Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עונש? נהג הדו"ג אידיוט ברמות חריגות, בתחילת הסרטון מנסה לעקוף על קו הפרדה רציף ולא מסתכל כביש מטר מעבר לאף שלו. לא שנהג הג'וק ראוי למחמאות - גם הוא נהג בפראות - אבל לפי התנהגותו בכביש האופנוען היה צריך לחשוש מסכין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך שבין צומת סגולה צפונה לכיוון מחלף ירקון הבחנתי במראה בגראנד צ'ירוקי שחור נוהג בפראות חסרת שליטה בין המכוניות שמאחורי.

זזתי הצידה לפנות לו את הדרך רק שלא ידרוס אותנו. (מזל שלא היה אף דו גלגלי בין מקבץ הרכבים כאן).

לשיפוטכם:

[video=youtube;6uL-tAIyfQ8]

אופנוען

פורסם

m1011409,

אם נתיב ההשתלבות היה פנוי והוא לא סיכן מישהו שם, אז הוא עשה את הפעולה הנכונה.

הוא לא עודד אותו לעשות זאת, העבריין נסע במהירות כזאת שהוא היה נחוש לעבור בין אם המצלם היה זז או לא.

במצב כזה תתרחק מאנשים כאלה ואפילו "תאפשר" להם לבצע את העבירה כדי שלפחות יעשו את זה בצורה פחות מסוכנת.

תחשוב על המרווח שנשאר, אם המצלם לא היה זז, העבריין היה צריך לסובב אפילו יותר בפראות את ההגה וזה יכל להיגמר באסון.

פורסם
לא הבנתי למה עברת ימינה לנתיב ההשתלבות, בכך אתה בעצמך "עודדת" אותו לעשות זאת.

כפי שזה היה נראה במראות, התנהגותו הייתה חריגה מאוד מאחורי ולכן גנבה את תשומת ליבי, נתיב ההשתלבות היה פנוי, הוא האיץ לקראתי ולקראת הרכב הלבן שמשמאלי.

הוא היה עובר ביי-הוק-וביי-קוק, דרכי או דרכו.

העדפתי שיעבור נקי ולא דרכי.

אופנוען

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נתפסה לו דוושת הגז או מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העיקר הוא אותת: נהג משאית עמוסה בבלוני גז אידיוט מתפרץ לנתיב נסיעה שלי, גורם לי לבלום מעל 30 קמ"ש כדי שהוא יוכל לעקוף רכב ניקיון כבישים.

חלק מהקללות של הנוסעת ליד צונזרו, אז עמכם הסליחה...

עוד באותו היום: לא הספקנו להתאושש מנהג המשאית, והנה הדביל התורן שמחליט לחצות מולי באור אדום, כשבצד שלי יש ירוק.

[video=youtube;-6xBKgKf0lc]

ומקרה מהיום: הוד מעלתו נהג רכב ההסעות הנ"ל כנראה חושב שהזמן שלו יקר משלי, ומחליט לעקוף פקק שלם מהנתיב שממשיך ישר. אבל כמיטב המסורת הישראלית הברברית, הוא צפר לי מאות מטרים קודם כדי שחס וחלילה לא יקרה מצב שאני לא ייתן לו להיכנס. גם "אחלה" דוגמא לנוסעים שהיו איתו...

פורסם

וואו, די מאוד מרשים שהם הצליחו לחצות בדיוק בזמן הכי גרוע. שתי שניות לפני והם היו עוברים, שתי שניות אחרי והם היו בולמים. מרשים גם שהם לא ראו את האנשים שעומדים ומצלמים את הרכבת. דארווין עושה את שלו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...