Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סמארטפון לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכרון הראם של האקספיריה הוא כחצי ג'יגה (512) לעומת הגלקסי אחד.

המצלמה של האקספיריה היא 5 מגה פיקסל, לעומת הגלקסי 8.0.

מהירות המעבד של האקספיריה הוא 1, לעומת הגאלקסי 1.2.

מפרט טכני מלא תוכל לראות בקישורים הבאים:

סוני אקספיריה גו

סמסונג גלאקסי 2

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ויש לו גם מצלמה קדמית שאין לGO וגם המסך שלו גדול יותר, אבל מה הקשר? הבחור לא ביקש את המכשיר הכי חזק שאפשר למצוא, אלא מה שיענה לו לצרכים ובמחיר נמוך. מכיוון שהוא דיבר על מכשיר שמשמש חייל קרבי, נראה לי הגיוני ללכת על מכשיר שנכנס לכיס בקלות וגם עמיד בתנאי שטח. הגלקסי 2 זו חתיכת לבנה להסתובב איתה למי שצריך לדחוף את הנייד שלו לכיס של דגמ"ח.

לגבי הSPEC: מעבד 1 לעומת 1.2 זה לא משהו ליפול ממנו. במצלמה, 5 MP לעומת 8 זה בסה"כ ההבדל בגודל המקסימלי שבו ניתן להדפיס את התמונות אח"כ, נתון דבילי להפליא למצלמה שמשמשת בסופו של יום להעלות תמונות לפייסבוק (ובשתיהן אין שום בעיה להדפיס תמונות 10X15 סטנדרטיות). מבחינת איכות תמונות- הן לא נופלות אחת מהשניה (יש לי 3 מכשירי גלקסי 2 במשפחה).

לגבי השאר אתה צודק, הGO לא מתיימר לעמוד באותה קבוצה עם הגלקסי 2, הוא מוגדר כמכשיר לקהל ה"ביניים", לא פרימיום.

אנחנו מדברים על הבדלים של 500 שקל בין שני המכשירים. האם זה מצדיק את זה?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אנחנו מדברים על הבדלים של 500 שקל בין שני המכשירים. האם זה מצדיק את זה?

מצדיק בהחלט.

בגלל שהמכשיר הוא "פרימיום" כהגדרתך, יש לו תמיכה רחבה יותר. הוא עתיד לקבל עוד מעט אנדרואיד 4.1.

המכשיר רץ יותר חלק מה גו. כמעט ללא לגים.

קניה בהחלט משתלמת.

אם הוא עוד לא גמר את שירותו הצבאי, והא עדיין אמור להתפלש בחול,מים,בוץ, אז אולי עדיף באמת האקספיריה.

פורסם
חכה לדור הבא של הנקסוסים. משתווים לSIII עם תמחור של 400$

אמור להתאים לך.

+1

ע"פ השמועות האחרונות, סמסונג מוציאים נקסוס חדש בעוד 10 ימים, מתוצרת LG.

תהיה לו חומרה של גלקסי 3 עם שיפורים פה ושם(מצלמה 12 מגהפיקסל במקום 8, לדוגמא), תהיה לו גרסת אנדרואיד הכי מתקדמת ללא שטויות ובאגים של יצרניות אחרות.

וגולת הכותרת כמובן היא המחיר- 400 דולר. במחיר כזה, אין שום סיבה לפזול לשום סמארטפון אחר.

פורסם

ע"פ השמועות האחרונות, סמסונג מוציאים נקסוס חדש בעוד 10 ימים, מתוצרת LG.

באיזה יקום המשפט הזה נשמע לך הגיוני!?

השמועות מדברות על טלפון נקסוס חדש תוצרת LG שמתבסס על האופטימוס G.

רחוק מאוד מרזולוציה מחפירה

רק רזולוציה אחת מהרזולוציה הכי נמוכה (320x240) זה לא רחוק ממחפיר זה די קרוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
מצדיק בהחלט.

בגלל שהמכשיר הוא "פרימיום" כהגדרתך, יש לו תמיכה רחבה יותר. הוא עתיד לקבל עוד מעט אנדרואיד 4.1.

המכשיר רץ יותר חלק מה גו. כמעט ללא לגים.

קניה בהחלט משתלמת.

אם הוא עוד לא גמר את שירותו הצבאי, והא עדיין אמור להתפלש בחול,מים,בוץ, אז אולי עדיף באמת האקספיריה.

הGO מקבל עדכון ICS בימים אלה, ואמור לקבל JB בסביבות דצמבר. דוקא בקטע הזה סוני אמנם איטיים להפליא, אבל תומכים גם במכשירי המיד-ריינג' שלהם.

אני לא חווה שום לגים ב GO, גם לא בהשוואה ל-SG2 עם אנדרואיד 2.3.7 (כמו שאצלי עכשיו).

בכל מקרה, אין לי שום כוונה לפסול את ה SG2 כמכשיר ראוי. כל אחד ושיקוליו הוא.

רק רזולוציה אחת מהרזולוציה הכי נמוכה (320x240) זה לא רחוק ממחפיר זה די קרוב.

אוקיי, מקבלת. אבל שוב- בשימוש בפועל, ל"מחפירות" הזו אין ביטוי (אלא אולי בשימוש רב לצפייה בסרטים), ואין בעיית תאימות לאפליקציות. הכל בסופו של דבר מסתכם לשאלה של עלות מול תועלת, בהתאם לצרכים האינדיבידואליים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
ה

אני לא חווה שום לגים ב GO, גם לא בהשוואה ל-SG2 עם אנדרואיד 2.3.7 (כמו שאצלי עכשיו).

ב ICS אין כמעט לאגים, שוליים בעיקר.

לגביי הרזלוצייה, היא יכולה להפריע בזום (אתרי אינטרנט, תמונות).

פורסם

לא קונים מכשיר שהוא לא נקסוס, אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה (Note II). בטח ובטח שלא קונים טלפון ברזולוציה של פחות מ800x480 (מבחינתי טלפון עם מסך ירוד מזה אפשר לשים ישר בפח, אי אפשר להשתמש בו לגלישה באינטרנט). האקספריה פשוט לא שווה את הכסף, מבחינת התוכנה (אנדרואיד 2.3? באמת...) ומבחינת המסך (חרפה).

אני רואה בזאפ שאפשר להשיג את הגלקסי נקסוס ב2000 ש"ח, זה בדיוק מה שהייתי קונה. זה לא הרבה יותר מהאקספריה והמכשיר נמצא בעולם אחר לגמרי, גם מבחינת חומרה וגם תוכנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שימו לב של SGS2 אין עדיין עדכון JELLYBEAN רשמי, הגרסאות שיש כרגע של JELLYBEAN לא כוללות את ה HARDWARECOMPOSER שהוא בעצם כל פרוייקט ה PROJECT BUTTER של גוגל שאחראי בעצם להעלות את ה FRAMES PER SECOND ל 60.

אני גם עם SGS2 ואני תלוי בסמסונג שאו שישחררו את קוד המקור או שיוציאו גרסה ל JELLYBEAN, אם היה לי NEXUS לא הייתה לי את הבעיה הזו.

אני עם S2 לא תלוי באף אחד חוץ מעצמי כי המכשיר עם ROOT ואני יכול להתקין עליו מה שאני רוצה. לא יודע בנוגע ל-JB רשמי אבל יש לי רום JB והוא בפירוש עובד טוב יותר מה-ICS שהיה לי קודם.

ב ICS אין כמעט לאגים, שוליים בעיקר.

לגביי הרזלוצייה, היא יכולה להפריע בזום (אתרי אינטרנט, תמונות).

ב-ICS היו לי די הרבה לאגים מעצבנים, שנעלמו כליל עם JB.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
באיזה יקום המשפט הזה נשמע לך הגיוני!?

השמועות מדברות על טלפון נקסוס חדש תוצרת LG שמתבסס על האופטימוס G.

איזה קטנוני.... :-)

בדיוק חזרתי מהעבודה אז התבלבלתי. הכוונה הייתה ברורה.

פורסם

ב-ICS היו לי די הרבה לאגים מעצבנים, שנעלמו כליל עם JB.

לא יודע אם איזה רום היית. המכשיר שאני התעסקתי איתו היה עם רום של סלקום ועד כמעט חלק. כמעט.

פורסם

קספיריה U מכשיר מצוין, גם ההמלצות ברשת חיוביות.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
לא קונים מכשיר שהוא לא נקסוס, אלא אם יש סיבה ממש ממש טובה (Note II). בטח ובטח שלא קונים טלפון ברזולוציה של פחות מ800x480 (מבחינתי טלפון עם מסך ירוד מזה אפשר לשים ישר בפח, אי אפשר להשתמש בו לגלישה באינטרנט). האקספריה פשוט לא שווה את הכסף, מבחינת התוכנה (אנדרואיד 2.3? באמת...) ומבחינת המסך (חרפה).

אני רואה בזאפ שאפשר להשיג את הגלקסי נקסוס ב2000 ש"ח, זה בדיוק מה שהייתי קונה. זה לא הרבה יותר מהאקספריה והמכשיר נמצא בעולם אחר לגמרי, גם מבחינת חומרה וגם תוכנה.

לא עדיף לו להמתין? כשהנקסוס החדש מבית LG יצא מחירו הגלקסי נקסוס אמור לרדת למתחת ל 2000 ש"ח.

אני גם שמתי עין על הגלקסי נקסוס אבל מתלבט אם להתאפק עוד חודש ולחסוך כמה מאות שקלים.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

גם אם הוא יצא עוד חודש יקח לפחות עוד כמה שבועות עד שיגיע לארץ ואז עוד חודש או שניים עד שהמחיר ירד לתמחור סביר ולא עושק של fanboys. ובכלל עד כמה המחיר (של הנקסוס הנוכחי) יכול כבר לרדת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...