Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב מאישה מבוגרת(אני יד 2) שטיפלה אך ורק במוסך דייהטסו

כל שנות חייו לשמחתי, האוטו נוסע פיקס ואני רוצה לטפל בו כמו שצריך, כמובן שאח

ורק בחלקים מקוריים מהחברה שכבר קניתי והטיפול יתבצע אצל מוסכניק שאני מכיר וסומך עליו.

מה דעתכם על הטיפול שחשבתי ואם יש משהוא שפיספסתי אני אשמח לשמוע:

טיפול 200,000 :

פילטר שמן מקורי

שמן מנוע- סינ טלקאר דייהטסו מקורי חצי סינטטי 10w40

נוזל קירור מקורי- דייהטסו כולנט LLc

פילטר אוויר מקורי

פלגים מקוריים (החלפת חוטי הצטה באם ויש צורך)

נוזל בלמים-fmvss 116 dot 4 מקורי טלקאר

שמן גיר -dexron 3 טלקאר מקורי.

בורג ריקון שמן+ פילטר שמן גיר.

בנוסף בימים הראשונים שרק הבאתי תרכב ביצעתי החלפת ברקסים+ רצועת מנוע (אין טיימינג ברכב הזה)

פילטר דלק אמרו לי במוסך מורשה שאין צורך להחליף,

כל החלקים נקנו בחברה וכולם מקוריים (אין אצלי משחקים בנושא רק מקורי)

אשמח לדעת אם פיספסתי משהו, חשוב לי לאפס תרכב ולהיות בראש שקט שהאוטו מטופל פיקס.

שבת שלום ותודה לעוזרים :-)

פורסם

לרוב מוסך מורשה לא יאפשר טיפול בחלקים שנרכשו על ידי הלקוח, מה גם שמחיר שעת עבודה יקר פי שניים שלוש מפרטי.

טיפול כזה במורשה יעלה לו לא פחות מ3k וזה במקרה הטוב...

אני רוכש חלים מקוריים ואיכותיים יותר ממה שמשתמשים במורשה ומטפל אצל אותו מוסכניק שעובד במוסך מורשה בבית.

לעניות דעתי שאל מה בדיוק יש להחליף ברכב עפ"י ספר טיפולים ואיזה טיפול הוא צריך לעבור, תאמר כי אתה רוצה "לקבוע" טיפול לרכב ובהתחשב בבדיקת המוסך שמכיר את הרכב, מה בדיוק יש להחליף וכמה יעלה, מה גם שאולי יגלו תקלה כלשהי.

• תוכן חדש...