Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות לא התהפך אז בטח לא נפצע כל כך...

אבל איזה איבוד שליטה, כמעט נכנס ברכב משמאל.

כנראה בא במהירות מטורפת שלא חישב את העקיפה הזו כמו שצריך וחשב שאולי עוד שניה עף ימינה אז חתך שמאלה חד מדי.

הנהג שצילם זה נהג מונית? כל הזמן דיבר, היה בטלפון או מכשיר קשר כזה?

פורסם

חלק מהסרטונים שמביאים פה סתם ארוכים שלא לצורך. אתה מחכה חצי דקה או יותר בשביל הקטע. צריך רק כמה שניות לפני כדי להבין מה קורה וזהו.

"כל הכבוד" למתנחל החצוף מהנתיב השמאלי שלא טרח בקושי להאט שרכב התהפך מולו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

זו לא עקיפה, זה "זגזוג" בין מכוניות!

כשמטלטלים מכונית מצד לצד פעמיים או שלוש בקצב מהיר נוצר אפקט מטוטלת שמגדיל את הכוח הפועל על הרכב. ברגע שמוסיפים לזה גם בלימה ואולי גם רכב שצמיגיו ומתליו ראו ימים טובים יותר, על כביש שאינו מן המשובחים - זה מתכון לצרות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני היחיד שראה את הסרטון הזה וקילל את הנהג מהתניב השמאלי שנעקף? אין, אין. נהג ממוצע כאן פשוט לא יוותר על עוד מטר בשמאלי גם עבור מיליון דולר ושלום עולמי, אה?

בחיי, זו התעלומה הכי גדולה בשבילי. מה כ"כ מושך שם? מה היה לו לחפש בשמאל כשאין איש לפני בימין והוא הנהג המצלם באותו הקצב? למה הוא לא זז ימינה כשראה רכב במראה מתקרב

אה וכמובן שהוא גם לא מצא לנכון לעצור

אנחנו צוחקים או כועסים על קוני השוקולד. זה לא אותו הדבר בדיוק?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ניחא התנחל על השמאלי, אבל נסע לאט! הבעיה הם לא אלו שנוסעים מהר, הם אף פעם לא הפריעו לי, הבעייתים הם אלו שנוסעים לאט, אלו שבגללם אני צריך לצאת לעקיפה בכביש דו סטרי מלא בעליות ועיקולים ולסכן את החיים שלי.

פורסם

מבחינתי זה גורם מספר 1 לפקקים. תמיד איכשהו נתיב שמאלי איטי ופקוק והימני זורם כאילו זה נתיב תחבורה ציבורית...ריק...

אלה אנשים שפשוט חיים בעולם משלהם. לא מודעים לסביבה, חושבים לילה אז מה הבעיה להיות בנתיב שמאלי? גם ככה יש לי פניה עוד 4 ק"מ...:loco:

פורסם
אני היחיד שראה את הסרטון הזה וקילל את הנהג מהתניב השמאלי שנעקף? אין, אין. נהג ממוצע כאן פשוט לא יוותר על עוד מטר בשמאלי גם עבור מיליון דולר ושלום עולמי, אה?

בחיי, זו התעלומה הכי גדולה בשבילי. מה כ"כ מושך שם? מה היה לו לחפש בשמאל כשאין איש לפני בימין והוא הנהג המצלם באותו הקצב? למה הוא לא זז ימינה כשראה רכב במראה מתקרב

במקרה הזה המתנחל בשמאלי הוא מקוני השוקולד והמזגזג מתאים לסגנון החדר באילת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחד אהבל סטנדטרטי והשני אהבל מקצועי, מהסוג שבטוח שהוא יודע לנהוג, החלקה כלכך מיותרת שנבעה מטעות נהיגה כלכך בסיסית שמראה על חוסר הבנה מוחלט במכניקה של הנהיגה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תאונת שרשרת בכביש 6:

תאונה מהסערה האחרונה - מבקשים מהציבור לא לעלות על ההגה בגלל סופה חריגה אבל הציבור שם פס:

עוד תאונה לאוסף מהסערה האחרונה - רכב מחליק בכביש 6 בגלל סופת ברד:

אני מתייחס רק לתאונה הראשונה מכביש 6 - ההכי מעניינת.

בקטן - האשם העיקרי נהג המאזדה הלבנה שלדעתי חייב שלילה מאוד ארוכה בגלל התנהגות מאוד מאוד קלוקלת שמאפיינת נהיגה לא מקצועית ולא אחראית והיא מתבטאת בהפנית ההגה וסטיה מנתיב כשהדבר בהחלט לא אפשרי (קורה הרבה אצל נהגים שהרכב לפניהם מאט). מה שהיה עליו לעשות משגילה שאין באפשרותו באמת לעבור נתיב זה רק לבלום בחזקה (אם היה רואה קצת קדימה אולי לא היה מביא עצמו מלכתחילה למצב הזה אבל כשהגיע למצב הזה, לסטות על רכבים שנוסעים לידך במהירות זה לגרום לתאונה יותר קטלנית).

בגדול - כל הנהגים לא יודעים לנהוג, וזה כולל את אותו נהג שחושב שזה הגיוני להאט פתאום בכביש מהיר תוך שהוא מצפה שכולם יאטו פתאום, וכולל את אותם נהגים שאין להם משמעת נתיבים בכלל ולא יודעים משמאל מבצעים עקיפה ואז עוברים ימינה. הצבר הזה של מכוניות במקום אחד שנובע בגלל היעדר משמעת נתיבים בגדול הביא לתאונה הזו.

פורסם

אם כבר מדברים על "מתנחלים" בשמאלי, העליתי את זה לפני כמה חודשים.

זה דבר כ"כ רגיל ונפוץ בארץ שכבר התייאשתי מזמן מלהעלות סרטונים של אנשים כאלו.

ויש בכמויות עצומות.

פורסם (נערך)

מאזדה 3

ואו - הפראות של העקיפה המטורפת הזו ... שום רכב איטי בנתיב השמאלי לא מצדיק נהיגה כזו, עקיפה תוך קירבה מסוכנת ובלי שום התחשבות ברכב המצלם שנוסע בימני, . זה נהג אגרסיבי, עבריין כביש שאני מקווה שהרכב שלו הפך להיות אבדן להלכה (נראה לי שזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבעל רכב מבחינה ביטוחית - תקנו אותי אם אני טועה).

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
ואו - הפראות של העקיפה המטורפת הזו ... שום רכב איטי בנתיב השמאלי לא מצדיק נהיגה כזו, עקיפה תוך קירבה מסוכנת ובלי שום התחשבות ברכב המצלם שנוסע בימני, . זה נהג אגרסיבי, עבריין כביש שאני מקווה שהרכב שלו הפך להיות אבדן להלכה (נראה לי שזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבעל רכב מבחינה ביטוחית - תקנו אותי אם אני טועה).

אני חושב שזה מסוג המקרים הבודדים שניתן לומר שמהירות מופרזת גרמה לתאונה, אבל אין ספק שמדובר במהירות שגבוהה משמעותית מהמהירות המותרת. אני כמובן לא יכול להעריך על סמך צילום מהירות אבל התחושות שלי אומרות לי שזה כנראה מה שקרה.

אני לא מצדיק חלילה נהיגה כזו אבל צריך להבין שזה סגנון נהיגה (לא הכי טוב) שישראלים מתרגלים אליו, מהסיבה שנהגים אחרים לא מסוגלים לשמור על הימין ולא מסוגלים לשמור על מהירות סבירה, כזו שלא מצריכה מכל נהג שעובר לידם לבצע עקיפה.

אני מאמין שרוב הנהגים היו שמחים לנסוע מאחורי רכב במהירות קבועה וסבירה תוך לחיצה קבועה על דוושת הדלק, אבל מה שקורה בפועל, בגלל נסיעה איטית מידי, לא מרוכזת ולא מחושבת, אתה מוצא את עצמך מתקרב יותר מידי לרכב שלפניך, ונאלץ לבלום ומכאן נולדות העקיפות והזגזוגים, ועדיין מדובר בכביש צר יחסית ללא שוליים ולא הייתה הצדקה לנהיגה שכזו מצד המאזדה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המהירות לא גרמה לתאונה הזאת, זה הטמטום של הנהג בנתיב השמאלי שנתקע שם והמפגר במאזדה שחשב שיצליח לזגזג בין שתי המכוניות במקום להאט.

ד"א, כשאני מזהה מפגר כזה בשמאלי שמשווה איתי מהירות אני תמיד מאט קצת או מאיץ ומתרחק ממנו כדי שייוצר בינינו רווח נורמלי לעקיפה כדי למנוע מצב כמו בסרטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנה לך פיתרון חלקי של התעלומה

אני אזכיר שכמו שאסור להכנס לנתיב לא פנוי, צריך לאפשר לרכבים להשתלב בבטחה בנתיב שלך במידה וזה אפשרי. אבל את החלק הזה הרבה ישראלים אוהבים לשכוח.

ואני דווקא מבין את אלה ששומרים על השמאלי קילומטר לפני פנייה, כשאני רואה מישהו מנסה לפנות לנתיב השמאלי כדי להספיק את הפנייה הקרובה שמאלה, לא יהיה אפילו אחד שייתן לו/לה להשתלב בנתיב, להיפך כולם פתאום ילחצו עוד על הגז כדי שחס וחלילה לא יוכל להכנס לפניהם גם אם יש מספיק מקום בלי שהם יאטו טיפה.

זו חלק מהתרבות שנוצרה הטייסים רוצים לטוס והאיטיים רוצים להספיק להגיע לפנייה בנתיב השמאלית. אז כל מי שכבר נמצא בשמאלי לא יוותר עליו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...