Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, motior כתב:

אני לא בטוח מי הדביל. אולי אני.
(והתאריך שוב התאפס במצלמה אצלי)
דרך פרויד בחיפה, היום (15.2.25) בסביבות ארבע אחר הצהרים

מאיפה הגיע עדר הכבשים? 

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 19 דקות, Liquidator כתב:

מאיפה הגיע עדר הכבשים? 

לדעתי ירדו לכביש מכבביר. היו גם עיזים אבל רועה לא ראיתי

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש ילו במרחק 300 מ׳ ועוד אחד במרחק קילומטר 😀

וברצינות - יש איזה רועי צאן שמסתובבים חופשי בפרויד. לא ברור לי מהיכן מגיעים. בעבר התגורר בנחל שבגבול הדרומי של דניה ונהגו להצית את מה שהיום רמת גולדה כדי לייצר מרעה לעיזים. אבל אני לא יודע מהיכן מגיעים אלה. עדר העיזים נראה לעיתים קרובות לאורך פרויד, דווקא בנתיב העליה.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צומצמו מאוד מאז שראש העיר הישן - חדש חזר לתפקיד. אישית לא ראיתי אותם כבר הרבה מאד זמן.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התלבטתי אם להעלות סרטון דומה מהיום נהגת שעטה לתוך הכיכא ברגע בו אני הגעתי אליה. מכיוון שאני צופה כבר התנהגות כזו, לא נאלצתי לגעת בבלמים ורק התאפקתי מלצפור מתוך תסכול. רק שזה חסר טעם ותועלת. איחלתי לה שתהיה עשירה מאוד על מנת שיספיק לה לתרופות 😉

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איך תאונות נגרמות?

בדרך כלל כשמטומטם אחד פוגש אדם לא מספיק עירני. זו דוגמא טובה...

בגלל מה שקרה בסוף הסרטון זה גרם לי לחשוב אם זה היה בכוונה...🫠

• אהבתי 3
  • מבאס 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שני קטעים, אותו נהג גרוע וביריון (ג׳נסיס, רישוי 533-86-103).

אין איתות, אין זכות קדימה, חייב להיות בשמאל, ובולם דווקא כדי לגרום לתאונה.

השארתי את הכניסה לצומת שיהיה אפשר לראות את הטימטום (יונדאי טוסון, רישוי 569-55-803).

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...