Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת

avivfl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם נוסעים מכביש הערבה (כביש 90, באר שבע-דימונה-צומת הערבה-אילת), ישנם גשרים מעל כל הנחלים הגדולים (צין, נקרות, פארן). על מנת שיזרמו הנחלים הקטנים יותר, שאין גשרים מעליהם, במידה כזאת שלא ניתן יהיה לחצות - דרושה מערכת גשם מקומית רצינית. זה לא קורה הרבה פעמים בשנה אם בכלל.

אם נוסעים דרך מצפה רמון יכולה להיות בעיה במעבר נחל פארן שאין מעליו גשר. למיטב הבנתי לא אמור להיות שיטפון בו במערכת הנוכחית (או בכלל באיזור).

במקרה של שיטפון ממש לא מומלץ להיות חכם גדול. לחכות עד שירדו המים או עד שרואים מספיק אנשים עוברים בלי בעיה. שווה להתגלח על אחרים. בכל מקרה לא לנסות אם אתה לבד באיזור, שאם חו"ח יקרה משהו שיהיה מישהו שיוכל לעזור או להזעיק עזרה.

החלטת לחצות? שמור על גז קבוע בהילוך נמוך (שלא יכנסו מים לאגזוז), לא מהר מדי (שהגל לא יעבור את גובה הפנסים) ומבט רחוק קדימה לנקודה קבועה (זרימת המים מתעתעת ואתה יכול למצוא את עצמך נוסע באלכסון אל עבר השוליים).

שיטפון במדבר זו חוויה נהדרת, כמה שעות של צפיה בו עושה נפלאות לנפש. כאחד שנוסע במיוחד ע"מ לראות כאלה אני אפילו קצת מקווה בשבילך שתזכה לשיטפון.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפי כמות הגשם שירדה עד כה בדרום ובירושלים אין חשש להצפות.

רוב הגשם יורד במישור החוף ובגליל.

יש בדרום רוחות דרום-מערביות 35-45 קמ"ש ואני מעריך שיהיה אובך כבד בכביש 90.

באילת 23 מעלות עם רוח דרומית קלה.

פורסם

אפרופו אילת ומזג אויר חורפי, אני לא אשכח אף פעם את אותה נסיעה לאילת בתחילת שנות ה-90 שהיה אחד החורפים הקשים שידעה המדינה, נסענו לאורך כביש הערבה כאשר בשוליו היה שלג (השלג ירד כמה דקות לפני הגעתנו ולכן לא נמס עדיין), כל פסגות ההרים בצד הירדני היו מכוסות שלג.

זה היה מחזה שיצא לי רק פעם אחת לחוות בכביש הערבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ולא יכול לקרות מצב שאני אתקע מול כביש מוצף שלא יהיה אפשר לעבור ולא אוכל להמשיך הלאה בנסיעה?

שמעתם פעם על מקרה כזה?

הכל יכול לקרות, זה נדיר כאמור. אני "נתקעתי" בכביש הערבה במערכת של 29/10/2004 למי שזוכר, אז קרסו חלקים מהכביש, מאז בנו את גשר צין.

מה עשיתי?

נאלצתי לחזור כמה עשרות ק"מ (קרה לי מספר פעמים בנסיעה לאילת) עד לצומת מנוחה ולחזור דרך מצפה.

היום יש WAZE!

מומלץ לחשב מסלול מחדש לפני ב"ש לראות אם אחד הכבישים נסגר או אם יש עומס רציני במחסום הכניסה של הערבה.

גם אני אוהב את אילת בחורף!

פורסם
ואתה עוד בקשר איתו ?......

מאחד כמוך הייתי מצפה לנתק קשרים חברתיים\משפחתיים עם כאלה שלא נוהגים באולדסמוביל\שברולט\פונטיאק\GMC או כל רכב אחר שהוא חרא רכב אלא אם שואלים אמריקאי.

:wink:

מה עשית ממני??? הייתה לי פעם חברה עם פג'ו רחמנא ליצלן....... :-P

תשמע אני לא מסמפט אנשים ע"פ סוג הרכב שהם נוהגים, אלא ע"פ מה שהם,

יש לי חברים עם יפאניות, אירופאיות, וה' ישמור, חבר טוב שנוהג בסינית, אז?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אי אפשר עם כביש מספר 6 להגיע ישירות לאילת בלי השלטים הלא נעימים האלה?

וואו, במדינת תל-אביב החיים תותים אם שלטים של "סכנת הצפה" הם לא נעימים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מה עשית ממני??? הייתה לי פעם חברה עם פג'ו רחמנא ליצלן....... :-P

תשמע אני לא מסמפט אנשים ע"פ סוג הרכב שהם נוהגים, אלא ע"פ מה שהם,

יש לי חברים עם יפאניות, אירופאיות, וה' ישמור, חבר טוב שנוהג בסינית, אז?

הכל בהומור ידידי :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תודה חברים, עזרתם לי מאוד!!

עכשיו אני רגוע:)

ורק אל תשתה לנו שם חשיש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...