Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
99% שהנהג המצולם עשה זאת במתוכנן. 1% שבאמת טעה.

אני נתקל בתופעות דומות גם באיזר חיפה. מוזר מאד ש-40% מהנהגים "שוכחים לפנות בזמן".

אתה לא חייב לנסוע כל הדרך בימני - אם אתה עוקף עבור שמאלה, ובסיום העקיפה עבור לימין. אבל לנתיב היציאה עבור בתחילתו, לא שתי מכוניות לפני הפניה.

אם היה טועה וחותך על אי תנועה מצויר או עושה רוורס בכביש מהיר הייתי אומר בסדר צריך לקבל דו"ח. אבל לך לא קרה שטעית והיית צריך לפנות ימינה במקום להמשיך ישר והיה לך זמן להיכנס ימינה? אז למה לא לתת לו להיכנס? כי המנטליות הישראלית היא "תמות נפשי עם פלשתים לפני שאתן לו להיכנס". אז הבן אדם נכנס ימינה מה קרה? מת העולם? אני במקרים כאלה תמיד נותן להם להיכנס. קצת אדיבות בכביש עוד לא הרגה אף אחד, לעומת זאת חזירות וריבים בכביש הרגו כמה אנשים.

במיוחד בשבילך:

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/p230_011.htm#Seif112

סעיף 21 ב 1

להשיג לך את המפכ"ל שתוכל להתווכח איתו?

חפש קצת מידע באיטרנט ותווכח כמה שופטים לא אוהבים נאשמים בעבירה הזו.

לא משנה אם נראה לך שאתה לא מפריע.

השוטר / שופט כבר יראו לך מה חוקי אם יתפסו אותך.

ולגביך שמנסה בכוח למצוא חוק שתואם את בעיותיך:

"21. (א) כל עובר דרך חייב להתנהג בזהירות.(ב) כל עובר דרך חייב להתנהג באופן שלא –(1) יקפח זכותו של אדם להשתמש שימוש מלא באותה דרך;(2) יגרום נזק לאדם או לרכוש ולא יתן מקום לגרום נזק כאמור;(3) יפריע את התנועה ולא יעכבנה;(4) יסכן חיי אדם."

א) הוא לא קיפח את זכותך השתמשת באותה דרך שהוא השתמש

ב)לא גרם לך נזק

ג)לא הפריע לתנועה, הוא השתלב בדיוק במקום שהיה לו להשתלב

ד)הוא לא סיכן חיי אדם.

להביא ציטוטים של חוקים זה תמיד יפה אבל צריך שהם יתאימו למקרה כפרה

פורסם (נערך)

סאחה על הניק שלך. נסה לפרק אותו לגורמים ותבין כמה הוא מגוחך.

אילו הייתי צעיר ותמים אולי הייתי מקבל את דעתך. משום מה בכל צומת\יציאה שבה משתרך טור של ממתינים יהיו גם אלה הנדחפים לראש התור. לא נראה לי שרבע או שליש מהנהגים טועים בדרך.

מכל מקום, בנקרה הזה, המצלם נאלץ לבלום כדי למנוע תאונה. זו בדיוק הגדרתו של הקיפוח הזכות בדרך. אם נדב לא היה בולם היתה מתרחשת תאונה. אני שמח מאד שהנהג הזה יספוג דו"ח תנועה, לצערי אין מספיק שוטרים שיאכפו את העבירה הזו.

וכפרה קרא לאשתך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
א) הוא לא קיפח את זכותך השתמשת באותה דרך שהוא השתמש

ב)לא גרם לך נזק

ג)לא הפריע לתנועה, הוא השתלב בדיוק במקום שהיה לו להשתלב

ד)הוא לא סיכן חיי אדם.

א. אני ממתין בפקק 10 דקות אז הוא לא משתמש בדרך כמוני אלא נדחף.

ב. מאיפה אתה יודע?

ג. אני יכול לתת לך צילומים של כאלו שחטפו צפירות ממשאיות פה וכמעט גרמו לתאונה.

ד. ראה ג'.

אתה מחליט מה שנראה לך.

זה לא מבוסס מציאות, זה הכל תיאורטי.

בפועל, האנשים האלו מאוד מסוכנים.

פורסם
אם היה טועה וחותך על אי תנועה מצויר או עושה רוורס בכביש מהיר הייתי אומר בסדר צריך לקבל דו"ח. אבל לך לא קרה שטעית והיית צריך לפנות ימינה במקום להמשיך ישר והיה לך זמן להיכנס ימינה? אז למה לא לתת לו להיכנס? כי המנטליות הישראלית היא "תמות נפשי עם פלשתים לפני שאתן לו להיכנס". אז הבן אדם נכנס ימינה מה קרה? מת העולם? אני במקרים כאלה תמיד נותן להם להיכנס. קצת אדיבות בכביש עוד לא הרגה אף אחד, לעומת זאת חזירות וריבים בכביש הרגו כמה אנשים.

רק שכאן לא הייתה התעקשות מהסוג שאתה מדבר עליה. נטו נהג שנכנס ימינה, בעיתוי שלטעמי מעיד על כוונת מכוון ולא על בלבול, התאפשר לו להיכנס ואז נעצר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רובר,

מדובר בעבירת בריונות מעצבנת.

הנהג ה"משתלב" גם מקפח את זכותו של נדב, ע"י כך שגרם לו להאט וגם מעכב את כל אלו שממתינים בתור לפניה.

בנוסף הוא משתהה על הנתיב לכיוון "ישר" וגורם לנהגים אחרים לבלום ולסטות מהנתיב בצורה מסוכנת מאוד.

גם אם מדובר בטעות (ואני מפקפק בכך מאוד), עליו להמשיך ישר ולחשב נתיב מחדש.

בתי החולים ובתי הקברות מלאים בקורבנות של אנשים שטעו בפניה וניסו לתקן בצורה לא חוקית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתם שוכחים נקודה אחת לא פחות חשובה. הנהג המצולם האט לכדי כמעט עצירה מלאה בנתיב שלא היה נתיב פנייה, קרי נתיב נסיעה ישר, בכביש מהיר. ז"א שהוא:

א) כן הפריע לתנועה של הנתיב לנסיעה ישר

ב) כן סיכן את הנהגים האחרים, הרי יכלו בקלות להיכנס בו נהגים קצת פחות עירניים (וזה קורה די הרבה).

ג) מניאק אם הוא עשה את זה בכוונה על מנת לחסוך לעצמו את הפקק.

פורסם

נכון.

אם מדברים על סיכון נטו, אז הבעיה העיקרית במה שעשה הוא שזה אילץ אותו לעמוד על נתיב נסיעה של תנועה מהירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם היה טועה וחותך על אי תנועה מצויר או עושה רוורס בכביש מהיר הייתי אומר בסדר צריך לקבל דו"ח. אבל לך לא קרה שטעית והיית צריך לפנות ימינה במקום להמשיך ישר והיה לך זמן להיכנס ימינה? אז למה לא לתת לו להיכנס?

כי פה ברור מעל לכל ספק שאין טעות. אם הייתה טעות הוא היה מנסה להשתלב כמה עשרות מטרים קודם במקום יותר בטוח.

כמה עמודים אחורנית בשרשור הזה יש סרטון שנדב העלה ושם הנהג כן מנסה להשתלב במקום יותר טוב ולא חותך ימינה ברגע האחרון.

השטורים עומדים במקום הזה לעיתים קרובות, הם תמיד עסוקים באכיפת העבירה הזו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חייב לומר ששלשום ממש רתחתי - שתי מכוניות נדחפו באופן דומה לפני נייד מתנ"א - והשוטרים לא הגיבו.

אבדן הרתעה מוחלט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מזמן פתחתי שרשור בנושא התפרצות כלי רכב לתוך כבישים מהירים בנקודות מפגש עם נתיבי כניסה.

הנה דוגמה ממש טובה לזה מהיום (אזור שניה 25):

נדחף פנימה בלי שום התייחסות למי שנמצא בנתיב שהוא נכנס לתוכו.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

מהיום בבוקר, בקרית אונו לפני בסיס תל השומר. כמעט כל פעם אותו דבר, יש עצור והרבה לא עוצרים. וזה מפחיד כי בכיוון שלי נוסעים מהר יחסית.

לפעמים יש שם ניידת בצומת והיום ממש חבל שלא היה!

Sent from my m3 note using Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...