Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(רכב) סופר מיני לבחור צעיר יחיד

redbull52
שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב (עדיפות למשהו קטן יחסית) שישרת אותי ביומיום, הנה הדרישות שלי ממנו:

1. הרכב יסע באיזור ה60-80 ק"מ ליום, ככה שאני חושב שכדאי שהוא יהיה די אמין כי את רובם אני מבלה בפקקים.

2. שיהיה קטן אבל לא מיני (i10 פיקנטו למיניהם).

3. אוטומט חובה.

4. עדיפות לשנתון גבוה, 2007 ומעלה אבל גמיש, זאת משום שאני בונה על הרכב הזה לכמה שנים ולא לשנתיים הקרובות וזה נראה לי פרמטר חשוב (תקנו אותי אם אני טועה).

5. כמובן אמין וחסכוני בדלק עד כמה שאפשר.

חשבתי בהתחלה על סוזוקי סוויפט שנתון 2007-2008 אבל הוא קצת יקר (50000 בערך).

יש לכם הצעות יותר מעניינות ובמחיר יותר נמוך?

תודה רבה לכל העוזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום redbull52,

לא ציינת כמה כסף אתה מתכוון להוציא על רכישת הרכב, אך באופן כללי ישנם רכבים שזולים במעט מהסוויפט ויוכלו להתאים לדרישותיך. אופציה אחת למשל היא יונדאי גטס. המכונית נמכרה בארץ גם עם גיר אוטומטי רגיל וגם עם גיר ידני. אופציה נוספת היא למשל פיאט גרנדה-פונטו. הגיר שלה אוטומטי-רובוטי, מה שגורם לה להיות מעט חסכונית יותר בדלק בהשוואה לגטס. הגיר הרובוטי שלה דורש תקופת למידה קצרה אך בסך הכל הוא נוח לשימוש. שתי המכוניות זולות יחסית לאחזקה ובעלות רמת אמינות טובה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכנן לבזבז באיזור ה40, יכול להתגמש לסוויפט פשוט זה יקח לי יותר זמן ואני לא יודע אם כדאי.

באופן כללי אני מעדיף להימנע מגטס, לא אוהב את הרכב ואני נוהג בו לא מעט.

לגבי הפיאט אני אבדוק תודה רבה.

עוד הצעות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוואו?

אשמח לדעת את היתרונות שבו?

בוא אני אספר את החסרונות,בטיחות נמוכה מאוד,פלסטיק זול ומקרקר,לא חסכונית במיוחד.

בכזה תקציב אתה יכול לקנות פיאט גרנדה פונטו,בטיחותית,מאוד חסכונית בקטגוריה,עדיפות לגירסת 1.4,שם יש גם 6 כריות אוויר.

דיההטסו סריון,רוב הרכבים הם יוצאי ליסינג,הרכב עצמו נחשב לאמין צריכה ממוצעת לקטגוריה,תא מטען קטן יחסית,אך מנוע די נמרץ.

החיסרון של הגטס שהיא לא כול כך חסכונית,אך די זריזה ונחשבת לאמינה,אם בכול זאת תשקול אותה,תימנע מגירסת GLF,יש רק כרית אוויר אחת וללא ABS.לכן חפש GLI/GLS.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוואו?

בכזה תקציב אתה יכול לקנות פיאט גרנדה פונטו,בטיחותית,מאוד חסכונית בקטגוריה,עדיפות לגירסת 1.4,שם יש גם 6 כריות אוויר.

דיההטסו סריון,רוב הרכבים הם יוצאי ליסינג,הרכב עצמו נחשב לאמין צריכה ממוצעת לקטגוריה,תא מטען קטן יחסית,אך מנוע די נמרץ.

החיסרון של הגטס שהיא לא כול כך חסכונית,אך די זריזה ונחשבת לאמינה,אם בכול זאת תשקול אותה,תימנע מגירסת GLF,יש רק כרית אוויר אחת וללא ABS.לכן חפש GLI/GLS.

הבטיחות של הגטס דווקא בסדר, 4/5 כוכבים במבחני הריסוק לרכב שנבנה במקור ב2003 זה סביר מאוד, ברמות הגימור הבכירות יש 4 כריות אוויר, ABS וESP שזה סביר בהחלט לשנתונים האחרונים בה נמכרה הגטס.

כמובן שיש את הGLF המחפירה מבחינת בטיחות, כרית אוויר אחת בלבד. ללא ABS, איכס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוואו?

שמעתי על הפונטו שאין לה שוק וזה אוטו לא הכי מוצלח...

יש אמת בדבר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם "היה לה שוק" הייתה עולה יותר ולא היית יכול לרכוש אותה. זה בדיוק מה שקורה לסוזוקי סוויפט, מאזדה 2 וכל שאר הרכבים שלא נכנסים לך לתקציב.

אבל אין אמת בדבר. הגרנדה היא מכונית לא רעה שסובלת משתי חסרונות עיקריים-

1. ביצועים עצלים בגרסת ה-1,200 סמ"ק.

2. גיר רובוטי מעאפן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אני מבין שהאופציה שלי בטווח הזול זה הפיאט ובגבול היקר יותר זה הסוויפט (מזדה פחות מעניינת אותי)..

השאלה היא אם כדאי לטפס ככה מבחינת הכסף, מבחינת ירידת ערך, איכות הרכב, צריכת הדלק.

שוב תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוויפט יותר זריזה אך פחות חסוכנית ומרווחת,לכן היא מתנגשת עם סעיף 5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכול התגובות מאנשים שהיו להם,אמינות שלו כמו תיבה רגילה,ממוצע,אל תשכח שלא כול תקלה מחייבת החלפת גיר,זה יכול להיות גם חיישן.עלות שיפוף גם נעה סביבות ה 5K אולי קצת יותר,שזה מחיר של שיפוץ גיר אוטומטי ממוצע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...