Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכשתי רכב וכנראה שנדפקתי..

שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים,

רכשתי רכב יד 4, שנת 1999 מאזדה לאנטיס מנוע 1600 אוטומט, במחיר של 14 אלף ש'ח

הרכב נראה יפה מאוד מבחוץ ומבפנים, והתרשמתי מאוד מהמחיר והרכב עצמו

הק'מ שבעל הרכב הציג, היה 230 אלף וזה גם מה שהיה רשום בטסט + -

מה שכן ש בטעות, הוא הראה לי (והביא לי) את הדף של הטסט של שנה שעברה, לאחר כמה דק הוא התקשר אלי והביא לי את הטופס המעודכן של הטסט אבל אז מה שראיתי בטופס החדש של הטסט זה שהרכב עומד על לא פחות מ 400 אלף ק'מ

ו בטסט של שנה שעברה הק'מ על 200 אלף

ואת כל זה לצערי גיליתי רק כמה שעות אחרי שקניתי את הרכב,

מה אתם אומרים חב'רה, מצד אחד לא נראה כ'כ הגיוני שיעשו 200 אלף קילומטר בשנה, והזוג נראה נחמד מאוד ואמין

מצד שני, לא חסר נוכלים היום שיוכלים לסדר את המד ק'מ ולהוריד עשרות אלפי ק'מ לרכב..

הרכב מראה כרגע על 230 אלף, אבל בטסט של השנה רשום 400 אלף

האם יש לי אפשרות לבטל את העסקה, החוק של ה 14 יום תקף על קניה כזו פרטית?

מה לעשות ?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבנתי נכון במד האוץ של הרכב גם מופיע משהו בסביבות ה 200,000. אם כך יש לשער שה 400,000 נרשמו בטופס בטעות. לא הגיוני שרכב יעשה 200,000 ק"מ בשנה וגם במקביל בעל הרכב עוד יטרח לזייף ולהקטין את מד האוץ.

כך שאין לך סיבה לבטל את הקנייה.

חוץ מזה חוק ה 14 יום לא תקף לגבי קניות פרטיות ובטח שלא לגבי קניית רכב שכבר התקבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...