Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לעבור ל- HOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההורים שלי לפני 3 חודשים עברו להוט.

זה קרה בהמלצתי כשראיתי שהם פשוט לא צופים בסדרות בכלל (שזו הסיבה היחידה למה לי יש YES)

החסכון שלהם יצא מטורף כי הייתה להם ממש דראק של תוכנית באינטרנט/טלפון (ככה זה כשלא בודקים 4 שנים כמה מחייבים אותך)

החסכון הגיע לקרוב ל250 שקלים בחודש.

אישית נגמרת לי ההתחייבות ליס לאחר 3 שנים בעוד 3 שבועות, אני מתכוון לומר ליס ביי ביי אם הם לא יורידו את המחיר בצורה משמעותית.

בעיקר כי אתמול קיבלתי מהם תגובה שהסדרות להן אני מחכה (משרשור אחר) יגיעו רק בעוד כמה חודשים.

לגבי הוט - ב3 חודשים האלה לא היו ניתוקים או בעיות מיוחדות, בסך הכל בסיידר.

פורסם

במו"מ האחרון שלי עם יס לפני מספר חודשים המחיר ירד בכמה עשרות ש"ח לחודש - אם כי במחיר הורדת 1-2 ערצים שמבחינתי אינם חיוניים.

איני יודע מה מצב שירות הלקוחות שלהם, אבל בפעם האחרונה שניסיתי להשיג את שירות הלקוחות של הסלולר שלהם התיאשתי, עלה להם באובדן קו (נוייד לגולן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך מבחינת ה- VOD ב- HOT? יש להם תכנים שווים בחינם?

זמן ההעברה בין ערוצים התקצר או שעדיין אפשר להכין קפה בין ערוץ לערוץ?

איך הטלפון הביתי שלהם עובד?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אנחנו עברנו להוט לפני חודש.

הלכנו על הטריפל.

קו טלפון 500 דקות לכל היעדים(שיש הפסקת חשמל קח בחשבון שאין קו בניגוד לבזק)

אינטרנט 12 מגה והוט כספק- לא חוויתי שום בעיות, האינטרנט מהיר וגם המענה בשירות לקוחות מאוד מהיר.

לקחנו 5 ממירי HD שאחד מהם הוא ממיר מקליט, ערוצי בסיס+3 חבילות ו3 ערוצי 'פרימיום'

כל העסק 314 ש''ח כולל מע''מ.

הממירים מאוד מהירים, לדעתי יותר מהירים מיס, הVOD עמוס בסדרות וסרטים.

אחרי 10 שנים ביס, עברנו להוט והאמת זה ממש לא נופל, אפילו אני מוצא את עצמי רואה יותר טלויזיה מבעבר(לא יודע אם זה טוב).

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

היי בר. הייתי בעבר לקוח הוט, לעולם לא עוד.

נכון לפני כשנתים ולדעתי בלבד: העבירו כבלים מכוערים בבית.ויאודי- טכנית בסדר גמור. הקלטה- בסדר גמור. בעיות טכניות- בינוני.

תכנים- לטעמי פחות טוב, ניתן לויכוח. נתינת ציוד משומש לעיתים ללקוח - בעייתית ומלמדת הרבה.

הבעיה העיקרית אינה ביומיום אלא כשיש בעיה: בעיה טכנית, בעיה בגבייה- גבייה לא נכונה וזה קורה לא פעם. השרות.

אחסוך ממך ספורים ארוכים ומתישים ואגיד לך ש בשיחה או מחלוקות עימם ,תתהה אם הם עד כדי כך מרושלים ושלומיאלים או שהדברים נעשים בכוונה. נראה ששתי התשובות עלולות להיות נכונות.קטונתי מלהבין.

שילוב החוצפה, חוסר היעילות והרמה הנמוכה בהם נתקלתי, הם על קצה המזלג.

אם כמה עשרות שקלים בחודש יצילו אותך- ניחא. אם לא, אין שום סיבה שתעשה זאת לעצמך, חבל.

נ.ב זוכר את שרשור הקיטור על אל על? מניח שאתה צודק אך הכי פשוט- לא לטוס עימם.

קח ויישם בעניין הזה. יס רחוקים משלמות אך מתחריהם- בליגה משל עצמם.

מבחינתי- הביאו את חוסר השרות לדרגת שלימות.

חבל על עצביך, חבל על זמנך.

זו רק דעתי, מהמקרה הספציפי שלי.

מקווה עבורך שלא תלמד לדעת מנסיון עד כמה עצתי טובה.

פורסם
לא יודע איך להסביר לך את זה בצורה טובה יותר ..

אבל ..

ל-א ! תזהר - תתרחק - זהירות רמאים גנבים שקרנים - זהירות - התרחק !

מקווה שהייתי מובן ..

מי שיקשיב לעצתך ישאר בלי כבלים ובלי פלאפון.

אצל כל ספקית בארץ יש סיכוי גבוה ליפול לאיזה "טעות" בחיוב.

חשוב רק שיהיה העתק מסודר של ההסכם ולעקוב אחרי הכסף שהם לוקחים לעצמם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הממירים מאוד מהירים, לדעתי יותר מהירים מיס, הVOD עמוס בסדרות וסרטים.

?!

אין ממיר אחד של הוט, ואני מכיר כמה וכמה סוגים שלהם, שהוא לא איטי, נתקע, מרגיז ומתסכל אל מול כל ממיר אחר של יס

לא שהממירים של יס חסיני תקלות אבל באלה של הוט כאילו דחפו בכוונה בעיות פנימה, כשאני מזמין מוצרים מ DX אני כבר מקבל דברים איכותיים יותר

לפותח השרשור, גם עם ממירים מושלמים לא היתי קונה מהוט כלום, שום כלום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני מחובר להוט,

לטעמי האישי התכנים ביס הרבה יותר מעניינים ואולי גם מצדיקים את הפרש המחירים.

לא שוקל לעבור חברה , כי בזכות התכנים של הוט -זמן הריקבון שלי מול הטלויזיה ירד משמעותית.

אם הטלויזיה דלוקה אז רוב הזמן היא מכוונת לערוץ לולי או בייבי או שאישתי צופה בחוק וסדר .

וכן ,עדיין יש את הכפתורים "האסורים" בשלט. בסגנון guide וכאלה שאתה מוצא את עצמך נלחם

כדי לצאת מהם ואז אתה מתייאש והולך להכין קפה על הגז ואז כשאתה חוזר על המסך מופיע "מעדיף לצאת?".

Gn'f'R

פורסם

הוט מבחינת מחיר נותנים דיל שקשה ליס/בזק להתחרות מולו.

אני אישית דווקא מוצא יותר מה לראות בהוט, וזה אחרי שנים רבות עם יס.

יש גם את הפיצ'ר של העבר להתחלה, שזה ממש סבבה, כי הרבה פעמים תוך

כדי זפזופ אתה רואה סדרה/סרט באמצע, ומעביר להתחלה. לא עובד על כל התוכניות,

אבל לרוב הסרטים/סדרות זה עובד.

לילדים קטנים יש הרבה יותר מה לראות, בייחוד ב VOD, ותמיד אני מוצא מה לשים לבנות שלי,

וזה ללא תשלום(חוץ מהתשלום הראשוני על ה VOD). יש עוד המון בתשלום, אבל האמת שלא

היה לנו צורך בתכנים נוספים מעבר לחינמיים.

בקשר לשירות לקוחות, הם השתפרו, אבל לא בהרבה. למרות שלדעתי יס זה כבר לא השירות

שהיה פעם. להורים של אשתי יש עדיין יס, ושהם נזקקו לשרות/בירורים, רק אחרי שאשתי לקחה

את העניינים לידיים, התחילו להזיז שם ת'תחת.

פורסם
?!

אין ממיר אחד של הוט, ואני מכיר כמה וכמה סוגים שלהם, שהוא לא איטי, נתקע, מרגיז ומתסכל אל מול כל ממיר אחר של יס

לא שהממירים של יס חסיני תקלות אבל באלה של הוט כאילו דחפו בכוונה בעיות פנימה, כשאני מזמין מוצרים מ DX אני כבר מקבל דברים איכותיים יותר

לפותח השרשור, גם עם ממירים מושלמים לא היתי קונה מהוט כלום, שום כלום.

טוב, אז אני ממציא...מה האינטרס שלי לשקר?

הערוצים רצים חלק(!), הVOD רץ חלק, המדריך והכל רץ חלק.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לדעתי זו אשליה שיס נותנים. שימו לב שמעבירים ערוץ, הפרטים של הערוץ, כלומר שורת המידע למטה

ישר עוברת, אבל רק אחרי חצי שניה מגיעה התמונה. בהוט לעומת זאת אחרי חצי שניה מגיעה הכל יחד.

• תוכן חדש...