Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
Lagy1941

יכול להיות שהתכוונה לספיקר.

שאלה ל eyals05

כשאתה עוצר אחד\אחת כזו בצד (כן ירבו, אולי ככה אנשים יפסיקו להתעסק תוך כדי נהיגה בכל דבר אפשרי ורק לא בנהיגה),

האם זה רק לצורך הפחדה והלחצה או שאתה לוקח באמת פרטים ויונפק להם איזה דוח עסיסי?

בדרך כלל זה נגמר ברישום דו"ח.

אייל סתם בשביל הקטע...הנהגת בסיאט איביזה באמת הייתה לה דיבורית ? אם כן מה הקטע הזה באמת לא מבין נהגים, כבר השקעת כסף בדיבורית מה הסיפור לקנות זרוע מחורבנת ולהשאיר 2 ידיים על ההגה ולא לשחק בפלאפון.

היא התכוונה שהטלפון היה בדיבורית, יענו ספיקר. אנשים באמת חושבים שזה חוקי לשים את הטלפון בספיקר ולהחזיק אותו לדבר או שהם סתם מיתממים.

eyals05 - אתה על אופנוע אזרחי או משטרה? כנ"ל בגדים/מדים (מתנצל על הבורות בפורום).

מעניין אותי לדעת אם האנשים פשוט שמים פס כשרואים משטרה או שנתפסו על חם ברגע הלא נכון :-D

הלוואי והיו עוד כמוך שיתפסו ככה את הנהגים, השיטה הכי יעילה. לא מצלמות ולא ניידת בפינה. ככה שתמיד יחששו שיש איזה שוטר על אופנוע לידם שייתן להם דוח כבד.

אזרחי, ללא מדים אך עם מיגון מלא (מעיל, כפפות, מגיני ברכיים, מגפי רכיבה ואפוד זוהר) כך שגם על אזרחי אני נראה כמו שוטר.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
למה להחנות ככה ? יצר פקק ומאוחריי הייתה מסחרית שלא הצליחה לעבורhttp://youtu.be/QxQC9jUdHZE

כי לא מעניין אותם שום דבר חוץ מזה שהם צריכים לחנות, וחס וחלילה שהם יצטרכו טיפה לזוז או לכוון את עצמם.

אייל - עצוב שרוכב דו"ג עם מיגון מלא זה אומר לרוב שוטר. :|, מה שכן הסטטיסטיקה בסביבה שלי יותר מעודדת, מתוך 2 רוכבי דו"ג קבועים שעובדים איתי, שניהם עם מיגון מלא באופן קבוע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לא כל רוכב ממוגן נראה כמו שוטר. אני באופן אישי רוכב עם אביזרים שמאוד דומים לשוטרים הרכובים של מתנ"א (קסדה שחורה או לבנה חלקה (תלוי מה התחשק לי בבוקר), מעיל כהה עם אפוד זוהר מעליו וכו').

רוכב עם קסדה מקושקשת כזו, לא יחשבו שהוא שוטר (למרות שהיא מגניבה לגמרי):

4.jpg1.jpg2.jpg3.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם (נערך)

אייל - עצוב שרוכב דו"ג עם מיגון מלא זה אומר לרוב שוטר. :|, מה שכן הסטטיסטיקה בסביבה שלי יותר מעודדת, מתוך 2 רוכבי דו"ג קבועים שעובדים איתי, שניהם עם מיגון מלא באופן קבוע

כשאני רכבתי זה היה תמיד עם מיגון מלא, הג'ינס בתמונה ממוגן קבלר וחדי העין יראו את מגן הברכיים בולט מתחתיו, חטאתי רק בנעליים שהיו נעליים גבוהות רגילות ולא נעליי רכיבה.

כמו שאתה רואה בתמונה, רחוק מאד מלהיראות כמו שוטר.

mra1.jpg

כמו שפה יש קהילה של אנשים שמודעים לנהיגה, יש קהילות כאלה גם לרוכבים, לצערי - כמו שיש חארות בשרשור הזה, יש גם דבילים על שני גלגלים. מחירים גבוהים ואקלים חם בטח לא עוזרים פה.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא ראיתי כמעט רוכבים עם קסדות מקושקשות ומיגון מלא, בד"כ זה בא עם כפכפים ומכנסיים קצרים

שלקייס - בוודאי, וברור שכשאתה בתוך העולם הזה של דו"ג אתה שם לב יותר לפרטים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מ3אקסטרים, צא לכבישים מפותלים בשבת בבוקר, תמצא את הרוכבים האמיתיים, ביומיום הם נבלעים בתוך עננת השליחים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בגלל זה אמרתי שכשאתה בתוך העולם אתה שם לב לפרטים (הפרטים במקרה הזה הם הרוכבים).

בשבת בבוקר אני ישן ומעט מאוד דברים יכולים להעיר אותי :-D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עוד אחת לאוסף:

אתה כבר יודע את דעתי עליך ועל עבודתך - הלוואי ויהיו עוד כמוך.

רק יש לי שאלה ברשותך, זה נדמה לי או שאתה נוסע עם אורות גבוהים? המחוון של האורות הגבוהים דולק כל הסרטון.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מערכת התאורה הסטנדרטית של הוואראדו על הפנים, אל תדאג הוא לא מסנוור אף אחד, בטח לא בשעות היום - מה שהוא כן עושה זה לתרום משמעותית לנראות שלו על הכביש ובכך משפר את הסיכויים לחזור הבייתה בשלום אחרי מפגש עם עם ישראל.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה נכון שהמחוון דולק אבל באופנוע שלי הנורות החדשות (לד) הורכבו הפוך כי המוסכניק שלי חיבר את אורות הערפל (שמותקנים נמוך) לצמה של האורות הגבוהים כך שלמעשה כאשר המחוון של האורות הגבוהים עובד, זה אומר שמדובר באורות הדרך הרגילים כאשר אני נוסע תמיד עם אורות הערפל לטובת הנראות.

פורסם

שלייקס, לא חשבתי שהוא מסנוור, אבל משהו הרגיש לי שאני חייב לוודא.

אייל, תודה על התשובה.

שאלתי זאת פשוט כי יש לא מעט אופנעים\קטנועים שמשתמשים באורות הגבוהים בשביל נראות, אבל על הדרך מסנוורים את הנהגים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הצופרים מאחור רואים רכב ואופנוע שבחרו לשוחח באמצע הכביש במקום לעמוד בצד, הם לא אמורים לדעת שזה שוטר שמדבר עם נהג/ת.

(לא שזה הופך את מנהג הצפירות לחוקי)

פורסם

אם היה אמצע הכביש אני מצדיק אותך אבל הוא ניגש אליה בתמרור עצור ואין פה בעצם שום עיכוב מעבר לרגיל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

האכיפה נגד נהגים שמשתמשים בטלפון תוך כדי נהיגה היא מבורכת וחשובה. הייתי ממליץ ליחידת התנועה במקום להתעסק עם שטויות ("עבירות" מהירות), שיתעסקו עם הטלפונים ועניין הנהיגה בשכרות.

אני גם הבנתי שהיתה דרישה להעלות את הקנס על שימוש בטלפון ל- 3000 ש"ח ובמשטרה התנגדו, בטענה שהם אלו שצריכים לעמוד מול האזרח כשנותנים לו את הקנס, שזה לא נעים ולא יעיל יותר מידי ולכן ההצעה נדחתה (אחד המרצים אמר במכללה בשיעור).

בעניין שימוש ברמקול כשמחזיקים את הטלפון כמובן זה לא חוקי וצחקתי כשראיתי שזה התירוץ של הנהגת. אני אישית רואה המון המון נהגים מדברים בטלפון תוך כדי נהיגה בצמוד לאוזן כאילו כלום, זה בד"כ קורה אצל נהגים עם תיבת הילוכים אוטומטית - נוסעים ככה בכיף ק"מ שלמים.

לגבי הצפירות זה גם לא חוקי, צריך לצפור רק כדי למנוע תאונה, ובטח בשטח עירוני כי זה משגע את התושבים. גם שימו לב שאחד צופר וכולם אחריו. הבנו אחרי הצפירה הראשונה, למה עוד נהגים צופרים?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...