Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם לא יצאת חומוס אלא משהו הרבה יותר חמור.

המטומטמים האלה מתאבדים ושמים ז' גדול על כל אחד אחר בכביש. כיון שהוא נראה היטב במראה מתקרב במהירות של אוטובאהן פתוח לא היית צריך לסטות לעקיפה. המצב לא היה רחוק מכך שהיית מחסל אותו, ועם הצילומים שלך גם יושב בכלא.

מצד שני - הטיפוסים האלה, בשיתוף קהילת השליחים, הם הגורמים לי להתיחס לל רוכב דו"ג כאל עבריין מועד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חבר יקר , צפה בסרטון כמה פעמים כדי שתראה מה קורה שם, ברגע שהוא עוקף מהשוליים את הרכב שהיה בנתיב השמאלי, הוא במהירות של הI10 שמאחוריי, ברגע שרק הסטתי את ההגה לכיוון הנתיב שלו הוא סחט את ידית הגז כהוגן, ועם אופנוע חזק שכזה, המהירות שלו טיפסה מהר מאוד.

מה שמצחיק, שרגע לפני זה הוא חתך מישהו מהשוליים, והוא גם ככה עקף אותי בסוף מהשוליים, אז למה זה כל כך הפריע לו שאני עובר נתיב? לא יודע, אגו של אופנוענים.

דבר נוסף - קל להסתכל על הסרטון ולהגיד שרואים את המהירות שלו וכו', אבל בפועל כשאתה בנהיגה אתה צריך להתייחס גם למה שמלפנים, גם לרוכב מאחור וגם לרכבים שמאחוריך שלא יעברו גם כן לנתיב השמאלי.

דרך אגב, בונוס - עוד אופנוען טיפש במיוחד, מי שמכיר את הרצליה גם ינחש מאיזו שכונה... חבל שלא שמרתי את הסרטון בצומת אחת לפני כן, היה יותר משעשע.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

קשה מאד לראות מה קורה לפני שאתה סוטה, אבל קרוב לודאי שמבט יסודי במראה הצדדית שלך היתה נותנת ך את התמונה.

לי יש זכרון מלפני בערת 25 שנה, אופנוען שעשה לי תרגיל דומה, אבל בשני הבדלים: עשה זאת מימין ובעקומה ימינה שמגבילה את שדה הראיה, כאשר רציתי לחזור לנתיב הימני בסיום עקיפה (כמובן שהרכב הנעקף לא תרם לשדה ראיה פתוח). עדיין אני לא מבין אים קלטתי אותו בזמן, כיון שאילו השמתי את העקיפה כמו שצרניך הבחור - שנהג בכביש עירוני במהירות של לפחות 150 קמ"ש - היה נכנס בי מאחור ועף מעבר לגבעה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סליחה, אתה סטית לנתיב שמאלי ולא נתת לו זכות קדימה. וזאת בלשון המעטה. האופנוען היה צריך לבלום את מהירותו (הגבוהה, יש לציין), וסיכנת אותו בסכנת חיים ממשית. לא יודע מה הוא סימן לך על השוליים, אך מהירות גבוהה של עוברי הדרך לא מפקיעה מהם את זכות הקדימה. יש לי הרגשה כי אם היה שם רכב פרטי במהירות הנ"ל לא היית עובר נתיב. אחר כך אנחנו שואלים מדוע ביטוח החובה של האופנועים יקר כל כך...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
סליחה, אתה סטית לנתיב שמאלי ולא נתת לו זכות קדימה. וזאת בלשון המעטה. האופנוען היה צריך לבלום את מהירותו (הגבוהה, יש לציין), וסיכנת אותו בסכנת חיים ממשית. לא יודע מה הוא סימן לך על השוליים, אך מהירות גבוהה של עוברי הדרך לא מפקיעה מהם את זכות הקדימה. יש לי הרגשה כי אם היה שם רכב פרטי במהירות הנ"ל לא היית עובר נתיב. אחר כך אנחנו שואלים מדוע ביטוח החובה של האופנועים יקר כל כך...

כשהתחלתי לעבור הוא היה צמוד לרכב שראיתי במראה, וברגע שהתחלתי לעבור הוא החליט להאיץ.

אתה צריך להבין גם שמלפניי יש רכב שאני רוצה לעקוף, אם האופנוען היה נשאר במהירות שלו (95-105 קמש) הוא היה פשוט נוסע מאחוריי באותו קצב, כי כבר בתחילת העקיפה עליתי לכמעט 100 קמש במילא, והוא פשוט בלם אותי ל55.

פורסם

טוב. אני שופט רק לפי הצילום.

זה נראה, אגב, שהוא נוסע במהירות גבוהה ברבה יותר, משהו בין 130-150 (בהאצה).

אני במצבים כאלו (כשהעוקף לא מוותר) בולם וחוזר לנתיב גם אם זה לא נעים.

לא הייתי מעיר לך את דעתי אם היית חבר מן השורה. אני פשוט אוהב אותך כי אתה חבר בכנופיה... וההתנהגות צריכה להיות מורמת מעם :-)

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לכל המאשימים של ELIC25,

בואו נגיד שאתם צודקים והוא לקח זכות קדימה.

אתם יודעים מה השלב הבא לפי החוק?

החוק מציין:

1. רוכב האופנוע היה חייב לתת לאליק להשתלב (גם אם אליק לקח בכח)

2. האטה לפני רכב כ"דווקא" - זו בריונות בכביש

3. ירידה לצד השמאלי של הכביש (שזה קו לבן ולא שוליים) - עברינות (כולל העקיפה וכולל אחרי)

4. איום על נהג בכביש - שוב, בריונות

ואתם עסוקים ב-ELIC.

יופי.

פורסם
טוב. אני שופט רק לפי הצילום.

זה נראה, אגב, שהוא נוסע במהירות גבוהה ברבה יותר, משהו בין 130-150 (בהאצה).

אני במצבים כאלו (כשהעוקף לא מוותר) בולם וחוזר לנתיב גם אם זה לא נעים.

לא הייתי מעיר לך את דעתי אם היית חבר מן השורה. אני פשוט אוהב אותך כי אתה חבר בכנופיה... וההתנהגות צריכה להיות מורמת מעם :-)

אני מתנהג בסדר גמור בכביש, אתה לא יכול להיות 100 אחוז כל הזמן כי התנועה ושאר משתמשי הדרך גם מונעים ממך זאת.

תסתכל שוב בסרטון, תראה את הקטע בו הוא עוקף דרך השול את הנהג בשמאלי, המהירות שלו זהה למהירות של הI10 למשך 2 שניות בערך, ברגע שאני רק סטיתי לכיוון הנתיב השמאלי הוא התחיל להאיץ כמו מטורף (נניח מ95 לאיזור ה115 -120).

פורסם

נדב - אין לי ספק שהאופנוען עבריין, ואחד כבד. שים לב לכינויי הגנאי שנתתי לו בהודעה #12933. לא מפחית כהוא זה מהנהיגה המטופשת והמסוכנת של אליסי

פורסם

בנוסף,

עכשיו ראיתי את הסירטון על מסך מלא ב-HD.

שימו לב שהאופנוען בכלל עוקף בקו לבן גם רכבים לפני שהוא הגיע לאלי.

מדובר בעבריין מופרע שאין שום טעם לדבר בכלל על אלי.

פורסם (נערך)

מתן זכות קדימה אינו תלוי בעבריינות.

גם אם בנתיב השמאלי יש נהג משאית שיכור שלא ישן מאז חציית ים סוף (ולא חידש את הרשיון מאז ימי מרכבת הברזל) שנוהג עם מטען חורג מהמושב הימני ונוסע עם הרגליים על ההגה ועם לבנה על דוושת הדלק תוך כדי בעילת קטינה והטלת גללים מן החלון על רכבים שכנים ונוהג 180 על החישוקים ברוורס עם צד אחד של הרכב באוויר - אתה עדיין צריך לתת לו לעבור ורק אז להתחיל את העקיפה שלך.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יותר עבריין מנהג משאית שיכור שלא ישן מאז חציית ים סוף (ולא חידש את הרשיון מאז ימי מרכבת הברזל) שנוהג עם מטען חורג מהמושב הימני ונוסע עם הרגליים על ההגה ועם לבנה על דוושת הדלק תוך כדי בעילת קטינה והטלת גללים מן החלון על רכבים שכנים ונוהג 180 על החישוקים ברוורס עם צד אחד של הרכב באוויר?:grin:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...