Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב פולקסווגן בורה מנוע 2.0 שנת 2001 אוט׳

טוב אז ככה יש לי בעיה ברכב רוב הפעמים שאני נוהג ברכב הוא נכבה מעצמו בעמידה או שהרכב במהירות נמוכה מעוד כמו 10 או 20 קמ״ש בהתחלה הרכב היה מניע מייד עכשיו אני צריך לחקות קצת ובערב הרכב נכבה בכלל וצריך לחכות הרבה זמן.

עכשיו יש לי בעיה בסטרתר וזה אני יודע ואני הולך לסדר את זה הטורים עומדים אצלי תמיד על 500 סל״ד ואני צריך לעלות אותם המצבר חדש ורציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי במציאת הבעיה ואיזה פיתרון אפשרי יש.

תודה רבה לכולם מראש

פורסם

אני חושב שכדי לבדוק את העניין הבא

שלום

ברכבי בורה בנזין (ואחרים)קיים רכיב שנקרא מייצב סיבובי סרק ,אם הרכיב מלוכלך בבוצה ובפיח הרכב לא יחזיק סיבובי סרק ,ישנה אפשרות לנקות אך לפעמים אין זה עוזר וצריך החלפה ואו כיול ע'י מוסך יעודי פולקסווגן ,גם צינורות וואקום קרועים יכולים לגרום לבעיות במערכת.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

הכי חשוב לא ציינת דיזל או בנזין, יכול להיות שזה 1.9 דיזל? אם זה דיזל ישנה אפשרות שזה גם אינג'קטורים לא תקינים,

אם זה בנזין וסביר להניח כמו שאתה אומר פעל עפ"י ההנחיות שהציעו לך כאן או גש לאחד מהמכונים המוסמכים הקרובים אליך.

בהצלחה.

פורסם
הכי חשוב לא ציינת דיזל או בנזין, יכול להיות שזה 1.9 דיזל? אם זה דיזל ישנה אפשרות שזה גם אינג'קטורים לא תקינים,

אם זה בנזין וסביר להניח כמו שאתה אומר פעל עפ"י ההנחיות שהציעו לך כאן או גש לאחד מהמכונים המוסמכים הקרובים אליך.

בהצלחה.

נכון מעוד הרכב בנזין

• תוכן חדש...