Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יונדאי לנטרה 1999. 1.6 אוט ESTEEM מחירון 9800 ש"ח. תמונות מצורפת.

האוטו עבר תאונה וקבל מקה רצינית בצד שמאל אבל הוא עדיין נדלק ונוסע!!

אין ביטוח מקיף ובמוסך אמרו שעלות התיקון היא בסביבות ה6500 ש"ח (שזה המון) ואם לא רוצים לתקן אז אפשר למכור אותו לפירוק ב 1000 ש"ח

כמה שאלות:

1) האם מחיר התיקון הוא הגיוני או שסוחטים אותי?

2) האם מחיר המכירה לפירוק הגיוני? הרי המנוע עובד בסדר!

3) בכללי האם כדאי לתקן את האוטו או עדיף לקנות אוטו משומש אחר התקציב שלי בסביבות ה 11000 ש"ח.

תודה רבה לכל העוזרים

יום טוב

20121222_114020.jpg

20121222_114046.jpg

פורסם

תראה אתה מאד קשור לאוטו אז תתקן אותו.

אם לא אז לא שווה לך ואלף שקל נראה לי קצת מידי. ראיתי יש לך מגנזיום שם אפשר למכור אותם אם באיזה 500 שקל ועוד כל מיני אני חושב סביב ה2000 תוכל למכור תאוטו.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים.

אם אני לא מוכר את האוטו במחיר הזה נראה לכם שאפשר למכור חלק מהחלקים באופן עצמאי ואז למכור את מש שנשאר לפירוק. אקבל יותר כסף עליו?

תודה

פורסם

וודאי שכן.

אם יש לך סבלנות ומקום לאחסן את השרידים- תוציא פי שלושה ויותר עבור החלקים.

יש איזור ביד2 שנקרא "חלקי חילוף". פרסם שם. תפיץ במקביל למכונאי שלך שיש לך גיר ומנוע במצב מצויין (...)

קח בחשבון שמיד2 עלולים לפנות אליך ב"תמכור לי דלת אחורית ימין", "תמכור לי מכסה מנוע" ואחרי שתמכור את הנ"ל, הרכב לא יוכל לחנות ברח' ציבורי ללא השגחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם אין לך כסף, אתה יכול לגשת למגרש פירוק, לקנות את החלקים שדרושים לך בגרושים יחסית ולהרכיב אותם עצמאית על הרכב שלך.

אם לא איכפת לך לנסוע ברכב שמורכב מכמה צבעים וברור לך שבסוף אין אפשרות למכור אותו אלא למגרש פירוק - אתה יכול למשוך איתו עוד קצת.

• תוכן חדש...