Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת

avivfl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן היום לסוע לאילת מכיוון תל אביב עם הרכב, עקב מזג האוויר יש לי קצת חששות, מהסיבה גם שפעם אחרונה שנסעתי הוויז לקח אותי בדרך מדברית שהיו שם שלטים פה ושם שאומרים "לא לעבור בעת הצפה"

האם לוותר על הנסיעה לגמרי כי זה ממש מסוכן?

או שאולי יש דרכים חלופיות יותר בטוחות?

תודה

פורסם

כל הדרך לאילת ובפאתי אילת משולטת בשלטים מהסוג הזה.

תבדוק מה מזג האויר בחדשות.

עד כמה שידוע לי אין חשש להצפות ולגשמים מרובים עד כדי כך שכבישים יסגרו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא צפויות הצפות בכבישי הערבה במערכת הגשם הנוכחית, שתהיה צפונית יחסית.

בוודאי שאין סיבה לבטל את הנסיעה. ברוב הנחלים הגדולים שחוצים את כביש הערבה כבר יש גשרים כך שניתן לחצות אותם גם בזמן הצפה. במעטים שאין, פשוט תאט לפני מעבר ואם יש חשש תעצור ותבדוק את השטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כביש 6 לא מגיע לאילת.

על פי מה שכתוב באתר שלהם כ 20 ק"מ מבאר שבע.

כביש 6.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ולא יכול לקרות מצב שאני אתקע מול כביש מוצף שלא יהיה אפשר לעבור ולא אוכל להמשיך הלאה בנסיעה?

שמעתם פעם על מקרה כזה?

פורסם

היו מקרים.

אבל לא דווח בתחזית על שטפונות.

ל'

פורסם
ולא יכול לקרות מצב שאני אתקע מול כביש מוצף שלא יהיה אפשר לעבור ולא אוכל להמשיך הלאה בנסיעה?

שמעתם פעם על מקרה כזה?

שמעתי ואף נתקלתי במקרה כזה על בשרי. באמת שזה לא אסון גדול וזאת חוויה הרבה יותר מהנה ממה שאולי נדמה לך עכשיו.

פורסם

בערך שעה. הגיע טרקטור, ניקה את הכביש מהבוץ שהצטבר עליו והדרך נפתחה.

תבין, כביש 90 בדרך לאילת הוא כביש חשוב מאוד וכל שעה שהוא סגור פירושה אובדן גדול מאוד של כסף למשאיות וסחורה שאמורה להגיע אל ומאילת.

attachment.php?attachmentid=186625&d=1264057390

פורסם

אתה מדבר כאילו צריך שם רכב אמפיבי,

אבא שלי כשהייתי ילד עבר עם פורד אסקורט בהצפה בדרך לאילת,

בכלל מה יש לחפש באילת בחורף?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אתה מדבר כאילו צריך שם רכב אמפיבי,

אבא שלי כשהייתי ילד עבר עם פורד אסקורט בהצפה בדרך לאילת,

ואתה עוד בקשר איתו ?......

מאחד כמוך הייתי מצפה לנתק קשרים חברתיים\משפחתיים עם כאלה שלא נוהגים באולדסמוביל\שברולט\פונטיאק\GMC או כל רכב אחר שהוא חרא רכב אלא אם שואלים אמריקאי.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אבא שלי כשהייתי ילד עבר עם פורד אסקורט בהצפה בדרך לאילת

אצלנו זה היה עם הפיז'ו 205 הצבאית.

אבל היום יש יותר גשרים והכביש באופן כללי סביר יותר לנהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...