Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריכוז סרטוני מצלמות רכב של דבילים

יוסי פרנקוס

פוסטים מומלצים

לפני שעתיים, Michaelr כתב:

ההשתלבות של כביש 443 עם 1.

חבורת אידיוטים משתוללים עם אופניים חשמליים.

הנהג בקופרה גאון, החליט לעצור באמצע כביש מהיר לריב איתם.

אני טעיתי כי לא ציפיתי שיעצור והתמקדתי ברוכבים במקום ברכב מלפני, תגובה מאוחרת שלי שהובילה לבלימת חירום.

ומאחוריי כמעט היתה תאונת שרשרת של כמה רכבים. 

סה"כ כיף בכבישי ישראל 😁

התגובה שלך היתה לא רעה, היה לך עוד איזה 20 - 15 מטר. אולי קצת מאוחר, האמת. הנהג מקדימה התקשה להכניס את האגו המנופח שלו לתוך הנתיב המהיר, אולי בגלל זה הוא נתקע שם במשך כמה שניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותו מקום, סוג שונה של עבריינים, אבל כולם אותו זבל.

אחת - הצליחה לעקוף רכב אחד ברמזור, ללא איתות, ללא זכות קדימה, ופנייה ימינה מנתיב שממשיך ישר. כל הכבוד! (רישוי 235-41-103)

שניים - כולם פונים שמאלה מנתיב פנייה ימינה בלבד. מדינת העבריינים. (רישוי 56-060-31, 285-94-301)

• אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, bigfoot7375nadav כתב:

אותו מקום, סוג שונה של עבריינים, אבל כולם אותו זבל.

אחת - הצליחה לעקוף רכב אחד ברמזור, ללא איתות, ללא זכות קדימה, ופנייה ימינה מנתיב שממשיך ישר. כל הכבוד! (רישוי 235-41-103)

שניים - כולם פונים שמאלה מנתיב פנייה ימינה בלבד. מדינת העבריינים. (רישוי 56-060-31, 285-94-301)

איתות זה לחלשים...

בסרטון השני, האם הפניה שמאלה אסורה לכולם, או רק למעל 4 טון? וכמובן שכדאי לפנות לשמאל משמאל, אבל זה כבר שטויות(כמו נושא האיתות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, NewDriver18 כתב:

איתות זה לחלשים...

בסרטון השני, האם הפניה שמאלה אסורה לכולם, או רק למעל 4 טון? וכמובן שכדאי לפנות לשמאל משמאל, אבל זה כבר שטויות(כמו נושא האיתות).

זה רק לרכב מעל 4 טון (רכב שנחשב למשאית).

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפריד בין איסור הפניה בשלט (באופן מוחלט עבור רכב מעל 4 טון) לבין הסימונים על הכביש (נתיב שמאלי - ישר/שמאלה, נתיב ימני - ימינה בלבד).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 41 דקות, aviaviavi כתב:

נהג סיטרואן החליט שיותר שווה לו לחסוך דקה מאשר לחיות(אבל ניצל בזכות תגובה מהירה של המשאית) 

וואו. זה היה מסוכן.

נהג הסיטרואן פשוט אידיוט ושאפו לנהג משאית (למרות שחתך אותו אחרי זה ועצר באמצע הנתיב) אבל זה תגובה שעוד אפשר להבין

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון

אתמול בדרך חזרה מהעבודה היה לי יותר מזל משכל-

נסעתי בשמאלי כשלפתע הנהג שלפני סטה לימני רק כדי לחשוף שלפניו יש רכב שעומד באין-שול השמאלי 🤦‍♂️

בלמתי תוך כדי סטיה לנתיב הימני, בנס לא נכנסו בי...

מה שמעלה את השאלה, במידה והיו נכנסים בי, אשמת מי התאונה? אם הייתי ממשיך ישר הייתי נכנס ברכב העומד בוודאות (החרררררץ ששומעים בהקלטה זה הABS שנכנס לפעולה)

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • מבאס 2
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, flytomars כתב:

אתמול בדרך חזרה מהעבודה היה לי יותר מזל משכל-

נסעתי בשמאלי כשלפתע הנהג שלפני סטה לימני רק כדי לחשוף שלפניו יש רכב שעומד באין-שול השמאלי 🤦‍♂️

בלמתי תוך כדי סטיה לנתיב הימני, בנס לא נכנסו בי...

מה שמעלה את השאלה, במידה והיו נכנסים בי, אשמת מי התאונה? אם הייתי ממשיך ישר הייתי נכנס ברכב העומד בוודאות (החרררררץ ששומעים בהקלטה זה הABS שנכנס לפעולה)

אם נסעת במהירות המותרת - וכנראה המירבית, כי השמאלי נועד לשם עקיפת שאר הנתיבים - , ושמרת על מרחק בטוח מהרכב שמקדימה, שבסופו של דבר בפתאומיות סטה ימינה (ויכל לעשות זאת גם ללא קשר לרכב תקוע בנתיב), לא רואה סיבה להאשים אותך. אולי הוייז קצת אשם, שלא הודיע לך על "רכב\ חפץ תקוע בנתיב שמאל, 200 מטר לפניך."

לגבי ה"אשם" העיקרי בסיפור, לדעתי, הנהג יצטרך מאד להתאמץ בכדי להוכיח, שלא היתה לו שום אפשרות לעבור לשוליים בימין, או שהמנוע תוך שניה הפסיק לעבוד, והוא לא הספיק לשים משולשי אזהרה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעה, cohen motor 377 כתב:

זה ממש נס... מספיק ולא היה לכם פנוי בימין כדי לברוח והייתם נמרחים עליו... מפחיד.

מודה ומתוודה: לא ממש הסתכלתי במראה כשסטיתי ימינה, הייתי פונה גם אם היה שם רכב, זה פשוט היה אינסטיקנט -

לא להכנס בסכנה הברורה ומיידית שהייתה מולי.

בנס גם לא נכנס בי הנהג שהיה מאחוריי, זה משהו שדווקא כן ראיתי במראה- הוא הספיק לבלום וכמעט נישק לי את הטמבון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...