Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה נאחס יש עלייך, אתה כל פעם נכנס לאותה סיטואציה

תראה לי נהג ישראלי שלא נכנס למצב כזה 3 פעמים ביום. אנ מדבר על מי שעושה 40 ק"מ ביום, לא יותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תראה לי נהג ישראלי שלא נכנס למצב כזה 3 פעמים ביום. אנ מדבר על מי שעושה 40 ק"מ ביום, לא יותר.

אני נוסע בין 150 ל400 ביום :lol:

פורסם

אני נוסע 16 ק"מ לעבודה. גם לי זה קורה יותר מ- 3 פעמים ביום...

רק אין לי מצלמה...

פורסם

מה עושים במצב כזה, שבן דוד נצמד אליך עם מרחק של 3 מילימטר בזמן עקיפה, ולפני שהספקת לסיים אותה הוא כבר מתנחל לך בנתיב, ואחרי שעובר לידי גם רואים שהוא 'דחף' אותי עוד יותר ימינה (אין לי שום היכרות קודמת איתו), ואם היה לי צורך לבלום פתאום כי קופצת חיה לכביש או שיש איזושהי הפתעה? אני משתגע מזה. (משום מה בשניות הראשונות יש את הסרטון הקודם)

פורסם

אחת הרעות החולות של נהגים היא עקיפה עוד לפני שהרכב לפניו סיים לעבור נתיב.

הבוקר בדרך לעבודה ראיתי מקרה מאוד דומה לשלך אבל שהסתיים בתאונה. אם אספיק אעלה אותו בערב.

פורסם

אשמח לדעת באיזו מצלמה אתה משתמש , נראה שהיא מצלמת טוב מאוד בלילה.

אני בסה"כ רוצה לנסוע על הימני כמו ילד טוב, ריחני וחטוב, אבל הנהג הישראלי הממוצע תמיד יחפש איך לסכן את כולם בדרך.

*Objects shown in video are closer than they appear

פורסם

יש תחושה שהמאזדה מנסה להתרחק מהטויוטה ומתקרבת אליך לצורך זה, אבל הטויוטה בשלו עד הנגיחה.

הצעת את הסרט לבעל המאזדה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדעתי נהג הטויוטה ניסה לעקוף (רואים את המאותת הימני עובד) והסיט את המבט לרגע בדיוק כשנהג המאזדה בלם ואז התרחשה הפגיעה.

בכל התאונות שהייתי עד להן נתתי טלפון להעברת הסרטון. הפעם לא הצלחתי לעצור קרוב אלא רק כמה עשרות מטרים מהם ולא רציתי לחזור אחורה בשוליים עם כל תנועת הבוקר.

איך אפשר לאתר את הנהג?

פורסם
מה עושים במצב כזה, שבן דוד נצמד אליך עם מרחק של 3 מילימטר בזמן עקיפה, ולפני שהספקת לסיים אותה הוא כבר מתנחל לך בנתיב, ואחרי שעובר לידי גם רואים שהוא 'דחף' אותי עוד יותר ימינה (אין לי שום היכרות קודמת איתו), ואם היה לי צורך לבלום פתאום כי קופצת חיה לכביש או שיש איזושהי הפתעה? אני משתגע מזה. (משום מה בשניות הראשונות יש את הסרטון הקודם)

מוריד את הרגל מהגז ונותן לרכב להאט עד למהירות בלתי נסבלת

פורסם

^

מטומטם נצמד אליך אז במקום לשחרר אותו לדרכו, שיתרחק ממך ויסכן קורבן אחר, אתה רוצה לשמור אותו מאחוריך כדי להיות המחנך. ממש פתרון למופת.

שלא לדבר על "פתיחת חשבון" שאתה לא יודע איך יגמר.

פורסם

אם אין לי דרך לברוח ימינה אז כן האטה עד כדי עצירה, אם הוא לא מתרחק, בשביל שלא יסכן אותי

ככל שהמהירות קטנה ככה גם עוצמת המכה והנזק

חוץ מזה שזה ממש כיף לראות אחד כזה מתעצבן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...