Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ReCell - זה אמין הדבר הזה?

vadim6385
שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ראיתי את העסק

הזה, שמה שהם עושים, זה קונים פלאפונים ישנים, מתקנים אותם, ומוכרים במדינות עולם שלישי.

אני יודע שאני נדפק בעצם זה שהם מציעים מחיר שהוא בין חצי לרבע ממחיר השוק (לדוג' 1000 שקל לגלקסי S2), אבל להרבה יש בבית טלפונים שביד2 לא יימכרו גם במחיר הזה (כמו נוקיות ובלאקברי ישנות).

השאלה היא, האם יש קאץ' מעבר למחיר הנמוך, האם הם אמינים, ואם מישהו התנסה איתם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה בחינה אמינים?

שימחרו את זה במחיר הוגן באותה מדינת עולם שלישית? להערכתי לא.

שאתה תקבל את ה1000₪ על s2 או 60₪ על N73? להערכתי כן.

למה למכור סמארטפון תקין ב1000₪(4/s2)? עד כדי כך קשה למכור אותם ביד 2?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחודשים ?

אני יודע על בדוקים, לא מחודשים.

בשנות ה-90 היינו מקבלים ארגזים עם כאלה ישנים לסלטל ניגריה,בודקים אותם במעבדה ונותנים במתנה למי שקנה כרטיס סים + פריפייד בסכום מסוים. כל חברות הסלפון פרסמו תכניות דומות. המטרה - להכניס למעגל משתמשים ראשונים .

נראה שישראל עכשיו חצי מדרגה מעל. "מחודשים".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחודשים ?

אני יודע על בדוקים, לא מחודשים.

בשנות ה-90 היינו מקבלים ארגזים עם כאלה ישנים לסלטל ניגריה,בודקים אותם במעבדה ונותנים במתנה למי שקנה כרטיס סים + פריפייד בסכום מסוים. כל חברות הסלפון פרסמו תכניות דומות. המטרה - להכניס למעגל משתמשים ראשונים .

נראה שישראל עכשיו חצי מדרגה מעל. "מחודשים".

תיקון - בשנות ה-00.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כך למשל, על מכשיר iPhone 4 16GB במצב "תקין" החברה מציעה נכון להיום סכום של 1081 ש"ח או 305 ש"ח במקרה שהמכשיר במצב "לא תקין". עבור מכשיר iPhone 4S 16GB במצב "תקין" החברה מציעה נכון להיום סכום של 1812 ש"ח - כאשר במקרה של מכשיר "לא תקין" מציעה החברה 445 ש"ח. על מכשיר Galaxy S II "תקין" החברה מבטיחה לשלם נכון להיום סכום של 1000 ש"ח או 242 ש"ח במקרה שהמכשיר במצב "לא תקין". חברת ReCell היא זו שקובעת את מצבו של המכשיר, בהתאם לתקינות שלו ולמצבו הפיזי.

אם זה המחירים, מה יהייה ניתן לקבל על פלאפונים ישנים, אולו שעוד עם מקשים ומסך 16 צבעים/ירוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נגיד שלא הרבה. יש להם באתר מחשבון כזה שמאפשר לך לראות כמה אתה אמור לקבל, ולדוגמא הכנסתי סוני אקפירייה ריי(עולה בערך 1200 כחדש)

כשהוא במצב תקין, תקבל 270 שקל. ואם הוא לא תקין(מה שלפעמים קורה, ובגלל זה מחליפים פלאפון), תקבל 70 שקל.

ככה שעל כול הנוקיות למינהם וכו', לא מאמין שיהיה אפשר לקבל יותר מ-50 שקל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוקייה בסיסי חדש עולה כמאה שקלים, אול מעט יותר.

לעומת זאת, אם מישהו מעוניין להיפטר מסלולרי בוניתן להריץ וויז ולגלוש בצורה סבירה, או מריץ תוכנות ניווט ,במחיר נמוך, ארכוש בשמחה לצורך שמוש בנסיעה לאירופה. כנל לגבי גיפיאס עפ תוכנה לישראל ואירופה. אשמח לפנייה בפרטי. לא אמכור לניגרים אך כן אקח לאירופה.

נדמה לי שלאור חידושים ואופנות, מכשירים מתיישנים כיום במהירות. לאור זה שניתן לקבל בדרך כלל מחיר מצחיק, אנשים לא טורחים לפרסם ומעדיפים לתת לילד לשחק או לתקוע במגירה. יש עוד פריטים רבים שיש בהם תועלת אך בפועל יושבים כאבן במדף או במגירה. זה לבדו שווה שרשור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמין לגמריי, אבל יש להם סתירה קטנה , רושמים שמקבלים את הכסף ביום המשלוח ומצד שני בשאלות ותשובות רשום שמקבלים תוך 14 ימי עסקים.

המחירים לא כך כך מזהירים , ל K800 תקין הם מציעים 6 שקלים, שביד 2 אני בטוח שימכר ב 100 שקלים אם לא יותר.

מי שרוצה להרוויח מהמכשירים הישנים שלו זה לא שווה כלום, מי שרוצה לתרום לעמותה כמה שקלים ויש לו כמה מכשירים בצד אז זה יכול להיות כדאי.

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהפן הבריאותי לא ניתן לקבל מחלות בשימוש בטלפונים משומשים?

לא מזמן התפרסמה כתבה שגנב טלפון סלולרי נדבק באבולה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נוקייה בסיסי חדש עולה כמאה שקלים, אול מעט יותר.

לעומת זאת, אם מישהו מעוניין להיפטר מסלולרי בוניתן להריץ וויז ולגלוש בצורה סבירה, או מריץ תוכנות ניווט ,במחיר נמוך, ארכוש בשמחה לצורך שמוש בנסיעה לאירופה. כנל לגבי גיפיאס עפ תוכנה לישראל ואירופה. אשמח לפנייה בפרטי. לא אמכור לניגרים אך כן אקח לאירופה.

נדמה לי שלאור חידושים ואופנות, מכשירים מתיישנים כיום במהירות. לאור זה שניתן לקבל בדרך כלל מחיר מצחיק, אנשים לא טורחים לפרסם ומעדיפים לתת לילד לשחק או לתקוע במגירה. יש עוד פריטים רבים שיש בהם תועלת אך בפועל יושבים כאבן במדף או במגירה. זה לבדו שווה שרשור.

יש לי בבית שתי נוקיות 5800, ונוקיה c7, אם אתה מעוניין, דבר איתי בפרטי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר?

הגנב נדבק בגלל שהוא גנב את המכשיר מחולה שנמצא בבידוד ולא בגלל המכשיר עצמו.

בירה נשר

נדבק מחיידק שהיה על המכשיר

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי במגירה אוסף של איזה 10 מכשירים ישנים, וזה בנוסף ל-7 פעילים. מתברר כי יש לישנים שימושים שונים - למשל מכשירי 5800 שהחליפו גרוטאות דור 2 כאשר עברתי מאורנג' להוט, מכשירים שמשמשים אותי בחו"ל עם סים מקומי ושני V3 עתיקים שמצויינים לטיולי גדנ"ע\טירונות בז כות ערך כספי אפסי, וסוללה שאינה נגמרת.

לגבי ReCell - מדובר בפעילותמקובלת מאוד בעולם המערבי. מי שציין שישראל נמצאת חצי דרגה מעל טועה מאוד, הישראלי הוא דווקא מהמאמצים המוקדמים של טכנולוגיות חדשות ומכשירים מתקדמים, נדמה לי שאחוז הסמארטפונים בארץ מכלל המכשירים הוא מהגבוהים בעולם אם לא הגבוה ביותר. נכון שעדיין אין בארץ רשתות LTE, אבל רשתות ה-HSPA מתקדמות מאוד ולמעשה הטובות שבהן מתחרות במהירות של רשתות LTE (שגם בעולם הכיסוי שלהן מוגבל ביותר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם משום מה לא קונים תוצרת מוטורולה. בעסה איתם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטורולה? לחם שלי יש עד היום במגירה T2288. לא הייתי מעיז להציגו אפילו במוזיאון של מוטורולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...