Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ויותר משטרה בכביש!

2 מאסרי עולם לא יחזירו לחיים את אלו שחייהם אבדו בין רגע, אם לא תהיה יותר אכיפה, התאונה הבאה חלילה בדרך...

60 ניידות משטרה פעילות בלבד בכבישים! 

מטורללים לגמרי.

אין אכיפה = אין הרתעה

• אהבתי 2

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 2.2.2025 בשעה 12:28, היו זמני בומבה כתב:

מה שאותי טפס זה נהג הטוסון שפשוט נותן לילדים שלו לרוץ מהרכב אל הכביש אל תוך זירת תאונה ועוד בכאוס של השניות הראשונות

ראיתי עכשיו את הסרטון על מסך קצת יותר גדול.

הילדים בטוסון הם לא כל כך צעירים. יותר קשים לשליטה, ואתה יודע מה זה בני טיפשעשרה. אבל לפחות בחלקיק השניה שצולם הם לא רצו לכביש.

לגבי ה-BMW - מה שבלט לי היה אובדן השליטה ברכב. מהרכב הראשון הוא חמק, אבל איבד שליטה ונכנס ברכב השני שכנראה גם היה בדרכו לשול.

ואאל״ט זו נהגת צעירה מהפזורה, היא תבוא למשפט עם הילדים הקטנים ואולי עזרה מהשבט, ואתה יודע מה המוניטין של BMW (אפילו לא שחורה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 2.2.2025 בשעה 10:35, אלעדית כתב:

תאונה מזעזעת ומיותרת. אין מילים

https://www.facebook.com/HotNewsOfficial/videos/1637596653509924

דווקא יש המון מה להגיד.

התעוזה להמשיך לעקיפה בעיקול כשיש לפניך 2 רכבים.

העובדה שבמצלמת דרך רואים שמגיעים רכבים (ומן הסתם היא רואה גם) והנהגת לא חשבה בכלל להאט עד לרגע האחרון.

העובדה שהנהגת בשיקול דעת מקומם החליטה לנסות לתמרן כאילו היא וין דיזל במקום לסחוט את הברקסים ו/או לרדת לשוליים.

החלק הכי העצוב הוא שהרשלנית הפושעת הזאת שנוסעת על רכב יוקרתי עצום יצאה בזול לעומת הזוג המסכן שנהרג, צריכה לקבל שלילה לכל החיים וכלא להמון שנים.

ככה זה בדרום, ישנם אזורים וכבישים עם אוכלוסיות שפשוט נוהגים כמו מטורפים ועושים מה שבא להם בכבישים, וגם אם נתפסים או עושים תאונה יוצאים בזול, הפקרות.

• אהבתי 4
פורסם

שנועל גם אותך (לפחות חלק מהדגמים).

חוץ מזה, כולם במצב הלם, לוקח כמה שניות להתאפס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

כולם במצב הלם

בהחלט.

אפשר להבין נהג בסיטואציה כזו שחושש שהאירוע לא הסתיים

וחושש מתאונת שרשרת של רכבים נוספים שיגיעו לזירה במהירות.

אני חושב שגם אני הייתי נוהג כך. אומר לכולם לצאת ולהתרחק מהרכב.

בטח לא מפעיל נעילה וכולא את כולם באוטו...

פורסם
לפני 3 שעות, הטויוטה כתב:

התנהגות כל כך טיפוסית, שאני אפילו כבר לא שם לב שיש כאן משהו לא תקין. אם זה רכב כבד, עדיף להתרקח ממנו כדי לא להידרס; אם זה רכב קטן(או אופנוע\ אופניים), גם עדיף להתרחק, כדי לא לרצוח את האידיוט.

להיות חכם ולא צודק, ולהודות על זה שהוא לא המשיך את הסטיה שמאלה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, NewDriver18 כתב:

אני אפילו כבר לא שם לב שיש כאן משהו לא תקין.

מה לא תקין באמת?

נראה שהוא עובר שמאלה באופן סביר לגמרי, כנראה לקראת פנייה שמאלה בצומת שנראה בהמשך.

פורסם
לפני 7 דקות, BoazB11 כתב:

מה לא תקין באמת?

נראה שהוא עובר שמאלה באופן סביר לגמרי, כנראה לקראת פנייה שמאלה בצומת שנראה בהמשך.

זה נראה לך סביר כי התרגלת. אם הוא היה עושה את זה לעולה חדש מאירופה/ארה"ב אותו עולה היה עושה במכנסיים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, TheTaxAvenger כתב:

אם הוא היה עושה את זה

עושה מה?

הוא פונה ימינה לנתיב האצה, עובר לנתיב הימני עם איתות ומרחק סביר מהרכב שמאחור (המצלם),

מתיישר בנתיב הימני, כשהמצלם עובר לשמאלי בזרימה תקינה, ממשיך לאותת על כוונתו לעבור שמאלה,

ממתין שהמצלם יעבור אותו בביטחה, כשהוא מיושר לגמרי בנתיב שלו, ואז כנראה עובר לנתיב שמאלי לקראת פנייה.

שים עצמך בנעליו. איך היית נוהג? עוצר בנתיב האצה ומחכה?

פורסם
לפני 27 דקות, BoazB11 כתב:

עושה מה?

הוא פונה ימינה לנתיב האצה, עובר לנתיב הימני עם איתות ומרחק סביר מהרכב שמאחור (המצלם),

מתיישר בנתיב הימני, כשהמצלם עובר לשמאלי בזרימה תקינה, ממשיך לאותת על כוונתו לעבור שמאלה,

ממתין שהמצלם יעבור אותו בביטחה, כשהוא מיושר לגמרי בנתיב שלו, ואז כנראה עובר לנתיב שמאלי לקראת פנייה.

שים עצמך בנעליו. איך היית נוהג? עוצר בנתיב האצה ומחכה?

נתיב האצה הוא משני לכביש הראשי, עד כמה שאני מבין את כללי הדרך. הוא היה צריך להאט(אפילו לעצור, אם ממש אין ברירה), ולא לגרום לנהג המצלם לסטות שמאלה. טוב מאד שהוא מאותת, זה לא מובן מאליו, אבל איתות זה לא פקודה, זה בקשה והודעה על רצון לעבור נתיב.

• אהבתי 1
פורסם

המרחק לא נמדד פה במטרים אלא בשניות, והמהירות של הרכב המצלם גבוהה משמעותית מהמהירות של המשאית, ועל כן נהג המשאית עשה מעשה מסוכן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...