Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ReCell - זה אמין הדבר הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר מוטורולה, היה לי טלפון של מוטורולה עם באג שלפעמים הטלפון לא מסוגל לענות לשיחה והמכשיר ממשיך להשמיע את הצילצול, גם אחרי שמכבים אותו. רק הוצאת הסוללה הפסיקה את זה. הזוי ואמיתי לחלוטין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ספריאל, מוקדם יותר בשרשור הציעו לי נוקיה סי7 ונוקיה 5800 שיש גם לך[תודה לחתול הסיאמי].

כתבת שיש לך ובעבר דיברת על איזשהו שימוש לגיפי אס.

מה דעתך? טלפון לחו"ל לקצת גלישה עם סים מקומי ולניווט. החתול הסביר לי, אך הוא לא יודע איזה ראש קשה אני בנושא.

תודה לך ולעונים נוספים.

פורסם

אלה בדיוק השימושים שאני עושה ב-5800 + סקייפ ו-FT ע"ג WiFi בחו"ל. תוכנת Nokia Maps מאפשרת ניווט ללא קישור סלולרי, אולם המסך קטן, כך שלא נוח לתפעול. מתאים לניווט רגלי (יש mode מתאים) או ניווט בעזרת עוזר הנהג. עוד קאצ' קטן - צריך להוריד את התוכנה בעזרת מחשב לפני הנסיעה, לכרטיס זכרון (micro SD) באמצעות המחשב, רצוי לפני הנסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה ושתי שאלות: האם פ טי הוא אח של אי טי? אם לא, מה הוא?

באשר למפות אשמח לדעת יותר, האם כמו גיפיאס? האם יש ניווט קולי? סתם מפה טיפשה?

שוב, אני בור בתחום.

פורסם

FT הוא Free Telecom, שירות ניסיוני של טלפון על גבי אינטרנט (WiFi או סלולרי) שמאפשר שיחות עם רשת הטלפונים הציבורית בעלות של שיחה מקומית בישראל (15 אג' בדקה). בעבר השתמשתי בשירות גם לשיחות בתוך הארץ, בתקופה שבה אורנג' חייבה אותי ב-70 אג' לדקה אבל נתנה לי בחבילה כמה עשרות מ"ב גלישה, וכן על גבי WiFi בחו"ל. החברה קיבלה גם רשיון MVNO אבל השירות מעולם לא הושק.

יש שירות דומה הקרוי SipMe.

ההרשמה לשני הספקים - דרך האינטרנט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המיזם הזה לא נועד כדי שתרוויחו כסף.

בשביל להרוויח יש יד2.

מישהו שכח את אווירת השידרוגיאדה שהיתה כאן עד לא מזמן?

באת לתקן את המכשיר? עזובותך אחשלו, תשים עוד 40 שקל בחודש והנה מכשיר ח-ד-ש משודרג עם יכולות SEND ו END מדהימות.

אני מכיר אנשים שיש להם 10 מכשירים ישנים במגירה מרוב שדרוגים. והם לא ימכרו אותם בחיים.

אז במקום להשאיר במגירה, תורמים. זה הכל.

פורסם

מפות נוקיה בגרסה האחרונה שאני מכיר - זו שפועלת על 5800 ודומיו, כוללת גם את יכולת הניווט בלי צורך בחיבור אינטרנט. השירות יפעל גם במכשיר ללא כרטיס סים כך שתהיה בטוח שאינך נשדד על ידי המפעיל הסלולרי.

איני מכיר את סימביאן 3 ומכשירי נוקיה יותר מודרניים - ה-5800 היו הנוקיה האחרונים שנרכשו במשפחה (לפני כ-3 שנים) מאז עברנו לאנדרוריד ו-BB (חוץ מהאשה, שמעדיפה כסילופון).

פורסם

מפות נוקיה ניתנות להורדה חינם באתר החברה, לצורך זה יש להתקין על המחשב את Nokia Suite.

המכשיר פועל כנווטן ייעודי, אבל הממשק פחות נוח, בעיקר בשל המסך הקטן. השתמשתי בו במידה מוגבלת לניווט רגלי, בעוד שלניווט ברכב השתמשתי במכשיר MIO ייעודי עם מסך "4.3, שמחייב חיבור לשקע המצית (הסוללה הפנימית נגמרת תוך 10-15 דקות).

אפשר להשיג באירופה נווטנים ייעודיים קטנים (דומני "3.5, אולי גם יותר גדולים) תמורת כ-50 אירו. קרוב לודאי שלא יכללו מפות ישראל. קרוב משפחה קנה בקנדה מכשיר של גארמין שכולל מפות ישראל ב-60 דולר, איני יודע אם ניתן להשיג באירופה במחיר דומה. בסופו של דבר הממשק של מכשיר ייעודי מצדיק את ההשקעה.

עם כל מכשיר ניווט יש עקומת למידה, צריך להכיר את ה"שגעונות" של התוכנה (למשל - מה שנראה לך ההמשך הטבעי של כביש נחשב לנווטן כפניה, בעוד שהסתעפות קטנה מתוך עיקול תוגדר על ידיו דווקא כהמשך הדרך), ואני נוהג להכיר את המסלול שלי מתוך מפת נייר או אתר כמו Google Maps או Expedia או ViaMichelin כך שאוכל לזהות טעויות של הנווטן.

• תוכן חדש...