Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו!

נהג/ת הפיאסטה פשוט קפא במקום מתוך שוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתם יודעים כמה פעמים נסע לכיווני רכב בכביש 66 באותו המצב כמו בשרשור? ירדתי לשוליים, אין שום סיבה להיות חסרי אונים.

הנהג ממול לא הגיב כמצופה ממנו וחבל.

פורסם

צודק.

אפילו אם אין מרחב תמרון, עדיף לפגוע במתכוון בגדר (או, היכן שאין כזו, לרדת לגמרי מהכביש) ולא לפגוע ברכב מנגד.

כמובן שלפני זה רצוי להוריד כמה מהירות שרק אפשר, לכל מקרה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שאלה בנוגע לסרטון של האידיוט הזה. אם למשל יש לי רכב, יש לי רק ביטוח חובה וצד ג'.

בא אלי רכב בדיוק במצב כזה, ואני סוטה לגדר ומן הסתם דופק את כל הרכב....הרכב ההוא מתחמק.

אז מה קורה מבחינת הביטוח? אני אשם? איך אני אמור להוכיח שבא מולי רכב וזו היתה הדרך היחידה כדי למנוע תאונה חזיתית?

כמובן במידה ואין לי מצלמת דרך שמוכיחה שבא מולי רכב.

מעניין מה היה קורה אם מולו היתה מגיעה משאית ולא רכב פרטי.

פורסם
פשוט אדיוט.

אתה בבירור האשם כאן. במקום להיצמד לרכב שלפניך, לצמצמם את התנגדות האוויר ולחסוך בדלק; בחרת לשמור מרחק מה שגרם לחוסר איזון במוח העוקף, שכתוצאה מכך הסתנוור מפנסי הערפל של עצמו ולא יכל לסיים את העקיפה.

אתה גם בנאדם רע.

זה לא אישי נגדך, קח את זה כביקורת בונה.

אתה בן אדם רע וחסר התחשבות וטוב אם יורידו אותך מהכביש.

שוב, כאמור לא אישי נגדך, ביקורת בונה.

בדיחה, כן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

3 נהגים בתוך הסיטואציה

העוקף האשם העיקרי

זה שממולו , לא מבין מה קורה , אהה הוא מאותת לעוקף , יא שמוק מה אתה עושה, במקום להאט ולרדת ימינה ולאפשר לעוקף לסיים את עקיפתו

זה שנעקף , בכלל לא חש שמישהו רוצה לעקוף אותו, אם הוא ערני מספיק גם הוא היה מאט ויורד ימינה.

לזה שמוטרד מהביטוח, עדיף לספוג נזק כספי מירידה לשול / להיכנס בגדר הבטחון / מאשר לסיים את חייך בהתנגשות חזיתית, שהיא הקטלנית ביותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...