Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מבקש המלצה ל) אוזניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה להתחדש לי באוזניות קשת חדשות.

תקציב באזור ה500 גמיש,אפשר לנצל את BLACK Friday בבאג.

שומע הכול, רוק, היפ הופ, דאבסטפ, טרנסים אלה העיקרים.

מה אתם ממליצים?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אורבן, זה היה ממש מיותר.

יאשה היה אמור לקפוץ עם המפתח שלו ולנעול ישר אחרי ההודעה שלי. אפילו רשמתי לו שורת הכנה בלבן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בצעתי חיפוש, ולא מצאתי תושבה מספקת(או בכלל).

מכיוון שיש לי ניסיון טוב עם AKG איך הK450?

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

רכשתי לפני שבוע באייבורי ב- 269, STEELSERIES שנועדו לכאורה לגיימינג, אבל הן מעולות (לטעמי) גם למוסיקה, בוודאי במחיר שלהן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא טוב גיימינג. לא טוב.

המילה (או יותר נכון ביטוי) מיועד לגיימינג הוא ביטוי שנועד לתת לגיטימציה ליצרנים לקחת מחיר מופקע על מוצרים לא איכותיים יותר מכל דבר אחר אחר שלא מוגדר)"לגיימינג" ועולה חצי. לדוגמא: קניתי לפטופ של אסוס ב1500$, מחשב זהה לחלוטין, עד רמת האותם רכיבים בדיוק (למען האמת קצת פחות טוב) של אותה אסוס עלה 2300$. עכשיו תסביר לי את זה, כנראה זה בגלל שהוא מבוסס על העיצוב של הf117.

בחזרה לנושא: קניתי זוג אוזניות כפתור ב30$ באחת החנויות שנחשבות להכי יקרות בקנדה (גיליתי את זה רק אחרכך), כלומר בטוח אפשר להשיג את אותן אוזניות גם ב15 או 20 דולר באינטרנט ואיך אני אגיד לך את זה? כמה ימים אחרי שמעתי מוזיקה בביטס של 200$ (סולו) לא היה הרבה יותר טוב, אם בכלל.

אני אחזור הבייתה ואראה איך קוראים להן, אני חושב שהן של head rush. אבל אני אתן לך תשובה מדוייקת כשאגיע הבייתה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לא טוב גיימינג. לא טוב.

המילה (או יותר נכון ביטוי) מיועד לגיימינג הוא ביטוי שנועד לתת לגיטימציה ליצרנים לקחת מחיר מופקע על מוצרים לא איכותיים יותר מכל דבר אחר אחר שלא מוגדר)"לגיימינג" ועולה חצי. לדוגמא: קניתי לפטופ של אסוס ב1500$, מחשב זהה לחלוטין, עד רמת האותם רכיבים בדיוק (למען האמת קצת פחות טוב) של אותה אסוס עלה 2300$. עכשיו תסביר לי את זה, כנראה זה בגלל שהוא מבוסס על העיצוב של הf117.

בחזרה לנושא: קניתי זוג אוזניות כפתור ב30$ באחת החנויות שנחשבות להכי יקרות בקנדה (גיליתי את זה רק אחרכך), כלומר בטוח אפשר להשיג את אותן אוזניות גם ב15 או 20 דולר באינטרנט ואיך אני אגיד לך את זה? כמה ימים אחרי שמעתי מוזיקה בביטס של 200$ (סולו) לא היה הרבה יותר טוב, אם בכלל.

אני אחזור הבייתה ואראה איך קוראים להן, אני חושב שהן של head rush. אבל אני אתן לך תשובה מדוייקת כשאגיע הבייתה.

אתה צודק וטועה. למרות שהחלקים הם אותם חלקים במחשבים, מחשב הגיימינג הוא בעל בניה ואיכות חומרים טובה הרבה יותר ומתאימה למשימות תובעניות כמו משחקים. האם זה שווה עוד 800 דולר? כול אחד והשיקולים שלו.

מבלי לפקפק בכישורי השמיעה שלך, אבל אם קנית אונזיות כפתור ב 30 דולר שהם טובות יותר מאוזניות קשת של ביטס, אני קונה אותם ממך ב 60 דולר, מה אתה אומר?

פורסם

בזמנו קניתי AKG 324p שהם ממש טובות, ואני רוצה להשתדרג האלה.

בגלל זה התקציב, והדרישה לאוזניות קשת.

ההונדה סיויק מטוס.

פורסם

ATH M50 בגבול העליון של התקציב.לפי דעתי האוזניות הכי טובות שאפשר לקנות בסכום זה. מצויונות בכל סוגי המוזיקה .אני נהנה מהם מאוד

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא כתוב על האוזניות שלי כלום, אז אני לא יכול להגיד לך של אי זה חברה הם

מבלי לפקפק בכישורי השמיעה שלך, אבל אם קנית אונזיות כפתור ב 30 דולר שהם טובות יותר מאוזניות קשת של ביטס, אני קונה אותם ממך ב 60 דולר, מה אתה אומר?

בכיף, רק תגיד לאן לשלוח אותן. 8)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הביטס לא טובות בכלל, אוברייטד לגמרי, מזלי שקיבלתי אותן במתנה ולא רכשתי מכספי (מדובר על הסולו, כן?)

יש לי אוזניות קשת של סנהייזר (HD 555), מעולות, פשוט מעולות!

פורסם

הביטס מעולות לכאלו ששומעי ראפ לדעתי רק,

מדביקות באסים בלי הרף ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

• תוכן חדש...