Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה סמארטפון לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וגולת הכותרת כמובן היא המחיר- 400 דולר. במחיר כזה, אין שום סיבה לפזול לשום סמארטפון אחר.

חכה שזה יגיע לישראל :rolleyes:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא עדיף לו להמתין? כשהנקסוס החדש מבית LG יצא מחירו הגלקסי נקסוס אמור לרדת למתחת ל 2000 ש"ח.

אני גם שמתי עין על הגלקסי נקסוס אבל מתלבט אם להתאפק עוד חודש ולחסוך כמה מאות שקלים.

מסכים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האמת שהנוט 2 מחרמן בטירוף, הפונקציונליות שהתווספה לו עם העט מרשימה מאוד.

גם לזה אני מסכים. עכשיו שיש לי נקסוס 7, אני כמעט לא משתמש בטלפון לכלום חוץ משיחות וtethering. במחיר של גלקסי אס שלוש הייתי קונה נקסוס 7 וטלפון זול, או אם ניקח את מחירי ארה"ב ישר מגוגל, פשוט קונה נקסוס 7 וגלקסי נקסוס, זה 200 ו350 דולר בהתאמה, פחות ממחיר של אס שלוש והרבה פחות מאייפון חמש. זה כי השימוש שלי במכשיר הוא כמעט רק ווב ואימיילים, והרבה מהם. אחרי שהשתמשת במסך 7 אינץ' וכרום אמיתי, אתה לא חוזר אחורה.

האופציה השניה היא כמובן נוט2.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
גם לזה אני מסכים. עכשיו שיש לי נקסוס 7, אני כמעט לא משתמש בטלפון לכלום חוץ משיחות וtethering. במחיר של גלקסי אס שלוש הייתי קונה נקסוס 7 וטלפון זול, או אם ניקח את מחירי ארה"ב ישר מגוגל, פשוט קונה נקסוס 7 וגלקסי נקסוס, זה 200 ו350 דולר בהתאמה, פחות ממחיר של אס שלוש והרבה פחות מאייפון חמש. זה כי השימוש שלי במכשיר הוא כמעט רק ווב ואימיילים, והרבה מהם. אחרי שהשתמשת במסך 7 אינץ' וכרום אמיתי, אתה לא חוזר אחורה.

האופציה השניה היא כמובן נוט2.

אתמול שחקתי דקות ארוכות עם המכשיר, ללא ספק שיפור ניכר מהנוט 1.

מכשיר מדהים ולא הרבה יותר גדול מהS 3 כשהם אחד ליד השני, אולי על הנייר זה נראה גדול יותר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי לעקוב קצת אחרי השקת הנקסוס החדש, ולא הבנתי האם שווה/משתלם להשקיע ולהתאמץ להשיג אותו. האם באמת השוק התהפך וכל שאר הסמארטפונים בתקציב לא שווים ולא כדאיים יותר? (Sgs2/ galaxy nexus)

אגב שני המכשירים האלה- ראיתי חנות בזאפ ששמה קאמרה-אילת שרשמה ממוקמת באילת, בה מחיר הsgs2 הוא 1800 ומחיר הנקסוס הוא 1900. האם בהזמנה טלפונית/אינטרסנטית המחירים נשארים זהים, גם אם המשלוח אינו לאילת?

כמו כן האם במחיר כזה כדאי לקנות?

פורסם

תקנה מה שבא לך, קשה ליפול עם אף אחת מהאופציות שהועלו.

רק אוסיף אזהרה לגבי הנוט - קשה לתפעול ביד אחת,

לפחות עבור בעל ידיים ממוצעות כמוני.

בקיצור, לא לאלה שמדברים הרבה ו/או זזים תוך כדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לא האנס? יש אוזניית BT והמכשיר נשאר בכיס.

אישית יש לי בעיה עם 4.7 ככה שאני אפילו לא חושב על נוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

דוגמה פשוטה:

אתה עומד ברכבת הקלה, נאחז בשארית כוחותיך עם יד אחת באיזה שהוא זיז פנוי,

עם נהג קרון/קטר שתחביבו להעיף זקנות על הרצפה.

תנסה להקיש על "לוח" המקשים באיזו מערכת ניתוב שיחות כלשהי.

הצלחת בלי להפיל את הנייד? מעולה, גש לראיון עבודה אצל פן וטלר.

אני מאוד מרוצה מהנוט וכל היום גולש בו ומשרבב רשימות וציורים עם העט,

אבל לשימוש אינטנסיבי כטלפון? עדיף נייד, ולא פאבלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האנס, כאחד עם ידיים ממוצעות מינוס אני מגיע בקלילות לכול מקשי הספרות. להגיד שזה קל כמו עם מסך 4 אינץ? לא. להגיד שזה משימה עילאית? גם לא.

מה שכן, לשלוח הודעות באמת אי אפשר עם יד אחת בצורה נורמלית(לי לפחות).

לכול המעוניינים, אני בהמשך היום אצלם את גודל הידיים שלי, ואת התפעול עם הנוט 2 ביד אחת

פורסם

המחשה של גודל כף היד:

20121205114537.jpg

20121205114603.jpg

תפיסה מלאה של הפלאפון ללא מאמץ:

20121205114937.jpg

תפיסה חלקית של הפלאפון(האנס צדק חלקית):

20121205115031.jpg

כתיבת הודעה במכשיר עם יד אחת, לא מצליח להגיע עד הסוף עם מאמץ:

20121205115122.jpg

מקווה שנהניתם מדוגמנות הידיים :lol:

פורסם

הרגת אותי... חביבי, יש לך ידיים גדולות מהממוצע.

תתחדש ותיהנה!

• תוכן חדש...