Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העוקף נסע מהר מדי, כנראה לא חשב שצריך להאט או משהו כזה.

אבל המאזדה מחזק את המחשבה אצלי שבעלי מאזדה בדומה לנהגי אלביט מחוייבים במינימום 2 עבירות תנועה כדי לקבל רכב.

מה הקטע הזה לעבור נתיב עם ברקס? ועוד לנתיב השמאלי.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

הסרטון הראשון שסטיו שם - קלאסי.

1. הנהג המבוגר בפריוס האט בחדות כי נבהל ממה שהיה זרוק על הכביש.

2. המאזדה שנסע צמוד מדי אליו ניסה לבלום ולא הספיק כי לא שמר מרחק, אז סטה קצת שמאלה בניסיון לעבור נתיב.

3. אבל אז הגיח הטנדר שעקף מימין וחתך שמאלה בניגוד לחוק, ולא השאיר למאזדה מקום לעבור נתיב, אז היא נתקעה בפריוס.

4. הצלם, שעקב אחרי הטנדר (גם, בניגוד לחוק תוך כדי עקיפה מימין) ונסע מהר מדי, ראה את ההאטה הפתאומית מאוחר מדי - רק כשהטנדר זז שמאלה. הוא הגיב מהר אבל זה לא היה מספיק.

לסיכום - כל הארבעה אשמים בתאונה...

הסרטון השלישי:

1. כמות הפעמים שהוא אומר שם "וואי וואי וואי" היא אינסופית.

2. במיוחד "אהבתי" את ה"ברוך השם הוא ערבי אז לא נורא".

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^מה לא בסדר במה שהנהג על הטנדר עשה? איך אתה יודע שהוא עקף מימין? ומה זה חתך שמאלה- הוא פשוט עבר נתיב כדי לבצע עקיפה. לדעתי זה עוד לפני שהנהג בפריוס האט.

פורסם

דברים כדורבנות, ועוד משהו: הסרטון הזה ממחיש שעדיף לבלום בלימת חירום (ואז אם צריך גם לתמרן) מאשר קודם כל לשחק עם ההגה!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הסרטון הראשון שסטיו שם - קלאסי.

1. הנהג המבוגר בפריוס האט בחדות כי נבהל ממה שהיה זרוק על הכביש.

2. המאזדה שנסע צמוד מדי אליו ניסה לבלום ולא הספיק כי לא שמר מרחק, אז סטה קצת שמאלה בניסיון לעבור נתיב.

3. אבל אז הגיח הטנדר שעקף מימין וחתך שמאלה בניגוד לחוק, ולא השאיר למאזדה מקום לעבור נתיב, אז היא נתקעה בפריוס.

4. הצלם, שעקב אחרי הטנדר (גם, בניגוד לחוק תוך כדי עקיפה מימין) ונסע מהר מדי, ראה את ההאטה הפתאומית מאוחר מדי - רק כשהטנדר זז שמאלה. הוא הגיב מהר אבל זה לא היה מספיק.

הסרטון השלישי:

1. כמות הפעמים שהוא אומר שם "וואי וואי וואי" היא אינסופית.

2. במיוחד "אהבתי" את ה"ברוך השם הוא ערבי אז לא נורא".

רוני

רוני, אם יש משהו שאני שונא זה לנסוע בארץ בכביש עם 3 נתיבים. כל חוקי השמירה על נתיב, עקיפה משמאל וכו' בטלים ומבוטלים.

כמות האנשים שתקועים בשמאלי היא עצומה. אני הרבה פעמים מוצא את עצמי באזור כביש החוף ליד מחלף נתניה נוסע בימני שהוא ריק לחלוטין על 100-110 ועוקף את כולם. כשאני בשמאלי אני כבר לא מתאמץ לאותת/ לסמן, אם יש לי אפשרות לעקוף מימין, אני פשוט עוקף, אחרת זאת תהיה נסיעה של האצה, בלימה, סימון עם האורות, האצה, בלימה וכו'...

אין פה שום תרבות נהיגה ואני לא מתכוון להתחיל לחנך אנשים בכביש, רק רוצה להגיע הבייתה.

לגבי הסירטון, האשמים הם שלושת הרכבים וגם לרכב הראשון יש אשמה תורמת עם היכולת צפיית מפגעים האפסית שלו, שני האחרים לא יודעים פשוט ללחוץ על הבלמים במקרה חירום ופוצחים בזיגזים מסוכנים על הכביש.

פורסם

כמובן שהדברים נכונים גם למי שנתקע בנתיב הראשון משמאל (ה"אמצעי"). הנפגעים הגדולים ביותר הם נהגי הרכב הכבד שממש לא רוצים לאבד מומנטום, אבל אסור להם לעקוף לא מימין ולא מהנתיב הקיצון משמאל...

אגב, אני כן מחכה בדרך כלל קצת מאחורי "שמאלנים" (שוב, גם בנתיב שאינו השמאלי הקיצוני) כמובן מבלי להיצמד ולסמן באגרסיביות. סימון קצר באורות או איתות שמאלה (בנתיב הקיצון) עוזרים לפעמים ומונעים עוד מעבר נתיב מיותר.

כמובן שכל עוד מדובר ברכב פרטי (ולא במשאית) עקיפה מימין אינה כה מסוכנת וכשהנהג האחר כופה אותה עלי בשל נהיגתו הזחלנית אז אין ברירה. משאית אני מעדיף לעקוף משמאל גם אם זה אומר לחצות שני נתיבים במקום להמשיך ישר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

רק אתמול עצרתי נהגת סתומה שנסעה כל הדרך מצומת העמקים עד התשבי בנתיב השמאלי במהירות של כ-90 קמ"ש כאשר כל הזמן הזה רכבים עוקפים אותה בימני ואני מצפצף לה מאחוריה שתעוף מהשמאלי. שום דבר לא עזר.

לאחר שעצרתי אותה היא אמרה לי למה אתה עוצר אותי? נסעתי במהירות חוקית.

זה שכולם עקפו אותה מימין בגלל העבירה שלה לא עניין אותה והיא נסעה יותר מחמישה קילומטר על השמאלי בגלל שלטענתה לא היה לה איפה לחזור לימין.

נקווה שהיא תפנים שהיא לא חיה באנגליה בעקבות הדו"ח שקיבלה.

פורסם

חלק 4 של חודש נובמבר (כן כן אני באיחור, יודע):

[video=youtube;Pz4AW3-C5GU]

גו'ק לבנה 32-935-54

פיקנטו כחולה 52-456-79

אופל אסטרה (טעיתי בסרטון זה לא קורסה) שחורה 42-016-65

הונדה סיוויק כסופה 21-482-50

משאית עם לוחית רישוי מטונפת והמספר רישוי כנראה 73-985-52 אבל מרוב טינופת אי אפשר להיות בטוח

פורד פוקוס כסופה 83-562-65

סיטרואן C3 של אמדוקס 56-329-64

טויוטה קורולה כסופה 76-021-01

טויוטה קורולה כחולה 67-802-66

סקודה סופרב כסופה 87-091-70

יונדאי IX35 לבנה 50-640-78 עם לוגו של חברת One1

(את השאר לא הצלחתי לראות / לזהות מספרי רישוי)

חלק 5 ואחרון של נובמבר:

דיהטסו אפלאוז כסופה / מוזהבת 89-620-16

סיטרואן כהה 85-182-30

סיטרואן C4 כהה 21-902-71

מונית סקודה אוקטביה מספר זכות ציבורית 22941

פורד מונדאו כסופה 31-299-52

רכב ליסינג שחור לא מזוהה 11-401-62

איסוזו דימקס כחול 88-560-61

סוזוקי באלנו כסופה 61-416-28

סיטרואן ברלינגו לבנה 13-227-75

הונדה סיוויק כסופה 82-236-67

מיצובישי אאוטלנדר לבנה 41-948-31

מונית קיה סיד מספר זכות ציבורית 00822

אוטובוס סופרבוס קו 415 66-904-32

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בדיוק יש ברדיו "אתה נוסע בגשם...המנע מעקיפה".

נהג אדיוט, חבל שאי אפשר גם להאשים את המתנחל מהנתיב השמאלי, כל הכבוד לנהג המצלם שעצר בשביל לבדוק מה קרה עם הרכב שעף לצד הדרך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...