Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בוינדוס 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות שקניתי מחשב חדש, וזה מגיע עם וינדוס 7, ועד עכשיו הייתי רגיל בxp והשתמשתי באוטלוק אקספרס, האם בוינדוס 7 אין את האוטלוק אקספרס?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דואר חי חלונות:lol:

גם בגרסה העברית זה נשאר באנגלית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלייב מייל תוכנה גרועה ביותר.

נסה למשל לחפש מכתב ספציפי בארכיון. צריך תואר שני בשביל זה.

בעסק שלנו, מחשבים שעברו ל-7 ואין להם יותר אפשרות לאאוטלוק, אני מתקין בהם ת'נדרבירד.

למרות שמוזילה כבר לא מפתחים אותה יותר, היא לדעתי אחת מתוכנות הדואר הטובות ביותר.

הכל אינטואיטיבי, הוספת חתימה עם לוגו העסק תוך שניות ועוד צ'ופרים.

אם אתה כבר מתקין משהו ידנית, אז הייתי הולך על זה.

http://mozilla.org.il/thunderbird/

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

נטקו, בחלונות 7 אין OE, אבל מי מנע ממך להתקין OUTLOOK או OFFICE365? סה"כ תוכנת האאוטלוק מצויינת למי שאין באמתחתו מייל כמו GMAIL/HOTMAIL/YAHOO... וגם למי שיש, עלות הרכישה החד פעמית אמנם גבוהה, אך זו תוכנה שלבטח תלווה אותך מספר שנים ארוך והכי קרובה לOE ה"אגדית" ואני רושם בכוונה במרכאות כי אני אישית לא אוהב אותה, וביחוד שאני צריך לבצע ייצוא תכולת המיילים לתוכנת דואר חדשה (כל תוכנה) על מחשב אחר. לא שווה ה"השקעה" החד פעמית לעסק?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
נטקו, בחלונות 7 אין OE, אבל מי מנע ממך להתקין OUTLOOK או OFFICE365? , עלות הרכישה החד פעמית אמנם גבוהה, אך זו תוכנה שלבטח תלווה אותך מספר שנים ארוך והכי קרובה לOE ה"אגדית" ואני רושם בכוונה במרכאות כי אני אישית לא אוהב אותה, וביחוד שאני צריך לבצע ייצוא תכולת המיילים לתוכנת דואר חדשה (כל תוכנה) על מחשב אחר. לא שווה ה"השקעה" החד פעמית לעסק?

איך לאורך שנים?

שנה הבאה כבר יוציאו גרסה חדשה ושונה לגמרי.

סאמי חלונות 8 יוצא עוד מעט אז אל תתרגל יותר מדי ל7

אייל

פורסם

לא חסרים משרדים ואנשים פרטיים אשר עובדים עד היום עם גרסאות אאוטלוק: 97,2000,2003,2007,2010, חמש עשרה שנה של אאוטלוק. העקרון בתוכנה נשאר אותו הדבר, הממשק קיבל כל פעם מתיחת פנים ושיפורים בתוכנה אך לא היו שינויים דרסטיים שמנעו מהמשתמשים ששדרגו את התוכנה להתרגל במהרה לגרסא החדשה.

לזה הכוונה לאורך שנים. אמנם למשתמשים פרטיים מיקרוסופט מנסה להעביר אותם לWINDOWS LIVE MAIL, אך היא לא כמו תוכנת האאוטלוק.

אני לא רואה את האאוטלוק מתמוסס לו, אולי רק עובר לגרסאות יותר אינטרנטיות אך הגרסא הלוקאלית לא תעלם כל כך מהר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המאפיין הכי... מממ... אופייני (?!) של מייקרוסופט הוא התמיכה במוצרים ישנים

ובתאימות מוצלחת יחסית לגרסאות קודמות. אפשר עד היום לכתוב ב-word 2000

שעם כל הכבוד איננה שונה מהותית מ-word 2010, עם אפס בעיות קריאה ותאימות

במערכות שונות לגמרי (נעזוב את המקרה הפרטי והבעייתי של עברית, טוב?)

באותה מידה, אפשר להשתמש באאוטלוק, או ב-MOVIE MAKER,

או אפילו ב-XP (לא מומלץ מבחינת אבטחה, אבל המערכת עובדת).

לגבי חלונות 8 - הניסיון אומר שכדאי לחכות למקצה השיפורים.

במקרה של ויסטה, מקצה השיפורים זכה לשם נפרד משלו (חלונות 7...).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דווקא אני השתמשתי במשך כמה שנים בWINDOWS LIVE MAIL והיא מעולה, בעיקר מהבחינה שהיא מסנכרנת בין המיילים שקראת/מחקת/שלחת באייפון, למיילים שקראת/מחקת/שלחת במחשב וההיפך!

מה שהOUTLOOK 2010 לצערי לא עושה, ואני חושב לחזור להשתמש בWLM.

8)
  • תוכן חדש...