורת כפתורי הניווט נשארת שחורה, יש משהו לעשות שהיא תהיה שקופה?

נקסוס 4.

אנדרואיד 4.4.

רום סטוק בלי רוט.

מישהו?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני יושב, מדבר בנקסוס 4. משחק במחשב, בא לדבר בנקסוס 4 ולא שומעים אותי ואני לא שומע כלום. בדקתי בהגדרות, עשיתי ריסטרט.. מה אפשר לעשות ?!

זה דחוף לי אני אודה על העזרה ומי שמוכן תמורת תשלום סמלי מסטודנט לסדר לי את זה באזור ב"ש אני אהיה אסיר תודה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אחרי מעל לשלוש שנים, משהו ב- AnySoftKeyboard התחיל להתחרבש, קריסות, המון טעויות הקלדה שלא מתוקנות והרגשה של מקלדת בשלבי אלפא מוקדמים יותר מאשר כמה וכמה שנים. אז אחרי הרבה התלבטויות אני בשוק (מחפש לקנות, לא נדהם) למקלדת חדשה.

Perfect keyboard?

משתמש בה מאז שיש לי אנדרואיד ואף פעם לא חשבתי להחליף אותה במקלדת אחרת. אינסוף אפשרויות הגדרה להתאמה אישית ככה שאין מצב שלא תצא מרוצה.

פורסם
אני יושב, מדבר בנקסוס 4. משחק במחשב, בא לדבר בנקסוס 4 ולא שומעים אותי ואני לא שומע כלום. בדקתי בהגדרות, עשיתי ריסטרט.. מה אפשר לעשות ?!

זה דחוף לי אני אודה על העזרה ומי שמוכן תמורת תשלום סמלי מסטודנט לסדר לי את זה באזור ב"ש אני אהיה אסיר תודה.

תבדוק בהגדרות שהרמקול לא כבוי או המכשיר במצב טיסה.

איזה כייף לי :)

פורסם

Swiftkey טובה לכם לעיברית? אני מתגעגע למקלדת שהייתה לי בHTC ONE הייתה מעולה בעיברית וגם באנגלית...

עכשיו בNexus 5 העיברית חצי כוח לגמרה... לא יודע למה כי זה המקלדת של גוגל, היא לא מכירה חצי מהמילים בעיקר בתוספת של "ו" לפני המילה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

Swiftkey סבירה לעברית, לא יותר. כבר יובלות שהשפה עצמה מוגדרת כ"בטא" ולא נראה שהם ממש שוקדים על שיפור האלגוריתם. העניין של ה Cloud זה בולשיט אחד שלם, לא לומדת שום דבר - עד היום אני מנסה לחנך אותה לרשום "משו" במקום "משהו" וזה לא ממש משת"פ.

פורסם
Perfect keyboard?

משתמש בה מאז שיש לי אנדרואיד ואף פעם לא חשבתי להחליף אותה במקלדת אחרת. אינסוף אפשרויות הגדרה להתאמה אישית ככה שאין מצב שלא תצא מרוצה.

האמת היא שמאז שהציעו לי את Swype אני איתה. 90% מהזמן היא בסדר גמור. כבר הספיקה ללמוד הרבה מילים שבהן אני משתמש כדרך קבע ואפילו הצילה אותי כמה פעמים משגיאות כתיב מביכות. אני אוריד את פרפקט ואנסה. מבטיח לחזור עם רשמים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכשיר DHD עם רום 4.4 CM11.

אתמול שמתי את הטלפון על שקט וחיברתי אוזניות לשמוע קצת שירים. תוך כדי, התחלתי להוריד הרשאות לכל מיני אפליקציות דרך settings - security - privacy guard. מאז בשיחות אני לא שומע את הצד השני והצד השני לא שומע אותי, הנגן לא מנגן יותר שירים וגם באוזניות ובספיקר אין צליל.

מחקתי את הרום לגמרי, התקנתי מחדש, ועדיין אותה הבעיה.

שיחזרתי לאיזה גיבוי שיש לי לגרסה 4.2.2 והצליל חזר.

התקנתי שוב CM11 4.4, עכשיו יש צלילים רגילים אבל לא של נוטיפיקציות ורינגטון ולא של שעון מעורר.

עריכה: 2 דקות אחרי שכתבתי את הפוסט כל הצלילים חזרו.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...