Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הבליטה במרכז של המכסה מנוע אני בטוח שמדובר בסקודה. גם בגלל החיישן טמפרטורה בדשבורד ואיך שהדשבורד מתעגל לקראת החלון זה נראה כמו באוקטביה מהדור הקודם בדיוק.

והרעש מנוע בסרטון הזה דווקא נשמע דומה מאוד.

[video=youtube;EVSQakycn-I]

פורסם

תמיד אחרי הרמזור הראשון במורשה, אנשים עוברים מהאמצעי לשמאלי בגלל שהשמאלי גם מתחבר לפניה לכביש 5, תיארתי לעצמי שהפיאט 500 תעבור שמאלה, זה קרה טיפה יותר מאוחר.. אבל מסיבה אחרת - התעסקות בטלפון, הבחורה בכלל לא עם העיניים על הכביש, מדהים.

מקרה שני - סבתא שצריך להוריד מהכביש ולא מודעת לנהגים סביבה, העיקר לאותת אחרי שהיא בנתיב שלי.

פורסם

EliC25 , איך אתה מסביר שאתה נתקל בכל כך הרבה בעיות בכביש...? אתה הכי פעיל בשרשור הזה

:-D

אני נוהג 3000 קמ בממוצע בחודש, ואם נדבר על שעות, בערך 3 שעות כל יום ממוצע.

זה כפול מהאדם הממוצע.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

או להתחיל לנהוג קצת יותר חכם, גם אפשרות. לא חייב, רק אפשרות.

פורסם

מי, אני? איפה? בנתיים אני מונע אותן... נתקל בהן יום יום בכבישים הישראלים.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
מקרה שני - סבתא שצריך להוריד מהכביש ולא מודעת לנהגים סביבה, העיקר לאותת אחרי שהיא בנתיב שלי.

מה זה עזר לך שנצמדת וצפרת לה? אתה מנסה לחנך אותה? יכולת לתת לה לעבור ולנסוע לדרכך. חוסר אדיבות משווע.

פורסם
מה זה עזר לך שנצמדת וצפרת לה? אתה מנסה לחנך אותה? יכולת לתת לה לעבור ולנסוע לדרכך. חוסר אדיבות משווע.

תגיד, מה נסגר? בנאדם נוהג כמו חמור, מפריע לאלי בנסיעה, והוא אמור להבליג? אם לא יאירו לאנשים, הם לא יקלטו שהם מתנהגים על הכביש כמו בהמות.

אתה יכול להיות בטוח שכשמישהו עושה לי שטיקים בסגנון הזה, הוא גם חוטף צפירות. במקרה היום צפרתי לשני אנשים, אחד שפשוט סרב לנסוע על נתיב אחד ולא נתן לי לעבור, ונהג משאית שיצא לעקיפה מול האף שלי וכמעט העיף אותי מהמחלף.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...