Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ בקניית) פיאט פנדה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי צביעת גג הרכב- אומר זאת כך, תחפש רכב אחר. המשמעות של זה היא גבוהה סחירותית במקרה הטוב, ואין סיבה לרכוש רכב 2011 עם גג צבוע. יש לזה ירידת ערך בוודאות, ועדיף שאתה לא תהיה זה שיספוג אותה. האם דיווחו לך על צביעת הגג לפני שלקחת את הרכב לבדיקה?

בקשר לטיפולים רק אצל מורשה פיאט- זה לא נכון. יש חוק שאומר שרכב יכול להיות מטופל בכל מוסך מורשה משרד התחבורה, בתנאי שיש לכך תיעוד תאריך, ק"מ, מה נעשה בטיפול ובאילו חלפים השתמשו (מקטי"ם וכו') ובטח עוד כמה דברים ששכחתי.

מה שכן, במוסך מורשה היבואן אתה יכול להיות שקט שהטיפול בוצע עם נוזל קרור מתאים (פארפלו, צבע אדום) וכו'.

נ.ב- אתה יכול להעלות לפה את הבדיקה?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אני גם חושב שצביעת גג תרתיע אנשים מלקנות את הרכב,אלא אם אתה תחזיק אותו להרבה זמן.

למה צבעו אותו ? שריטה? משהו נפל עליו?

לדעתי או שיוריד לך מחיר או שתחפש רכב אחר,סך הכול רכב בן שנה וכבר עבר צביעה רצינית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממה שידוע לי קל אוטו מטפלים במוסך מורשה של פיאט. מישהי שאני מכיר שקנתה מהם פנדה לאחרונה, במסגרת הדיל בוואלה, אפילו נשלחה לקחת את הרכב מהמוסך המרכזי בראשון לאחר שעבר שם בדיקה ותיקונים שהיו צריכים לעשות. משהו מריח לא טוב לפי התיאור שלך אז במקומך הייתי בודק יותר לעומק. לי כבר ניסו לעשות תרגיל בעבר עם פולו 2011 כשאמרו לי שלא עברה שום דבר וכשחפרתי והלכתי למוסך המרכזי גיליתי שעברה גם עברה והחליפו ראש טורבו ועוד דברים...

פורסם

בקיצור - גם מחיר גבוה ב-1000 שקל ממה שהם בד"כ מוכרים את הרכב, גם צביעת גג על רכב בן שנה וגם צמיגים לא זהים.

הרכב הזה עבר זימבור רציני והמחיר צריך להיות 3-4 אלף שקל פחות וכמובן שאתה חייב להחזיק אותו 3-4 שנים כדי שביום המכירה לא יורידו לך הון תועפות. אם תחזיק אותו זמן רב יחסית אז אין הרבה לאן לרדת מרכב ששווה 20K.

• תוכן חדש...