Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל לפרט? כלומר, איך לעזאזל אתה קורה לחוסר עיצוב המוחלט הזה "עיצוב מושקע"?

אולי אני לא רואה טוב ואם כך, אשמח לשמוע היכן ההשקעה הזו באה לידי ביטוי.

נכון, כי בדגם החדש אתה ישר נרדם, מבלי להתעכב בשלב הפיהוק באמצע.

-------

קצת קשה לי להבין ממה בדיוק אנשים מתלהבים פה.

זה קצת מזכיר לי Bauhaus - משעשע כל פעם מחדש לשמוע אנשים מדברים על משהו שאין מה לדבר עליו (באוהאוס ועיצוב). מבחינה הנדסית, כן, מבחינה עיצובית, אין שם עיצוב. לא מכוער ולא יפה, חסר עיצוב.

אני מאוד מקווה שאתה מתלוצץ לגבי זה...

(כי אם אתה רציני אז אונסק"ו בבעיה קשה, לא?)

ולגבי האוקטביה - לדעתי נראית טוב יותר מהג'טה והיא די נאה באופן כללי. ציפיתם למשהו אחר?

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם מצפים לשקודה מעיצוב מוחץ? אל תשכחו שקהל היעד שלה (האירופאים) אוהב את השמרנות היחסית, מבלי יותר מידי פזיזות או נועזות.

מעבר לזה, אם ניהיה כנים עם עצמנו, הרי שבעלת הבית (פולקסווגן) מגבילה במובן מסויים את שקודה מכדי שלא תתעלה על מוצריה - באם מבחינה עיצובית או כל בחינה אחרת.

לטעמי היא נאה מהותית מהאוקטביות היוצאות וכמובן מהג'טה הנוכחית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני גם אוהב את הקווים האלגנטים של הדגם, אני מקווה שגם הסופרב תיצמד לקווים הללו.

באופן כללי, סקודה כמו גם פולקסווגן דיי שמרנית בעיצוב, אבל זה לאו דווקא דבר רע.

פורסם

בתמונה הזאת מזכירה לי A6 באחת הגרסאות הקודמות שלה

Skoda-Octavia_2013_800x600_wallpaper_03.jpg

פורסם
אני אשמח לדעת איך אתה למד על איכות חומרי הדיפון על סמך תמונה, זה מרתק אותי.

מעבר לזאת, לאוקטביה הנוכחית יש תא נוסעים המורכב מחומרים עדיפים משל הג'טה הנוכחית שהוצגה הרבה אחריה ויושבת על הפלטפורמה החדשה.

העיצוב לדעתי סתמי. בלי הג'אנטים הגדולים והברק בתמונות התצוגה היא קצת הולכת לאיבוד אבל זה הקטע של סקודה כנראה.

נראה כאילו המעצבים רצו אבל עצרו אותם, הפנסים האחוריים הם פרשנות חדשה לעיצוב הנוכחי, משיכת קו המותן בדלת האחורית מאוד מעניינת אבל מלבד כמה ניואנסים קטנים הרכב דיי משעמם, ג'טה שמדברת בשפת סקודה.

שים לב שבאוקטביה רק החלק הממש עליון של הדשבורד עשוי מחומר רך והחלקים התחתונים הם מחומרים קשים ואילו בגולף כמעט כל הדשבורד עשוי מחומר רך ורק החלק מהאמצע התחתון של הקונסולה המרכזית ומטה עשוי מחומר קשה, זאת ניתן לדעת ממבנה הדשבורדים והפרדת החלקים השונים הם.

גולף.jpg

סקודה.jpg

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני דווקא אוהב את העיצוב החיצוני שלה שאין ספק שהוא יותר יפה מהדור הקודם, אבל מאוכזב מעט מהעיצוב הפנימי שבתור אחד שיש לו אוקטביה אין כמעט שינוי והכל נמצא באותו המקום וניראה אותו הדבר.(למעט המערכת מולטימדיה שזה תוספת)

מישהו יודע להגיד מה יהיה היצע המנועים של הדיזל? ומתי בערך היא תגיע לאולמות התצוגה בארץ?

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

עכשיו קלטתי שאין מגב על השמשה האחורית, האם הדור הבא יהיה סדאן?!

RS, יש לך תשובה לעניין? :)

פורסם
שים לב שבאוקטביה רק החלק הממש עליון של הדשבורד עשוי מחומר רך והחלקים התחתונים הם מחומרים קשים ואילו בגולף כמעט כל הדשבורד עשוי מחומר רך ורק החלק מהאמצע התחתון של הקונסולה המרכזית ומטה עשוי מחומר קשה, זאת ניתן לדעת ממבנה הדשבורדים והפרדת החלקים השונים הם.

ישבת? נגעת? מיששת? איך אתה יודע מה רך ומה לא ומה איכותי יותר או פחות. אף אחד עוד לא נגע ברכב בכדי לחוות את דעתו.

פורסם
אני מאוד מקווה שאתה מתלוצץ לגבי זה...

(כי אם אתה רציני אז אונסק"ו בבעיה קשה, לא?)

ממש לא! (שים לב שאני מדבר על עיצוב)

ואונסק"ו בבעיה רצינית בלי קשר (האו"ם בכללי למען האמת, ועמותות הכלום שלו).

באוהאוס:

Bauhaus+1.JPG

250px-Bauhaus_Tel-Aviv_museum.jpg

800px-Bauhaus_Dessau%2CGropiusallee.jpg

קצת ניגוד (איטלקי):

il_fullxfull.360990242_sj42.jpg

kostel-panny-marie.jpg

Italian_architecture_Pula_(05).JPG

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...