Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ בקניית) פיאט פנדה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית אני חייב לציין כי אני חדש פה בפורום וזו ההודעה הראשונה שלי פה, ומאוד התרשמתי מתשובות חברי הפורום לגבי השאלות השונות כאן, זה מאוד עזר לי בדרך לחפש רכב, שאפו!

אגש לשאלה,

קיבלתי הצעה מקל-אוטו, פיאט פנדה 2011 (הדגם עם ההוספות הקטנות, 69 כ"ס, 2 כריות אוויר, בקרת יציבות)

נתונים: קילומטרז' - 31K , מחיר - 40K , יד ראשונה מהשכרה, ויש עדיין אחריות יצרן מלאה.

הרכב הגיע לסניף, אך שמתי לב לכמה דברים... ראשית, הרכב בצבע אדום ארגמן (לפי מה שאמרו) כשפתחתי את מכסה המנוע שמתי לב שיש מין השפרצות צבע וזה נראה כאילו שצבעו את הרכב מחדש, שאלתי לגבי העניין והסבירו לי שהם עושים כל פעם תיקונים קוסמטיים לפני שהם מציגים את הרכב למכירה, לא הבנתי מה הקטע הזה, כי שמתי לב לפתע שיש על האוטו סימני חריטה בצדדים שלו, הם אמרו לי שאפשר לתקן את השריטות למעט החריטות (היו לפחות 2 רציניות)

כמו כן שמתי לב לג'נט השמאלי וראיתי שהוא מעט עקום, הם אמרו שהם יחליפו את זה ויעשו פוליש ווקס לשריטות אבל מבחינת מחיר - אין מה לדבר.

ביצעתי נסיעת מבחן על הרכב, סך הכל ההתנהגות טובה, ההגה יציב, ברקסים מרגישים תקינים וההילוכים בסדר, אך יש לי מעט חששות לגבי העניין הזה של הצבע, לך תדע מה הסיפור האמיתי מאחורי זה.

מה דעתכם ? כדאי/לא כדאי ללכת על זה?..

אני חייב לציין שזה אפילו חורג מהסכום שלי, ואני הולך פה על כל הקופה מפני שהרשתי לעצמי לחפש רכב עד 30K אבל אחרי חרישה רצינית ביד 2 החלטתי לבדוק את ההצעה בקל אוטו.

אודה לכם על מענה :)

פורסם

המחיר מאוד מאוד אטרקטיבי, אבל מה שאתה מתאר נשמע קצת מדאיג (אני לא איש מקצוע). כשאתה פותח את מכסה המנוע איפה יש השפרצות צבע בדיוק? ב 2011 לא צבעו את הדפנות של המרכב מתחת למכסה המנוע בצבע הרכב כפי שהיה בפנדה בעבר.

כדאי שתיקח את הרכב לבדיקה מקיפה ואז תחליט...

פורסם

אומנם אין לי ניסיון עם קל אוטו, אבל מניסיוני, באופן כללי תיקוני הפחחות והצביעה שמתבצעים בחברות ההשכרה לרוב יהיו ברמה נמוכה מאוד. אין בכך כדי להעיד על חומרת הנזק שנגרם לרכב טרם הטיפול - את זה מכון בדיקה או פחח טוב יוכל לאבחן.

אבל כן, בגדול הם בהחלט אינם מקפידים על צביעה נאותה ובכלל זה גם שמירה על שאר החלקים מפני נתזים של צבע.

לא הייתי פוסל את הרכב רק בגלל זה, רק אל תוותר בשום פנים ואופן על בדיקה מדוקדקת. אם הדבר אפשרי, היכנס לאחד מהמוסכים המורשים של סמל"ת ובקש לקבל את היסטוריית הטיפולים של הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

סוחר אוטו גדול יהיה טיפש אם הוא ימכור לך רכב עם פגיעות שלדה או מה שנראה "פגיעות בדרגת חשיבות גבוהה" מבלי לציין זאת. זאת עבירה בוטה על החוק, בית המשפט לא רק יחייב אותו לבטל את העסקה, אלא גם יפצה אותך. החוק מכסה אותך מבחינה זאת גם אם תקנה את הרכב בלי בדיקה או לצורך העניין אפילו דרך האינטרנט מבלי לראות אותו פיזית.

אבל האם אתה יכול לסמוך על הסוחר למרות שהחוק בעניין ברור? אם אתה ממש מעוניין ברכב (שהוא מאוד מבוקש בשוק והמחיר הנדרש עבודו כאן סביר) - קח אותו לבדיקה. יתכן ומדובר היה בחבלות חיצוניות קלות שפשוט תוקנו באופן חובבני. סיבה נוספת לבצע בדיקה - יתכן ויעלו על עוד בעיות בלאי שקל-אוטו יסכימו לתקן על חשבונם (ולחסוך לך כמה שקלים).

רכישת רכב עם חריגה מהתקציב היא לא דבר פשוט - אתה חייב להשאיר מזומנים בצד להוצאות הצפויות לך - ביטוח, טסט (אם צפוי בקרוב), טיפול 30K אם טרם בוצע. רכב עירוני שעבר הרבה רגליים גסות של שוכרים עשוי להחזיר את נשמת המצמד והבלמים לבורא מוקדם מהצפוי, תביא גם זאת בחשבון.

פורסם

תודה רבה על המענה,

אכן, לא צבעו את הדפנות של המרכב מתחת למכסה המנוע בצבע הרכב כפי שהיה בפנדה בעבר

יש לציין כי הרכב עדיין נושא אחריות יצרן לעוד כשנה וחצי(קצת יותר) וקל אוטו מתחייבת לקנות את הרכב לאחר תקופה של משנתיים עד חמש שנים.

אני חושב לקחת אותו מחר לבדיקה במכון שאני בוחר ולראות את התוצאות, אם למישהו יש דעה אחרת אשמח לשמוע גם .

פורסם

המחיר לא אטרקטיבי כי חבר שלי קנה לפני שבועיים אחת עם 28K על השעון במחיר של 39 אלף ש"ח. ככה שיש לאיפה להוריד, לכיוון של 39 אלף ש"ח לפחות...

פורסם

דיברתי איתם לגבי המחיר אבל בגלל שהמבצע נגמר כביכול הם רצו יותר בגלל שזה היה הקילומטרז׳ הכי נמוך שנשאר במלאי, אז סיכמנו על 40, וגם במודעת פירסום היה רשום: החל מ39,900 ש״ח

פורסם

ההשפרצות הגיעו ככה מהמפעל.

תרימו כל מכסה מנוע של פנדה ותסתכלו על הפח מהצד הפנימי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

אם ההשפרצות הללו כמו אצלי בתמונה אז זה תקין,מעבר לזה כמובן לקחת רכב לבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דיברתי איתם לגבי המחיר אבל בגלל שהמבצע נגמר כביכול הם רצו יותר בגלל שזה היה הקילומטרז׳ הכי נמוך שנשאר במלאי, אז סיכמנו על 40, וגם במודעת פירסום היה רשום: החל מ39,900 ש״ח

המבצע היה 37K והם אמרו לחבר שלי שהמחיר הוא 39K בגלל שזה הק"מ הכי נמוך שיש במלאי :lol:

פורסם

חברה. פרופורציות...לקנות רכב שנת 2011 בכזה מחיר זו מציאה, גם ב 39990 וגם ב 37999.99...זה מחיר שערורייתי לאחלה רכב. מה שאני אומר זה שאם מצא חן בעיניך והבדיקה סבבה, במקומך לא הייתי מהסס.

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני די מסכים עם dr6633 בקשר לרכב..

אגב הם אמרו לי שהם מתחייבים לתקן כל ליקוי למעט צמיגים וכיוונם

מחר אני אעדכן אותכם אחריי הבדיקה ונקווה שיילך טוב :-)

פורסם

אני רק אומר - שאפשר להוריד עוד 1000 ש"ח. לפחות לנסות.

ולא, זה לא מחיר "שערורייתי", זה מחיר הגיוני ביותר, בהתחשב בעובדה שהרכב מיושן מאוד ועולה כחדש, אחרי מיקוח בחברה - 58K.

סה"כ מדובר ברכבים של השכרה יומית, כל יום נהג אחר - הם עושים עליהם קופה נאה ובגלל אופי ההשכרה השוחק הם מוכרים אותם במהירות כדי שלא יווצרו נזקים קשים. הפחתה של 20% זה מה שנהוג בענף וזה מחיר הגיוני לחלוטין.

פורסם

עידכון:

בדקתי את הרכב בקומפיוטסט בת"א

הבדיקה יצאה תקינה כמעט לחלוטין למעט נזילת שמן מהתיבת הילוכים הידנית, גילו שצבעו את גג הרכב, יש טיפה פגמים בצד הרכב אבל לא מדובר בשילדה או תאונה שהייתה לו, הוחלפו לו 2 צמיגים והם לא תואמים.

עכשיו לגבי טיפולים/אחריות יצרן:

שאלתי לגבי ספר טיפולים, אמרו שהרכב עשה בדיקה אחת בלבד אצל מוסך "מורשה משרד הרישוי".

ולגבי אחריות היצרן (נשאר עוד כשנה וחצי) שאלתי לגבי המצאות התעודה ואמרו שאין תעודה אבל אני יכול לברר את העניין במוסך המורשה ולראות שהרכב עדיין באחריות, המוזר הוא שאני יודע בפירוש שאם אתה לא מטפל ברכב במוסך מורשה של פיאט, האחריות לא תהיה תקפה,

מה אני אמור לעשות ?

פורסם

חבר'ה סורי על ההקפצה, הנושא נורא חשוב זה נראה לי קצת חשוד ואני לא רוצה להסתמך על האחריות שקל אוטו מביאה, אלא על אחריות היצרן, ואני יודע שצריכה להיות תעודה, אני רוצה לעשות את זה כתנאי לסגירת העסקה.

• תוכן חדש...