Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .לכולם.

ברשותי פורד פיאסטה דיינמיק,שנת 1998,ידני

נכנסתי היום לחנות של מוצרים לרכב באזור התעשייה ,וביקשתי שמן בלם מתאים לאוטו,קיבלתי dot 3'

לציין הרכב ברשותי שנה וחצי ,מטפל בו עצמאית,ובחודשיים האחרוניים התחיל חוסר קטן לאט לאט עד שנידלקה לי נורית הבלם.שמעידה על ירידה מתחת למינימום.

שהגעתי הבייתה ופתחתי את הספר של הרכב גיליתי שצריך לשים dot 4',כמו שאתם מבינים שמתי כנראה עם טיפלו ברכב כראוי לפני dot 4,יוצא שעירבבתי בין השניים,

קראתי לגבי ההבדלים ,

שאלתי כזו ,האם זה קריטי ,וללכת להחליף דחוף את השמן ל dot 4

פורסם

להבא תבדוק לפני שאתה הולך לחנות ועל תסתמך על מה שאומר המוכר! וכן אני ממליץ לך שתפנה למוסך שיחליף לך את הנוזל בלמים, ותפקח עליו שלא סתם ינקז אויר בקטנה ושינקז מכל ארבעת הגלגלים! Dot3 יותר דליל ולא מומלץ לשים נוזל דליל יותר עוצמת הבלימה יכולה לרדת במקרים קיצוניים. ולפי הוראות יצרן מומלץ להחליף נוזל בלמים כל שנתיים בלי קשר לקמ״.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
כמה עולה ניקוז אוויר מהברקסים ? [מחיר ממוצע \ טווח מחירים ]

זה תלוי במקום. אם אני לא טועה בסיביבות ה200 שקל.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

קודם כל תודה רבה .

2.אבקש דעה של בעל מקצוע אם אפשר?

3.אין מצב לשאוב את הכמות ששמתי היום עם מזרק , נסעתי אולי קילומטר.ולהחליף ב dot 4

פורסם
שלום .לכולם.

ברשותי פורד פיאסטה דיינמיק,שנת 1998,ידני

נכנסתי היום לחנות של מוצרים לרכב באזור התעשייה ,וביקשתי שמן בלם מתאים לאוטו,קיבלתי dot 3'

לציין הרכב ברשותי שנה וחצי ,מטפל בו עצמאית,ובחודשיים האחרוניים התחיל חוסר קטן לאט לאט עד שנידלקה לי נורית הבלם.שמעידה על ירידה מתחת למינימום.

שהגעתי הבייתה ופתחתי את הספר של הרכב גיליתי שצריך לשים dot 4',כמו שאתם מבינים שמתי כנראה עם טיפלו ברכב כראוי לפני dot 4,יוצא שעירבבתי בין השניים,

קראתי לגבי ההבדלים ,

שאלתי כזו ,האם זה קריטי ,וללכת להחליף דחוף את השמן ל dot 4

dot3 וdot4 שניהם מבוססים על אתילן-גליקול, וניתן לערבבם. לDot3 יש נקודת רתיחה נמוכה יותר.

לא סביר שזה יסכן אותך באופן ישיר אבל מומלץ להחליף את הנוזל בלמים לזה המומלץ ע"י היצרן (העלות קטנה מ200 ש"ח...).

בכל חשד לנזילה במערכת הבלמים יש לגשת מיד למוסך ולבדוק את מערכת הבלמים.

• תוכן חדש...