Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לעבור ל- HOT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה.

היה לי לא מזמן הוט, סבלתי אותם בדיוק שבוע וחצי.

הבטיחו לי חיסכון של 150 שקל בחודש, בפועל שילמתי 300 שקל דמי התקנה (מעדיף להחשיב את זה כשכר לימוד).

הבטיחו לי גם באנדל ספק כלול בחבילה, בפועל הספק לא קיבל שום איזכור לבאנדל עד היום.

נתב שלהם, הוטבוקס - עוצמת שידור אלחוטי יותר חלשה, ותעבורת רשת מקומית יותר איטית מdlink dir-300 שהיה לי לפני (גם נתב שלא בדיוק מצטיין בפרמטרים האלה).

הפרעות בשידור כל 5 דקות, והטכנאי שלהם שהגיע, לא הצליח להתגבר על התקלה.

קו טלפון שלהם, שהיה גם לפני, אחרי התקנת הטריפל המספר שלו פתאום השתנה, בלי הסבר ברור מצידם למה.

ממירים, למרות שיותר חדשים מאלה של יס, מגיבים יותר לאט מאנדרואיד 4.1 על טלפון נו-ניים סיני.

אז היה vod, שעשה טובה שהוא עבד, ביום טוב וסינכרון מושלם של פאזות הירח ורצון השם (אני חילוני מושבע, אז כנראה שהוא לא רצה). שכחתי להזכיר שהvod הוא לתקופת ניסיון, ודורשים מחיר מופקע, כש80 אחוז מהתכנים בתשלום נוסף).

אז עכשיון ביס אין לי vod, אבל יש 30 מגה אינטרנט בבזק + 014, כשסרט או פרק ממוצע של סדרה יורדים בערך בזמן שלוקח לvod של הוט להיטען (בעצם יותר מהר, אם לוקחים בחשבון שהסרט יירד בטורנט ויהי מה, והvod ספק אם יעבוד היום).

אין דיסקברי.

בסופו של דבר, חזרתי לבזק + יס, והמצב חזר לפעולה תקינה. האינטרנט טס, ממירים עובדים, ואין הפרעות.

עכשיו לאמא שלי יש קו בהוט מובייל, אבל התכנון הוא לעוף גם משם לגולן טלקום בגלל בעיות קליטה (מכשיר sgs1).

מקווה שהברחתי עוד לקוחות פוטנציאליים מהחברה הארורה הזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כאילו כבר החלטת שאתה רוצה לעבור,ורק מחפש חיזוקים :)

מי שגרוע בעבר וראה\רואה כי טוב (כסף נכנס והכל) - לא ישתנה,כי אין לו עבור מה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני אומר שזה נבלה וזו טרפה. אני עזבתי בזמנו את יס ולא בגלל החבילה שהוט נתנה,

שבלי קשר חסכה לנו בסביבות 120 שקל בחודש, אלא בגלל שבדיוק כמו הוט,

לא עמדו בהבטחות שלהם, שיקרו לי ולאשתי בפנים, ובסוף איבדו אותנו אחרי שנים

שהיינו לקוחות נאמנים, וכל זה בגלל שאחרי כל הויכוחים והשיחות, הם סרבו להוריד

9 שקלים לחודש, ועוד שזה בכלל מה שהבטיחו לנו מהתחלה.

כמובן שאחרי שעברנו הגיע מבול טלפונים, ולמה עזבנו, ולמה לא נתנו להם הזדמנות

לזכות אותנו, ועוד סיפורים מכאן ועד אילת.

שורה תחתונה, כל חברות התקשורת לסוגיהן מטפלות באותה שיטת מצליח, ואותם

תרגילים מלוכלכים, וכמו שציינו כאן בשרשור, תמיד תדרשו אישור כתוב, תקליטו שיחות,

ותרשמו עם מי דיברתם ומתי.

פורסם
אני יודע שבעבר הם היו גרועים. תהיתי האם הם השתפרו - ואני מבין שהדיעות חלוקות.

הרי ידעת שזה שרשור של אנדרואיד VS אייפון.

למה ציפית?

שוב,מנסיון אישי שלי ושל משפחתי בכמה שנים האחרונות,כל המחלות שדיברו כאן על הוט פשוט לא מוכרות לי,גם בצד הטכני וגם בצד השירותי .

בהצלחה.

פורסם
אתה יודע איך מבצעים עדכון תוכנה?

ייתכן וזה יעזור.

עדכון תוכנה לממיר הנ"ל (מקליט HD של חברת TECHNICOLOR) :

1. נתק את החשמל

2. לחץ על הכפתור האמצעי מבין השלושה בממיר (יש כפתור הדלקה/כיבוי, כפתור חץ למעלה וכפתור חץ למטה - על

הכפתור עם החץ למעלה)

3. החזק את הכפתור לחוץ כ5 שניות וחבר בחזרה את החשמל כאשר הכפתור עדיין לחוץ

4. המתן עוד כ5 שניות, יפתח מסך של עדכון תוכנה , אפשר לעזוב את הכפתור לאחר כשנייה .

פורסם

בדיוק היום סיימתי שיחה אגרסיבית עם הוט .

1. חיובים על התקנות שהובטחו בחינם (אחת מהן אפילו לא נעשתה ועדיין חייבו) , ועל חבילות שהובטחו בחינם .

2. תקלות בלתי פוסקות באינטרנט , אחת לשבוע יש להם שיחה ממני , אם התשובה היא לא "יש בעיה באזור שלך" אז התשובה היא שאין בעיה בכלל (כי לדעתם אם אני מצליח לקבל 30Mbps מהבדיקת מהירות שלהם , זה בסדר שכל שאר בדיקות המהירות לא זזות , בעצם אפילו גוגל\יוטיוב\קארזפורום לא עולים , רגע בעצם הם קודם האשימו את האלחוטי ואז את הכרטיסי רשת הקוויים) .

3. היו תקלות? אחריי תחנונים שלחו טכנאי , ישבתי בבית והוא לא הגיע בכלל .

4. שלחתי מייל תלונה חריף , לא נלהם שיהיה ברור , כל מה שקיבלתי בחזרה זה ספאם במשך חודשיים .

לזכותם יאמר שאחריי לא מעט שיחות מתישות , ואחת מאוד נוקבת היום , קיבלתי זיכויים (לא מלאים , עדיין) .

קיללתי , מקלל ואקלל עד שיהיה לי הכוח להתנתק .

וכן.. הממיר הזה איטי להחריד .

ביס מעולם לא הייתה לי בעיה , גם לא בהתנתקות .

בבזק , בזק בינלאומי ונטוויז'יין הייתה אולי אחת לשנה בעיה , והם תמיד פתרו אותה ביעילות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני כרגע בהוט במבצע "טריפל" : 12 מגה אינטרנט, שלושה ממירים ועוד ממיר אחד שהוא מקליט וHD {יש לי את כל הערוצים+VOD}, טלפון- 500 דקות.

משלם כרגע 319 שקל על הכל.

מבחינת שירות- כל תקלה שהייתה לי נפתרה במיידית וזכיתי תמיד למענה על הצד הטוב ביותר,שירות מצויין.

אבל, אם לא הייתי משלם מחיר יחסית זול לתמורה שאני מקבל, הייתי עובר ממזמן ליס.

התכנים בהוט פשוט משעממים, אין סדרות מעניינות, סרטים ישנים שחוזרים על עצמם וכו'.

לא פעם דיפדפתי בתכנים ופשוט אין מה לראות.

למרות זאת, כל פעם שאני אצל חברים ומשפחה שיש להם יס, תוך מספר דקות ואני נעצר על ערוץ שמשדר דבר מסויים שמעניין.

כנראה שבעתיד שיסתיים לי החוזה אז אני אחשוב לגבי העברה.

פורסם

זה תפוח רקוב וזה תפוז רקוב..

בכל מקרה אני ב HOT, אני לא צופה כמעט בטלוויזיה אבל מה שעד היום מרגיז אותי, גם בממירי HD הכי חדשים שלהם עדיין הערוצים עוברים במין Delay כזה שיכול לשגע אותך אם אתה רגיל נגיד ל YES (יש לנו בעבודה) ואתה אוהב לזפזפ מהר.

פורסם
אני כרגע בהוט במבצע "טריפל" : 12 מגה אינטרנט, שלושה ממירים ועוד ממיר אחד שהוא מקליט וHD {יש לי את כל הערוצים+VOD}, טלפון- 500 דקות.

מבחינת שירות- כל תקלה שהייתה לי נפתרה במיידית וזכיתי תמיד למענה על הצד הטוב ביותר,שירות מצויין.

למרות זאת, כל פעם שאני אצל חברים ומשפחה שיש להם יס, תוך מספר דקות ואני נעצר על ערוץ שמשדר דבר מסויים שמעניין.

בוא נראה, התכנים גרועים מבחינתך, ועדיין אתה חושב שבתמורה לכסף שלך זה דיל טוב?

לא יודע מה איתך, לדעתי אתה משלם ולא מקבל בעצם כלום תמורת הכסף שלך וזה הדיל הכי גרוע שיכול להיות.

לי אין לא את זה ולא את זה, ועדיין יש לי טלויזיה של פעם. סרטים אני מוריד ממילא ורואה במחשב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לקוח של HOT בכבלים כבר שנה וחצי ואין שום בעיה. התכנים ככה-ככה....

אגב,

שמעתי שהממיר HD-מקליט החדש שלהם על הפנים. מישהו יכול לאשר/להכחיש ?

פורסם

לקוח שלהם (HOT) מאז ומעולם.

כרגע, טלויזיה - בסיס + 3 חבילות + ממיר מקליט רגיל + 2 ממירי HD + ממיר VOD + אינטרנט 2.5 מגה. כל זה ב219 ש"ח.

בנוסף טלפון, 1000 דקות לנייחים ב39 ש"ח.

היו פעמיים באיזור מגורים שלי בעיות וזה במשך תקופה של כ5 שנים. עוד פעם נשרף להם מגבר שכנראה היה תקול, שהותקן אצלי בבית.

חוץ מזה איכות השידור הן של הטלויזיה והן של הטלפון והאינטרנט בהשוואה לבזק בכל אופן, זהה.

חשוב לציין, שכעיקרון אם יש הפסקת חשמל אז אין טלפון, אך יש להם מודם שתומך בהתקנת סוללה פנימית שאמור לפתרון את העניין במקרה של הפסקת חשמל.

במקרה שנזקקתי לשירות הלקוחות הם היו בסדר, בלי תלונות מיוחדות למען האמת.

לגבי התכנים, הם באמת לא משהו :-)

פורסם
בוא נראה, התכנים גרועים מבחינתך, ועדיין אתה חושב שבתמורה לכסף שלך זה דיל טוב?

לא יודע מה איתך, לדעתי אתה משלם ולא מקבל בעצם כלום תמורת הכסף שלך וזה הדיל הכי גרוע שיכול להיות.

לי אין לא את זה ולא את זה, ועדיין יש לי טלויזיה של פעם. סרטים אני מוריד ממילא ורואה במחשב.

זה שאני נתקל במצבים שאין מה לראות זה לא הופך את זה למצב שאני לא רואה כלום {אל תשכח שיש לי את ה VOD}.

אם לא הייתי רואה כלום, היה לי עידן+.

מה שהופך את זה לדיל טוב זה הדברים כמו אינטרנט וטלפון, שיש לי מהם בנוסף לטלווזיה.

התכוונתי שמבחינת התכנים בין הוט ליס, יש הבדל עצום לדעתי.

פורסם

מחזק !

אין מה לראות בהוט , אבל לצערי הטריפל מנצח :( ברגע שיס יצאו עם באנדל טוב יותר או לפחות שווה מבחינת מחיר אני בורח מהוט ולא מסתכל לאחור ...

• תוכן חדש...