Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב ליד כסרע (ליד תפן) היו סלעים על הכביש, בגלל תנאי תאורה ורכב משמאל שנסע באור גבוה לא הצלחתי לראות אותם ולצערי פגעתי בהם.

לשמחתי אין נזק ורק שיפשופים מתחת לפגוש שלא רואים.

הפגיעה החל 1:50.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתמול בערב ליד כסרע (ליד תפן) היו סלעים על הכביש, בגלל תנאי תאורה ורכב משמאל שנסע באור גבוה לא הצלחתי לראות אותם ולצערי פגעתי בהם.

נראה שכמעט דרסת את הבחור שברח ימינה, ולכן עלית על האבן.

פורסם

כן הוא ניסה להזהיר אותי אבל בגלל החושך ראיתי אותו בדקה ה90.

גם אם לא הייתי סוטה הייתי פוגע, הסלעים היו לכול אורך המסלול שלי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן ואחרים, אני לא יודע באיזה סרט אתם חיים, אבל זה נראה בדיוק כמו התופעה שיש בדרום, סלעים ענקיים ומחסומים של אבנים.

אני במקומך... מעדיף שלא לכתוב.

שמח שיצאת בזול מזה.

פורסם

לא רק בסירטון, הוא ממש הפתיע אותי.

אושירקו

באזור שלי זאת פעם ראשונה.

פורסם (נערך)

בלי שום קשר לפגיעה באבנים, במשך כל הסרטון נראה שהיית עם אורות מעבר למרות שאין אף אחד בסביבה שיכול להסתנוור. למה? היית יכול לנסוע עם אור דרך, לעמעם כשמופיע רכב וכשהוא חולף להדליק שוב.

אפילו בנקודות שבהן חולף לידך רכב, למשל בתחילת הסרטון, היית יכול לעבור לאורות הדרך כבר ב-0:17 ועדיין לא לסנוור אף אחד כי אלומת האור היית משתפכת ממנו והלאה. למעשה, זה התזמון הרצוי כי אחרת העיניים שלך נכנסות לתחום המואר על ידי פנסי הרכב החולף ואז חזרה לתוך העלטה שמעבר להם.

אפילו בקטעים עם מכוניות, אני נותן מדי פעם הבהוב קצר שלא מפריע לאף אחד (ולא מתפרש כאיתות כלשהו) אבל נותן לי להציץ רחוק יותר למורד הדרך או לראות דברים יותר בבהירות. שווה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נראה שמישהו הניח אותם בכוונה. יצא לי לראות כמה פעמים בכבישים שורה של "מחשולים" באמצע הכביש, כנראה בגלל ילדים משועממים.

פורסם

הם אמרו שהייתה שם הפגנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
עבריין נמלט מהשוטרים כי חשב שאלו הם מתנקשים - מרדף מהיר ועצבני בעיר אשדוד:

*** יש ביפ בסוף, כאשר הוא עוצר ונועל את הרכב והולך רגוע לוילה שלו.

https://www.youtube.com/watch?v=9g3BnktBkkE&feature=youtu.be

כתבה:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1245024&sid=126

מישהו הצליח לזהות במה הוא נוהג? X8?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

תצטט את ההודעה הקודמת, כך שבעמוד החדש אחרים יוכלו לראות בקלות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...