Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
צומת אושיות רחובות

2 חמורים.

הנהג שפנה שמאלה, כנראה היה מרוכז בפלאפון ולא שם לב שהרמזור שהתחלף הוא לנוסעים ישר.

וכנראה גם השני היה בפלאפון ולא שם לב שרכב עומד להיכנס לנתיב שלו, אחרת לא ברור למה לא רואים תגובה שלו.

השערה שיש לי היא אולי הוא בלם אך בגלל שהכביש רטוב לא הספיק לבלום

העברת לנהגים את הסרטון?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

הנהג הנוסע ישר לא צריך להתעסק בטלפון. מספיק שירים עיניו לרמזור כדי לודא שאינו מלחיף - ואבדה השניה שתאפשר לו לראות את הרכב החוצה, מה גם שבקטע הראשון של הפניה כנראה שהרכב החוצה מוסתר על ידי הרכב בנתיב לפניה שמאלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צומת אושיות רחובות

מכיר טוב את הצומת.

בכל צומת שאני עובר אני מסתכל ימינה ושמאלה לפני שאף רכב לא טס לכיווני.

לצערי האינסטינקט שלנו הוא לבלום כשרואים רכב מתקרב ככה, לחיצה על הגז הייתה יותר מועילה פה אבל שניהם יצאו אידוטים.

כביש רטוב ומהירות גבוהה זאת סכנה ברורה.

פורסם

בשעות העומס קורה במקום הזה לפחות פעם במחזור רמזורים, ובדרך כלל יותר. אבל הסיבות היסטוריות - כל הכבישים והצמתים באזור נבנו טלאי על טלאי ולא עומדים בעומס.

ד"א - נסה לצלם קצת בכיוון ההפוך את היוצאים מפרויד ימינה לכיוון האוניברסיטה ברמזור אדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נכון שעמוס מאוד, אבל זה לא אומר שאחד יגלח לשני את הרכב בלי להסתכל וידחף בצורה כזו,

בלי למצמץ, בלי להסתכל במראה, שלא נדבר על לאותת.

so far so good so what

פורסם
זה לא סוד ששוטרים נוסעים במהירות גבוהה, לא חוגרים, מדברים בטלפון כי הם שוטרים.

שוטר=כוח=חסינות.

בתור עד למספר פעמים בהם נעצר שוטר שלא בתפקיד על עבירת תנועה, אני יכול להגיד שמעולם אותו שוטר לא קיבל כנס.

כמו כן גם שוטר נוסף שאני מכיר נוסע תמיד במהירויות שחורגות בהרבה מהמותר וכשנעצר על העבירה, ממשיך לדרכו לאחר הצגת תעודת שוטר.

תרבות ה- תשמור לי ואשמור לך.

צריך להשריש במשטרה אמות מידה שונות מאלו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם (נערך)

אין ספק שנדיר מאוד ששוטר יקבל דו"ח משוטר אחר ואולי בגלל זה יש שוטרים שמרשים לעצמם לעבור על החוק בידיעה שהם לא יענשו.

יחד עם זאת, כבר היו מקרים בהם רשמתי דו"ח לשוטר בידיעה שהוא שוטר. בעיקר זכור לי מקרה של שוטר ששוחח בטלפון בזמן נהיגה וכשנעצר החל לצאת מרכבו בצעקות וניסה לצאת מהמצב כאילו שמגיע לו משהו ולא היה רחוק מלתקוף אותנו.

נרשם לו דו"ח ללא היסוס. מבטי השנאה שקיבלתי ממנו אחר כך התחנה במשך שנים היו PRICELESS.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

תאונת שרשרת בכביש 6:

תאונה מהסערה האחרונה - מבקשים מהציבור לא לעלות על ההגה בגלל סופה חריגה אבל הציבור שם פס:

עוד תאונה לאוסף מהסערה האחרונה - רכב מחליק בכביש 6 בגלל סופת ברד:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...