Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאמי.

יש סיכוי שראיתי אותך לפני יומיים באזור קיבוץ כנרת?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז שתדע שמסתובב שם עוד אופנוע עם 4 פנסי לד ענקיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עוד אחת לאוסף:

אייל אתה "ברדר און פול". כן ירבו שוטרים כמוך.

אם הייתי אחראי תקציב במשטרה הדבר הראשון זה עוד אופנועים - הדרך הכי טובה לעצור את אלו שמתעסקים בהכל חוץ מנהיגה, שמזגזגים במהירות ושלא מצייתים לרמזורים ותמרורים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רוצה להוסיף לניקו, מה שעדיף זה רוכבים סמויים (סוג של אייל כזה), לא אופנועים גלויים עם צ'קלקות.

תמיד חשבתי בנושא הזה על נהגי משאיות ושאר הרכבים הגבוהים, איך אפשר לאכוף עבירות שנהג משאית מבצע כמו: טלפון, אוכל, ניירת.. לרוב, אין אפשרות לראות אותם מבצעים את העבירה (מחזיק את הטלפון ביד ימין למשל).

אייל, יש לך מענה למחשבה שלי?

פורסם

מן הסתם אי אפשר לאכוף כל דבר.

אבל אופנועים בסגנון של אייל זה מה שמשתמשים בהם ביס''מ. הדבר היחיד שמסגיר אותם (כשהצ'קלקות הכמעט בלתי נראות כבויות) זה האקדח שבולט מהצד.

פורסם

אבל אופנועים בסגנון של אייל זה מה שמשתמשים בהם ביס''מ.

מה אתה אומר אייל, איך הואראדו יתמודד עם שני יסמניקים וציוד? :-D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חבל שאין מערכת לייקים בפורום הזה (ואני כותב ברצינות, יש פורומים כמו dashcamtalk שיש)..

תסתכל בתחילת העמוד או שהתכוונת לייק פר הודעה.

פורסם
אני רוצה להוסיף לניקו, מה שעדיף זה רוכבים סמויים (סוג של אייל כזה), לא אופנועים גלויים עם צ'קלקות.

תמיד חשבתי בנושא הזה על נהגי משאיות ושאר הרכבים הגבוהים, איך אפשר לאכוף עבירות שנהג משאית מבצע כמו: טלפון, אוכל, ניירת.. לרוב, אין אפשרות לראות אותם מבצעים את העבירה (מחזיק את הטלפון ביד ימין למשל).

אייל, יש לך מענה למחשבה שלי?

כשאתה רוכב על אופנוע אתה יותר גבוה מרוב הרכבים כך שיש לך קו ראיה טוב יותר לעבירות של נהגי משאיות אך עדין זה מאוד קשה לראות נהג משאית סמי שמחזיק ביד ימין טלפון ניייד בגובה הברכיים.

מה אתה אומר אייל, איך הואראדו יתמודד עם שני יסמניקים וציוד? :-D

בקושי סוחב את עצמו אז שני יס"מניקים? עדיף לצייד אותם בקורקינט ממונע, יגיעו יותר מהר :lol:

לדעתי הוא התכוון פשוט לסגנון של אופנוע דו"ש כבד עם ישיבה זקופה.

פורסם

אייל סתם בשביל הקטע...הנהגת בסיאט איביזה באמת הייתה לה דיבורית ? אם כן מה הקטע הזה באמת לא מבין נהגים, כבר השקעת כסף בדיבורית מה הסיפור לקנות זרוע מחורבנת ולהשאיר 2 ידיים על ההגה ולא לשחק בפלאפון.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

eyals05 - אתה על אופנוע אזרחי או משטרה? כנ"ל בגדים/מדים (מתנצל על הבורות בפורום).

מעניין אותי לדעת אם האנשים פשוט שמים פס כשרואים משטרה או שנתפסו על חם ברגע הלא נכון :-D

הלוואי והיו עוד כמוך שיתפסו ככה את הנהגים, השיטה הכי יעילה. לא מצלמות ולא ניידת בפינה. ככה שתמיד יחששו שיש איזה שוטר על אופנוע לידם שייתן להם דוח כבד.

פורסם

Lagy1941

יכול להיות שהתכוונה לספיקר.

שאלה ל eyals05

כשאתה עוצר אחד\אחת כזו בצד (כן ירבו, אולי ככה אנשים יפסיקו להתעסק תוך כדי נהיגה בכל דבר אפשרי ורק לא בנהיגה),

האם זה רק לצורך הפחדה והלחצה או שאתה לוקח באמת פרטים ויונפק להם איזה דוח עסיסי?

so far so good so what

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...