Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אל תכליל, אני נותן לאנשים להשתלב בנתיב שלי לפניי, אבל מה שכן יש לא מעט צפירות מאחור במצב כזה.

מעבר לזה אני נוסע מידי פעם אחרי נהגים אחרים שנותנים לרכב מלפניהם להשתלב.

עריכה: לגבי המאזדה זה נראה שנסע במהירות הרבה יותר גבוהה משאר משתמשי הדרך. פשוט צורת נהיגה ברברית.

לא מדובר בעקיפה מימין אלא בזגזוג בין הנתיבים או נהיגה בקלות ראש אם תרצו. לא מצדיק את המתנחל בשמאלי, אבל טוב עשה שלא עצר - באמת נהג המאזדה היה מרביץ לו או דוקר אותו במידה ולא נפגע בתאונה.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

עד כמה שזה שנוסע בשמאלי מרתיח, האידיוט במזדה אכל את הדייסה שבישל לעצמו, אני באמת שמח ששום רכב אחר לא נפגע חוץ ממנו.

סליחה אבל ע"פ הנהיגה של המזדה אני גם לא הייתי יוצא לבדוק מה קרה, הייתי מתקשר למשטרה לדווח על תאונה. במדינה ישראל הערס במזדה עוד היה דוקר אותו, אם היה יכול, על זה שלא נתן לו לעקוף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הייתי עוצר לבדוק אם הוא חי, ואם כן אז לקרוא לו ערס מטומטם ולצחוק לו בפרצוף. אחרי זה הייתי מזמין משטרה ונוסע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לדעתי, לא משנה אם בנתיב השמאלי נסעה זקנה עיוורת ב20 קמ״ש בכביש של 200 קמ״ש, שום דבר לא מצדיק התנהגות ברברית כזאת והוא הביא את זה על עצמו. בעיקר בגלל הזיגזוג במהירות גבוה וזה שהוא חתך בצורה מסוכנת את הרכב בנתיב הימני מבלי לחשוב בכלל על ההשלכות.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם
המהירות לא גרמה לתאונה הזאת, זה הטמטום של הנהג בנתיב השמאלי שנתקע שם והמפגר במאזדה שחשב שיצליח לזגזג בין שתי המכוניות במקום להאט.

ד"א, כשאני מזהה מפגר כזה בשמאלי שמשווה איתי מהירות אני תמיד מאט קצת או מאיץ ומתרחק ממנו כדי שייוצר בינינו רווח נורמלי לעקיפה כדי למנוע מצב כמו בסרטון.

ברגע שאמרת "במקום להאט", הבנתי שהסכמת עם עניין המהירות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו לומר שהאקדח ירה במישהו. הייתי גם יכול לכתוב "במקום לנסוע באוטובוס" והמשמעות הייתה זהה.

לא המהירות עצמה גרמה לתאונה אלא חוסר היכולת של הנהג לשלוט ברכב והטימטום שלו להבין את זה. הוא יכל לסיים את העקיפה הברוטלית הזאת גם בלי לתרסק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^^

אם אינני טועה, מדובר בכביש 4622 (צומת סביון לכיוון סביון/ק. אונו), בו המהירות המותרת היא 70 או 80 קמ"ש לכל היותר, אאל"ט. בסרטון די רואים בבירור התגרזנות מצד בעל המזדה ובמהירות שרחוקה מלהיות תואמת את תנאי הכביש (למיטב זכרוני הוא גם לא סלול ברמה האיכותית ביותר), אז לכל הממהרים לסקול ולגדף את המתנחל בשמאל מומלץ לחשוב שוב.

פורסם

ניסאן - אתה צודק, אבל בסרטון זה האשם בסיכון בטנדרונים בלבד. הקטנועים יצאו לדרכם בירוק. היית צודק אילו היה מדובר ברכב המגיע משמאל.

תיקון: שני הקטנועים המובילים אכן לא המתינו לירוק, והחלו נסיעה באדום צהוב. כנראה מיהרו מאד לפגוש רכב אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל נהג, ובמיוחד רוכב, צריך לראות אם הצומת פנויה ואם יש רכבים שמתקרבים במהירות לצומת (ע"מ להבין אם הרכב יעבור או יעצור).

רוכבים מטומטמים מוצאים שם רע לשאר הרוכבים.

במקרה הנ"ל הרוכבים לפחות לא הספיקו להתקדם יותר מדי וראו את הרכב טיפה מאוחר אבל לא מאוחר מדי.

אנחנו צריכים לצפות מנהגים לגנוב כתומים או אדומים בתחילתם ולהיזהר. זה הכל.

מה שמטריף אותי זה מקרים שנהגים שעוברים (באופן חוקי) בכתום, יפגעו ברוכב מטומטם שכזה שממתין באמצע הצומת(!) ומתחיל בנסיעה כבר בכתום והנהג יואשם (למשל ברכב שהיה מגיע משמאל שעבר באופן חוקי לחלוטין בכתום).

פורסם

הוצאת מלים בפי. לא נראה שיש בעית שדה ראיה בצומת ואין בעיה לבדוק מה קורה בדרך החוצה בכל הנתיבים. מי שנכנס לצומת בירוק (ולאו דווקא בתחילת או סוף הירוק) ואינו בודק שהצומת פנוי - דמו בראשו!

אגב, מעבר בצהוב שלא לצורך אינו חוקי בעליל וכמוהו כמעבר באדום. עם זאת, במקרה כפי שציינת ייתכן בהחלט שעל הרוכב תוטל אשמה תורמת להתנגשות וטוב שכך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חן, יש 2 אופנים לחציית הצומת ברמזור כתום\צהוב, אני התייחסתי לאופן החוקי שכן לצורך.

השאלה היא אם יש באפשרותך לעצור בהתאם למהירות ולמרחק או שלא.

בוודאי שצריך להסתכל גם כשאתה עובר ב"אמצע" הירוק.

אבל כשאתה מתחיל נסיעה או ממשיך בנסיעה שבדיוק התחלף לירוק, במיוחד אז צריך את כל אמצעי הריכוז.

אבל כן, אנחנו מסכימים.

פורסם

תאונה משמעותית בגלל חציית צומת באור אדום. עשן, שמשה מנופצת...

הנה עוד תאונה טרייה מהיוטיוב של נהג קורולה שלא יודע איך נוסעים בכיכר דו נתיבית...

ולקינוח נהג שחושב שיכול לחנך אנשים אחרים בכביש עם איתות חירום ותנועות ידיים, מה שגורר משחקי עקיפה ובלימות:

פורסם

martines, סלח לי אבל מי שלא מצליח להשתלב בין נתיבים ו\או להבין מה התזמון שבו צריך לעשות את זה - ראוי שיפקיד את הרשיון שלו בתחנת המשטרה הקרובה ויתנייד בתחבורה ציבורית. אני מקפיד לנסוע בנתיבים הימניים כשאני לא עוקף. מעולם לא פספסתי פניה בגלל ההתנהגות שאתה מתאר, ואני לא נהג על.

מעבר לזה, רק היום יצא לי לנסוע ארבע פעמים באילון, פעמיים בכביש 5 וכביש 6, ונחש מה היה משותף לכל הנסיעות? כן, בכל מקרה ומקרה, הנתיב השמאלי היה תפוס לאורכם של קילומטרים רבים על ידי ערס - דושבאג תורן, מהאלו שנוהגים עם יד אחת והשניה מחוץ לחלון. ואם זה לא הערס הדושבאג, אז איזו נסיכה שדוושת הגז לא קיימת אצלה ברכב, אבל לימדו אותה ששמאל זה מהיר, אז היא נדבקת לשם, כאילו חייה תלויים בזה.

זה אכן עניין של תרבות, אבל נהיגה זה רק סממן אחד של זה. הצורך לא לצאת פראייר הוא עמוק הרבה יותר כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...