Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתה סיבה טובה לכך שעצר: כנראה גם לא היה מרוכז בנהיגה, הוא סטה ימינה מהקו המנחה והתקרב מאד לרכב שבא ממול. והתגובה של מי שכמעט מתנגש היא לבלום.

ואתה לא שומר מרחק.

לפי ההדחפות ברמזור, הוא כן מרוכז בנהיגה.

הוא לא סטה ימינה, הוא שמר על אותו נתיב מתחילת הפניה.

תגובת הבלימה נעשתה כדווקא.

אני כן שמרתי מרחק אבל בדיוק בגלל אנשים כאלו שינו את החוק:

אסור לך לבלום בלימת פתע ללא סיבה.

בתאונה הזו הוא אשם ב-100%.

לצערי, בינתיים המשטרה החזירה תשובה שאני צריך לגשת לתחנת משטרה אם אני רוצה להגיש תלונה.

אני מבין שמשתלם להיות עבריין בארץ.

תחשבו על זה:

הוא חוסך עלות רישיון רכב וביטוח חובה ואף אחד (כולל המשטרה) לא עושים כלום.

פורסם

זה חתיכת אפס שצריך להוריד מהכביש ולשים בכלא כי רק להוריד מהכביש זה כנראה לא מספיק, עובדה

לא הייתי דואגב, אתה נהגת בסדר גמור, במיוחד בהתחשב בכך שהטינופת הזה חתך אותך וזה הרגיז אותך

הוא דפק בלימת פתע בכוונה כל אחד יראה את זה מיד

אם יש לך את הוידאו שהוא בורח ממך זה בכלל סוגר את העניין

היתה סיבה טובה לכך שעצר: כנראה גם לא היה מרוכז בנהיגה, הוא סטה ימינה מהקו המנחה והתקרב מאד לרכב שבא ממול. והתגובה של מי שכמעט מתנגש היא לבלום.

ואתה לא שומר מרחק.

בטח שהוא בלם בכוונה הוא דפק בלימת חירום פסיכית סתם

הלוואי והייתי זוכה במעט מן התמימות שלך

פורסם

אני כן שמרתי מרחק אבל בדיוק בגלל אנשים כאלו שינו את החוק:

אסור לך לבלום בלימת פתע ללא סיבה.

בתאונה הזו הוא אשם ב-100%.

למיטב ידיעתי, לא שינו את החוק. תמיד אסור היה לבלום שלא לצורך וגם אסור שלא לשמור רווח. האחד לא מבטל את השני, ולכן האמירה שהוא "100% אשם" - אינה נכונה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נו, מה אתה מצפה? שהוא יקריב 5 שניות יקרות מהחיים החשובים שלו כדי לנהוג כמו בנאדם? די, הגזמת.

אבל ברצינות, זה באמת היה אחד מהדברים היותר מפגרים שראיתי פה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם
למיטב ידיעתי, לא שינו את החוק. תמיד אסור היה לבלום שלא לצורך וגם אסור שלא לשמור רווח. האחד לא מבטל את השני, ולכן האמירה שהוא "100% אשם" - אינה נכונה.

אם הוא לא היה בולם כדווקא, היתה תאונה?

כאן מסתיים העניין.

הוא אשם.

ככל הנראה שוב עולה העניין שאין לך הרבה ניסיון או הבנה בנהיגה.

גם אם תשמור מרחק גדול ממה שצריך,

מישהו שיבלום לפניך בצורה לא צפויה (שלא לדבר על תוך כדי סיבוב), אתה תכנס בו.

אבל כמו תמיד איתך - למה להכניס עובדות לוויכוח.

פורסם (נערך)

בהגדרה, שמירת רווח נכונה נועדה למנוע ממך להיכנס בנהג שלפניך גם אם הוא בולם הכי חזק שרק אפשר. לפי החוק, אם נהג אחר בלם, ולא משנה איפה או כמה חזק, ואתה נכנסת בו - לא שמרת מספיק רווח. עובדה. זה כמובן לא גורע מחומרת האיסור שלא לבלום בחוזקה שלא לצורך.

בסך הכל, זמן התגובה שלך לפי הסרטון הוא של פחות משניה (מי היה מאמין, עוד עובדה!) שזה מתחת לממוצע (ועוד עובדה!), אז במקומך לא הייתי מרבה יותר מדי במלים על כמה הבלימה הזו הייתה "מפתיעה."

לזה שהבלימה היא בסיבוב אין שייכות לכאן. נכון שזה מאריך מעט את מרחק הבלימה, אבל זה נכון לשניכם. תראה מה זה, העובדה הרביעית בהודעה אחת...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בהגדרה, שמירת רווח נכונה נועדה למנוע ממך להיכנס בנהג שלפניך גם אם הוא בולם הכי חזק שרק אפשר. לפי החוק, אם נהג אחר בלם, ולא משנה איפה או כמה חזק, ואתה נכנסת בו - לא שמרת מספיק רווח. עובדה. זה כמובן לא גורע מחומרת האיסור שלא לבלום בחוזקה שלא לצורך.

בסך הכל, זמן התגובה שלך לפי הסרטון הוא של פחות משניה (מי היה מאמין, עוד עובדה!) שזה מתחת לממוצע (ועוד עובדה!), אז במקומך לא הייתי מרבה יותר מדי במלים על כמה הבלימה הזו הייתה "מפתיעה."

לזה שהבלימה היא בסיבוב אין שייכות לכאן. נכון שזה מאריך מעט את מרחק הבלימה, אבל זה נכון לשניכם. תראה מה זה, העובדה הרביעית בהודעה אחת...

אם היה עומד בתור כמו בן אדם - לא היתה תאונה.

אם לא היה נדחף - לא היתה תאונה.

אם לא היה בולם סתם - לא היתה תאונה.

תמשיך לספר לעצמך מעשיות - הדבר הלא מפתיע כאן זו התגובה שלך.

פורסם

נדב, כאש אתה נתקל בטיפוס כזה צריך להתרחק ממנו. נכון שזה נגד האינסטינקטים שלנו - גם לי מתחשק "להעניש" את החלאה, אבל המחיר לא מוצדק.

הסיכוי שתראה מהיצור הזה אגורה קלוש, אולי תראה את נחת מברגו על הרכב שלך ואולי גרוע מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הוא לא היה בולם כדווקא, היתה תאונה?

כאן מסתיים העניין.

הוא אשם.

ככל הנראה שוב עולה העניין שאין לך הרבה ניסיון או הבנה בנהיגה.

גם אם תשמור מרחק גדול ממה שצריך,

מישהו שיבלום לפניך בצורה לא צפויה (שלא לדבר על תוך כדי סיבוב), אתה תכנס בו.

אבל כמו תמיד איתך - למה להכניס עובדות לוויכוח.

הראתי את הסרטון לאנשים ניטרליים לחלוטין, הם דווקא למרות הכל, ראו דברים אחרת ממה שאתה רואה.

חביבי, תקבל את העובדה המרה שלא שמרת מרחק, ניסית לחנך וקיבלת את זה בהפוכה (אתה חבר פורום ואני ממש צר לי על המקרה, בשיא הכנות).

הוא בלם או לא בלם חירום את זה תוכיח בבית המשפט, למה? כי הוא יטען שהרכב מולו סטה אליו, לך אין ראיות הסותרות זאת כיוון שלא רואים.

בסופו של יום, אתה נכנסת בו באמצע הצומת?

כן לכולנו ברור מה פחות או יותר קרה כאן, אין ספק אבל בתכלס? אם כבר? זה 50%-50%, הוא צריך להוכיח שבלם לצורך ואתה צריך להוכיח שהוא בלם בלימת פתע בכוונת תחילה.

עד אז? אתה זה שנכנסת בו מאחורה בדרך זו או אחרת. זה שהוא ברח לא ברח יכל להגיד שלא הרגיש מעוצמת הבלימה, אתה יכול לשלול את זה? לא.

בוא נגיד שלמדתי גם דרך בתי משפט מה זה לנצח וגם, מה זה להפסיד לסיפורים קצת יותר הזויים מאלו.

מה שכן, נשמח מאוד אם כן תוכל לעדכן מה היה בבית המשפט (כעבור חצי שנה-שנה) מה שזה לא יהיה, מה פסקו, כמה אחוזי אשמה כל אחד קיבל אבל דוגרי, מה בסוף נסגר.

כן הייתי רוצה לדעת עבורי, בתור מידע לעתיד, כיצד להתנהל וכיצד הדברים עובדים במקרים כאלו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...