Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש המלצה לקניית רכב ראשון לנהג צעיר

סכום : 25 אלף שקל פלוס מינוס

אוטומוט , חסכוני עד כמה שניתן , בטיחותי ואמין

עדיף חברה גרמנית\יפנית

פורסם

רגע של נוסטלגיה: הרכב הראשון שלי נרכב לפני עשור בערך ב3,200.. רנו 9 חביבה.. חח

אני ממליץ על יונדאי אלנטרה, תוכל למצוא שנתון גבוה במחיר הזה והיא יחסית זולה: בביטוח, בחלקים ובטיפולים.

צריכת דלק ממוצעת שלה היא 1:11.. זה הרכב הקודם שהיה לי והייתי מרוצה ממנו מאוד. במשך שנתיים לא חוויתי תקלה.

פורסם

איכשהו אלנטרה ובטיחות לא ממש הולך ביחד, כי יש לה 3/5 כוכבים במבחני הריסוק.

בתקציב הזה הייתי שוקל אם אפשר גיר ידני, את הרנו קליאו B II. לחפש אחת שמורה בלי הרבה ק"מ, יד 1-2, מקסימום יד 3, היסטוריית טיפולים מסודרת, זה רכב שיכול להראות אמינות טובה אם טיפלו בו כמו שצריך וימשיכו לטפל בו כמו שצריך. והיא גם יותר בטיחותית מהאלנטרה, למרות היותה קטנה, ובנוסף לכך גם חסכונית.

גם פיאט פונטו ספייס ELX יכולה לבוא בחשבון עם גיר ידני או גיר רציף, קרא על הרגישויות שלה בפורום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז ככה..

תודה רבה על התגובה , אבל אני ואבי נעולים על יפני\גרמני

יש הצעות ספציפית לחברה גרמנית\יפנית?

תודה! :]

פורסם

חבל שאתה עקשן ומקובע.

גרמניות בתקציב שלך לא בהכרח כל כך אמינות.

קוריאניות כמו אלנטרה או גטס שהצענו לך אמינות לא פחות ממכוניות יפניות.

אם אתה בכל זאת מתעקש (למרות שאתה סתם מתעקש) אז דייהטסו סיריון או YRV.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גרמני (אני משער שמדובר רק ב-VW), אמין, אוטומטי וחסכוני בתקציב שלך - אין. אז תרד מזה.

המכונית הכי בטיחותית בתקציב שלך היא המגאן II, היא גם תהיה קרוב לוודאי הכי מאובזרת. אבל במיוחד בגרסה האוטומטית היא לא ממש חסכונית וממש לא אמינה וזולה לתחזוקה (אם כי זה המון עניין של מזל ובחירה קפדנית של המכונית בשוק).

יפניות בתקציב שלך תהינה יחסית מיושנות. הסיריון המומלצת תהיה מודל 2005 ומעלה ("צורה חדשה") ותדרוש ממך למתוח את התקציב על מנת למצוא אחת מוצלחת.

YRV לא רוסקה באופן מסודר, כנראה לא מדובר במכונית הבטוחה ביותר מהשנתונים האלו.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול למצוא פולו משנתונים 2001-2003(הדגם עם הפנסים העגולים פחות יפה אך יותר מומלץ מבחינת אמינות)

הייתה בבעלותי מספר שנים-אוטו חסכוני,אמין(מלבד תקלות גיל סבירות)ובטיחותי.

קח בחשבון שחורך אספלט הוא לא(בדיוק מה שאתה צריך)

חיפוש קצר הניב ביד 2 פולו שנת 2003 יד שלישית עם 120K

במידה ותצליח למתוח מעט את התקציב תוכל למצוא רכבים באותה שנה עם נתונים טובית יותר.

בקיצור-אני ממליץ.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...