Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים

יוסי פרנקוס

פוסטים מומלצים

לי יש יונדאי קונה בנזין 1.6 טורבו.

זה רכב שתכננו אותו במקור ל- AWD (שליטה של מערכת ההנעה על כל 4 הגלגלים), אבל הרכב הזה הוא עם הנעה קדמית.

תוסיפו לזה שילוב עם צמיגיליסינג-סיניים, כך שכל פעם שיורד גשם, הרכב מרחף וזז על שלוליות.

לשמחתי, מצאתי פתרון לבעיה:

יש לרכב הזה "מצבי שטח" (חול/בוץ/שלג). אז ברגע שיש בעיה כזאת, אני שם על אחד מהמצבים האלה, ואז הבעיה הזאת נעלמת. אני מניח שהבקרות מנטרות את הנסיעה, ואם יש בעיה הן מפעילות את ה- ABS בגלגל שמחליק , כדי שהגלגל  יבלום במקצת, וישפר את היציבות.

זה אמנם "אוכל" יותר דלק, ופוגע בביצועים, אבל במצב כזה הרכב נשאר יציב בכביש רטוב/משובש, ובהחלט שווה את זה.

אז אצלי זה עובד, ולכן מציע לאחרים שיש להם את האפשרות הזאת ויש להם בעיות כאלה, לנסות ולראות אם עוזר בכבישים רטובים/משובשים וכו'.

כמובן שמי שיש לו AWD אמיתי, הרכב מתנהג הרבה יותר טוב במצבים כאלה (למעשה, יש הרבה אנשים בחו"ל שקונים AWD בדיוק בשביל נסיעות כאלה, כולל בוץ/שלג).

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.2.2025 בשעה 17:26, sperial כתב:

ואתה יודע מה המוניטין של BMW (אפילו לא שחורה).

כבר כתבתי על זה לפני כמה שנים... שום דבר לא השתנה מאז :(

בתאריך 28.2.2016 בשעה 22:21, borsood כתב:

יוחאי, חשבתי שאתה מכיר את תקנות התעבורה סעיף 246:

(246) היה ג'יפ מתוצר במ"וו מתקרב ינהגו עוברי הדרך שבה הוא עובר או עומד לעבור לפי הוראות אלה:

1. נוהגי רכב יתנו זכות קדימה לג'יפ

2. הולכי רגל הנמצאים בכביש יפנו אותו מיד עד שיעבור הג'יפ

נוהג בג'יפ במ"וו רשאי בשעת הנסיעה:

(1) לחנות או לעמוד, שלא בהתאם להוראות

(2) לעבור על פני תמרור או רמזור המורים על עצירה בלי להיעצר

(3) לעבור על המהירות המותרת

(4) לעבור על ההוראות המגבילות את כיווני הנסיעה ואת הפניות לכיוונים מסוימים

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגולשים הבוגרים בפורום ענראה עוד זוכרים את אחד מתשדירי השרות של הכוכב המונפש ״יורם״.

1.jpg

• אהבתי 3

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזמן לא פרסמתי... האמת שמרוב שיש מטומטמים על הכביש יש לי לפחות סרטון אחד ביום.

איפה המשטרה? איפה משרד התחבורה?

• מבאס 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפו המשטרה? עומדת ברחוב הרבט סמואל בחדרה. יש שם אין כניסה. מדו סטרי לאין כניסה.

ויש מספיק מטומטמים כמוני שנופלים בפח. יש שם גם מעבר חציה. אז יש להם שתיי ציפורים במכה אחת.

לי לפחות השוטר ויתר. באמת בשוגג המשחתי.

הנהג בסרטון. צריך לקבל שלילה לכל החיים.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפעם הקודמת שראינו סרט דומה זה נגמר בשני הרוגים. הפעם הוא נכשל, כנראה יוכרז הנהג הזהיר 2025.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב סרטון של נהג סקודה עוקף בקו הפרדה רצוף וכמעט מתנגש בנהג קיה שמגיע מהנתיב הנגדי שעקף גם הוא בקו הפרדה רצוף.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • אהבתי 1
  • מבאס 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, המגיב כתב:

שוב סרטון של נהג סקודה עוקף בקו הפרדה רצוף וכמעט מתנגש בנהג קיה שמגיע מהנתיב הנגדי שעקף גם הוא בקו הפרדה רצוף.

אני מנחש שזה איפשהו בשטחים. נהגים במקומות האלה נוהגים כאילו החיים זה דבר לא נחוץ ואפשר להסתדר בלעדיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, המגיב כתב:

בגלל שאין משטרה ואין אכיפה,
העונש המושלם לשני העבריינים האלו היתה תאונה חזיתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.2.2025 בשעה 02:04, המגיב כתב:

נו מספרים לבנים, קורה כמה פעמים בכל נסיעה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח מי הדביל. אולי אני.
(והתאריך שוב התאפס במצלמה אצלי)
דרך פרויד בחיפה, היום (15.2.25) בסביבות ארבע אחר הצהרים

• אהבתי 4
  • מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...