Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בדגם הכי קטן של Peugeot אני מעוניין לרכוש ולפני כן מעוניין לשמוע חוות דעת על הרכב כללית בכל היבטיו.

תודה מראש!

אשמח לתשובות מושקעות.

פורסם
שלום,

מדובר בדגם הכי קטן של Peugeot אני מעוניין לרכוש ולפני כן מעוניין לשמוע חוות דעת על הרכב כללית בכל היבטיו.

תודה מראש!

אשמח לתשובות מושקעות.

יש ברשותי אחת כזו שנקנתה חדשה מהנילונים לפני 9 חודשים.

נקדים את הסיכום: מצויינת לגודל שלה ומאד מומלצת.

צריכת דלק מצויינת 1ל18 משולב (אני מקפיד לנסע רגוע ולשמור גם על המנוע וגם על הדלק אבל אני לא זוחל על 80).

עניין של טעם- אבל הכי נאה (עדיין, למרות הגיל) בקטגורייה שלה.

מהנה לנהיגה ביחס לקטנות אחרות שאני מכיר.*אני יכול להשוות רק לנסיעות מבחן שערכתי על היונדאי והקיה הקטנות המקבילות.

מרגישה ממש יציבה ומדוייקת בסיבובים. (הכל יחסית לרכב קטן- זה לא ב.מ.וו. אוקי?)

מנוע חמוד וזריז בשילוב נכון עם הגיר (הידני). לא עושה חשק לנסע יותר מהר מ100-110 אבל מאיצה יפה מתי שצריך.

מרווחת מאד ב2 המושבים הקידמיים (אני 1.85).

6 כריות אויר.

אל תתרגש מהקישקושים שכתבו / יכתבו על זה ש"אין פתח מרכזי למזגן". המזגן סבבה גם בקיץ וכנראה שאין צורך קריטי בפתח המרכזי המתכוונן (יש פתח מרכזי שפונה קבוע למעלה וקדימה ופתחים צדדים רגילים מתכוננים).

החסרונות:כנראה לא כאלו קריטיים.

תא מטען בגודל של סלסלה.

מאחור מורשים לנסיעה רק 2 נוסעים.

אני חושב שהטיפולים יקרים קצת יותר מאשר טויוטה או קיה. נראה לי שגם ביטוח. אבל בטח זול יותר מהסיאט/ סקודה התאומות החדשות הקטנות.

עדיף לקנות את התאומה המקבילה של סיטרואן (אותו הרכב עם חזית קצת פחות יפה-ראיתי במבצע של ידיעות אחרונות ב55500 ש"ח בסוכנות).

כדאי לך לבדוק ולהשוות את הסיאט/ סקודה הקטנות. מניח שהן יותר יקרות בהכל אבל אולי תשמרנה יותר טוב על הערך.

אולי אזכר בעוד כמה בהמשך.

פורסם

הי

ברשותי טיוטה אייגו (מקבילתה של ה 107) רובוטית מאז חודש ספטמבר השנה.

יתרונות:

חסכוני מאוד! בבדיקות שלי הרכב צורך 1 ל 17 בממוצע בנסיעה 70% בין עירוני.

זריז יחסית. הרכב מאיץ דיי מהר עד לכ 70 קמ"ש (יחס כ"ס לק"ג הוא לא רע בכלל), לאחר מכן התאוצה איטית יותר עקב המנוע הקטן.

בעל אופי. קצת קשה להגדיר את זה, אבל לרכב יש אופי יחודי! הוא מהנה לנהיגה, מעוצב בצורה חכמה מאוד ופשוט משהו בו שובה אותה הרבה יותר לעומת שאר המיניות (עשיתי נסיעות מבחן על כל רכבי המיני בשוק).

טיפולים זולים. לאייגו עלות טיפולים נמוכה הרבה יותר מאשר אחיותיה ה"צרפתיות". לא ברור לי סיבה אחרת מאשר גניבה של יבואני פיג'ו סיטרואן. כמו כן, במשא ומתן תוכל להוציא שנה נוספת של אחריות מלאה בחינם וטיפול ראשון חינם כמו שאני השגתי.. מה שלא ניתן להוציא בפיג'ו וסיטרואן.

עלויות שוטפות כמו ביטוח וטסט מאוד נמוכות.

אמינות (לפי סקרי אמינוצ בחו"ל הרכב מדורג בין הרכבים האמינים ביותר והזולים ביותר לתחזוקה).

חסרונות:

הגה חסר תחושה ולא מתקשר.

מתלים קשים יתר על המידה. ממש מרגישים כל באמפ.

אבזור דל מאוד

לסיכום,

אני ממש מרוצה מהרכב! עונה לי על מרבית דרישותיי!

אני חושב שרוב רובם של רוכשי הרכב מרוצים ממנו, והראייה לכך היא הכמות הנמוכה מאוד יחסית של רכבים אלו ביד 2 יחסית לכמויות שנמכרו.

פורסם
הי

חסרונות:

הגה חסר תחושה ולא מתקשר.

מתלים קשים יתר על המידה. ממש מרגישים כל באמפ.

אבזור דל מאוד

ו.

לגבי ההגה- לא מתקשר יותר מדיי אבל באופן כללי כפי שרשמתי כן מהנה לנהיגה ומתנהגת טוב על הכביש.

אם כבר הגיר ביחס ליפניות קצת מעורפל בשילוב עצמו(כמו לבחוש בתוך סיר) אבל כאמור משתלב מעולה עם המנוע(מחינת יחסי העברה).

פורסם

אצלנו יש C1 (ידנית) שכמעט וסוגרת כבר שנתיים, סך הכל מה שנכתב ע"י eitanm דיי מדוייק.

נ.ב

לפי דעתי החזית של הסיטרואן יותר יפה, וגם הפנסים האחוריים, זה כבר עניין אישי של טעם.

so far so good so what

פורסם

איך היא תהיה יותר כיפית אם זה אותו האוטו?

ולפי דעתי העיצוב פנים של ה107 C1 אייגו ממש עלוב. אמנם הC1 ממש זולה כרגע אבל אם מוסיפים ממש קצת קונים סקודה סיטיגו \ סיאט מיי או קיה פיקנטו, שהם הרבה יותר איכותיות לפי דעתי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...